Представяме ви Safemoon: Ръководство за начинаещи инвеститори

⚡️ От коя платформа мога да купя SafeMoon?

Най-лесният начин да купите SafeMoon е чрез децентрализираната борса PancakeSwap на Binance Smart Chain. Ще трябва да настроите портфейл, който поддържа токени BEP20, като MetaMask или Trust Wallet. След като настроите портфейл, можете да закупите SafeMoon, като обмените други криптовалути за него.

⚡️ Струва ли си да се купува криптовалута SafeMoon?

Понастоящем SafeMoon се оценява на приблизително 900 милиона щатски долара, според CoinMarketCap, което я поставя на 214-то място по пазарна доминация. Не е лошо за прясна криптовалута, която се конкурира с над 9000 други монети, но не е задължително да е отлична инвестиция.

⚡️ Има ли портфейл на SafeMoon?

SafeMoon е сигурен портфейл за покупка, продажба и обмен на криптовалути. Дори за начинаещите в областта на крипто и блокчейн, нашият портфейл е лесен за разбиране.

⚡️ Има ли бъдеще SafeMoon?

В дългосрочен план нашата прогноза за цената на Safemoon е по-скоро положителна. Смятаме, че активът може да достигне 1 долар до 2023 г. и да се изкачи до 5 долара до 2025 г.

Safemoon криптовалута

Binance прави революция в паркирането с иновативното си приложение SafePark, базирано на блокчейн. Кажете сбогом на търсенето на свободни места или справянето с препълнени паркинги – тази авангардна технология ще ви улесни повече от всякога!

През тази година високопоставени личности като Дейвид Портной и Лил Ятчи имат заслуга за повишаването на стойността на SafeMoon. Въпреки че цената му е спаднала с близо 90% от върха, участието на тези хора беше важен фактор за бързото му поскъпване.

Какво представлява монетата SafeMoon?
Колко струва Safeebull?

Когато решите да продадете своите токени SafeMoon, ще ви бъде начислена комисиона от 10% на транзакция. Например, ако сте продали токени на стойност 1000 USD, ще трябва да платите такса от 100 USD. Не забравяйте, че всички допълнителни такси за търговия от борсите също могат да се прилагат като част от този процес!

Разработчиците на SafeMoon са разработили тактика, която стимулира дългосрочното притежаване на криптовалута, като санкционира продажбата и възнаграждава притежателите на монети. „Това е ефективен подход за ограничаване на спекулациите, като същевременно се насърчава продължителното притежание на монети“, обяви Шон Хенг, вицепрезидент по развитието и операциите в CoinMarketCap.

Потребителите на токени се възнаграждават с всички постъпления от продажби като „отражение“ чрез дистрибуция, а останалите комисиони се събират в ликвиден резерв, който SafeMoon използва за стабилно регулиране на цените.

Къде мога да си купя safemoon криптовалута
Дали Safemoon е добра инвестиция през май 2023 г.?
Съдържание

SafeMoon срещу SafeMoon V2: Каква е разликата?

През декември 2021 г. SafeMoon пусна модернизирана версия на токена, наречена SafeMoon V2. Новата криптовалута е проектирана да комбинира оригиналната версия в съотношение 1 към 1000 и да намали значително таксите за трансакции.

Ако притежавате оригиналната криптовалута SafeMoon, важно е да разберете, че вашите токени няма да бъдат прехвърлени автоматично към V2. За да се гарантира, че те са пренесени правилно, потребителите трябва да прехвърлят своите SafeMoon, като използват най-новата версия на платформата ѝ – V2. Запомнете: ръчната миграция на вашите токени е съществена стъпка, ако искате те да бъдат в този нов и подобрен интерфейс!

Какво представлява safemoon криптовалута
Колко струва моят safemoon криптовалута?

Актуализирането до най-новата версия на приложението SafeMoon и следването на инструкциите за консолидиране ще преобразува собствеността ви от V1 в V2. Ако използвате друг вид портфейл за криптовалута, посетете уебсайта SafeMoon Swap за консолидация.

Ако имате сигурна криптовалута на месец на борса, не е необходимо да предприемате никакви действия; борсите ще управляват миграцията и ще ви уведомят, когато тя приключи.

Новата такса за транзакция за SafeMoon V2 е 2%. В първоначалната версия 50% от комисионата се даваше на настоящите притежатели на токени. Останалата половина от сумата (50%) се разпределя между ликвидния пул и мениджърите в цялата екосистема SafeMoon.

Какво е криптовалута safemoon crypto?
Има ли бъдеще SafeMoon?

Как да закупите SafeMoon

Основното предизвикателство, с което се сблъскват купувачите на SafeMoon за първи път, е необходимостта от придобиване на друга криптовалута, тъй като понастоящем тя не е регистрирана на борси, които приемат традиционни фиатни валути като щатски долари.

Друг сериозен недостатък на SafeMoon е, че тя не е представена на основните борси за криптовалути като Coinbase или Kraken. Robinhood, SoFi Invest и други подобни компании също не включват този токен в своите услуги.

Какво се случи с криптовалутата safemoon?
SafeMoon в момента е 217-ият най-популярен

Можете лесно да придобиете токени SafeMoon, като ги обмените за други популярни криптовалути като Binance Coin (BNB). Освен това, няколко криптовалутни борси предлагат услуги за търговия, специално пригодени за покупката и продажбата на този цифров актив.

Нов участник ли сте в играта с криптовалути? Ако е така, първо си открийте сметка в реномирана борса за криптовалути, като например най-добрите опции на Forbes Advisor. След като прехвърлите средствата си оттам, изтеглете ги и ги изпратете сигурно в портфейла си, преди накрая да ги изпратите на SafeMoon Exchange.

Какви са недостатъците на закупуването на SafeMoon?

Криптографски токен Safemoon DEFI
SafeMoon има няколко недостатъка

Поради високата волатилност SafeMoon е инвестиция с голям риск, тъй като цената може да скочи рязко нагоре и надолу. Това важи за всяка криптовалута, но ако решите да продадете SafeMoon, не само ще загубите пари от инвестицията си, но и ще загубите 10% от разходите за комисионна за продажба.

От друга страна, SafeMoon не е идеален за честа търговия поради високите си такси и комисиони. Всеки път, когато продавате, плащате голяма такса и комисиона. Освен това, тъй като SafeMoon не е регистрирана на някоя от големите борси, тя е по-малко ликвидна и конвертирането ѝ в пари в брой изисква повече работа, тъй като първо трябва да я конвертирате в друга криптовалута.

Безопасна ли е криптовалутата safemoon
SafeMoon може да се срине

Според Джереми Бритън, главен финансов директор на Boston Trading Co., SafeMoon е в опасност, тъй като не се търгува на водещи борси. „Проучването на борсата показа, че проектът няма потенциал“, коментира той. Г-н Бритън предупреди още: „Като не се съобразявате с мнението на експертите, вие поемате голям риск.“

Какви са предимствата на закупуването на SafeMoon?

Плюсове и минуси на safemoon crypto
SafeMoon V2

SafeMoon, подобно на мемо монета, има потенциала да стане вирусна и ако това стане, стойността ѝ може да се повиши значително. Помислете за това, което се случи с Dogecoin: само за няколко месеца през 2021 г. стойността на Dogecoin се увеличи повече от 200 пъти просто от уста на уста.

Ще имате полза да помислите за това, защото ще получите дял от комисионата, която се плаща, когато други хора продават своите токени, ако планирате да запазите SafeMoon за дълго време. Това е финансов стимул, какъвто не предоставят повечето други известни криптовалути, при които печелите пари само ако цената се повиши.

SafeMoon към SafeMoon V2
Цената на SafeMoon може да нарасне от $0.0038 до $0.018

Неотдавнашният ъпгрейд 2.0 на SafeMoon не само сведе до минимум разходите по транзакциите, но и го направи по-привлекателен за борсите и други потенциални приложения в бъдеще.

Автопилот за обединяване на ликвидност (LP)

Екипът на SafeMoon осъзнава, че ключът към техния триумф се крие в автоматизираните пулове за ликвидност. Използва се хитър договор, за да се осигури част от 5% комисиона, създадена от дейности като суапове и трансфери. С тази брилянтна защита те могат да подсилят непрекъснатия растеж и успех!

Очаква се криптовалутата Safemoon да поскъпне до 0,00179 щатски долара
Как да премина от SafeMoon към SafeMoon V2?

Проектът Smart Chain разполага със значителен запас от токени, които се съхраняват в собствения му пул. Когато резервът от токени достигне 500 милиарда, те ще бъдат преобразувани обратно в пула за ликвидност, създавайки приток на капитал, който не би бил постижим без Automatic LP и SAFEMOON. По този начин се гарантира, че инвеститорите ще разчитат по-малко на традиционните доставчици на ликвидност за своя източник на средства.

Какво означава SafeMoon V2?
Каква е цената на SafeMoon V2?

Всичко започва с интелигентен договор, който определя минимална цена, привлича купувачи и продавачи и съответно ги разпределя в ликвиден пул (LP).

За да се защитят допълнително инвеститорите в SAFEMOON, е включен 10% данък върху продажбите на криптовалутата. Това помага тя да остане актив за своите собственици, а не да се превърне в поредния спекулативен инструмент, подлежащ на манипулация и арбитраж.

Изгодно ли е да се инвестира в SafeMoon?
Може ли SafeMoon V2 да достигне 1 долар?

Безопасен ли е SafeMoon като уеб браузър?

Волатилността е синоним на пазара на криптовалути, а колебанията в стойността на SAFEMOON са ситуация, в която това, което виждаш, е това, което получаваш. Като такива, инвеститорите трябва да очакват както бързи печалби, така и значителни загуби.

Колебанията на SafeMoon са почти нечувани. Някои определят проекта като схема на Понци, а други го наричат шикозен. От друга страна, други го наричат просто измама.

Реалистична ли е криптовалутата SafeMoon V2?
Как мога да купя в SafeMoon?

Този вид криптовалута се нарича схема на Понци, тъй като следва модел, при който приходите, генерирани от ранните потребители, зависят от това дали следващите потребители ще плащат повече за токена. И както при пирамидалната структура в схемата на Понци, методът на разпределение на приходите е доста сходен.

Докато някои други платформи за криптовалути имат нестабилни основи, SafeMoon предлага стабилна и надеждна алтернатива както за търговците, така и за инвеститорите. Нейният пазар може да не е толкова зрял, колкото другите, но все пак можете да спечелите от търговията в SafeMoon, ако влезете с отворени очи.

Мога ли да купя SafeMoon директно?
На коя платформа мога да купя SafeMoon?

Някои твърдят, че тъй като създателите на SafeMoon са блокирали повече от половината от ликвидността си, съществува по-голям риск да „изтеглят килимчето“.

Това е пример за измама при излизане от пазара, при която ликвидността умишлено се изтегля от пазара, като инвеститорите, които я притежават, не могат да продадат своите токени. Главният изпълнителен директор на SafeMoon Джон Карони твърди, че ликвидността е задържана, за да се направи токена по-сигурен.

Мога ли да купя SafeMoon в Coinbase?
Какво е пул за ликвидност?

Дали SafeMoon е разумна инвестиция?

SafeMoon вече е проверявана за потенциална схема на Понци, но сега се появи и друг проблем.

Какво е пул за ликвидност на SafeMoon?
Какво представлява накратко пулът за ликвидност?

На 25 май 2021 г. HashEx, известна одиторска и консултантска фирма, направи тревожно разкритие; те откриха дванадесет потенциални слабости в платформата SafeMoon, които потенциално биха могли да застрашат над два милиона инвеститори.

Одитният доклад ще съдържа изчерпателно обобщение на всички разследвания. В него ще бъдат разгледани всички рискове за сигурността и ще бъдат дадени препоръки за тяхното отстраняване. Освен това той ще предостави и оценка на цялостната надеждност на платформата и ще предложи начини за подобряване на мерките за безопасност.

Какво е дистрибуция на SafeMoon?
Добър ли е SafeMoon?

Проектът е свързан с редица рискове, установени в техните проучвания, като например:

  • Интелигентният договор дава възможност за сигурна такса за превод на криптовалута в луната до 100 процента;
  • Изключване на изтеглящите килими от изплащането на комисионни. Изтеглянето на килими е форма на финансова измама, при която предприемачът се укрива с парите;
  • Прехвърлянето на жетони е временно забранено.
  • За да направите даден договор с интелигентен токен неработещ, изпратете следната команда.

Според иска собственикът на договора за смарт токен Safemoon е външен акаунт, контролиран от определено лице.

Безопасен ли е SafeMoon?
Ще се превърне ли SafeMoon в монета?

Според оценките на нашата компания сметката на интелигентния договор е на стойност 20 млн. долара, която само ще нараства, тъй като част от таксите за превод непрекъснато се насочват към сметката на собственика му.

Ако адресът на собственика е компрометиран, изнудвачите могат да поискат откуп до 20 милиона долара. Това представлява приблизително 15% от всички ликвидни активи и авоари в рамките на ликвидните пулове, което означава, че обменният курс на $safemoon може да спадне драстично незабавно.

Къде е безопасно да се купи SafeMoon?
Безопасно ли е да се купи SafeMoon?

Измамна дейност от външен за SafeMoon акаунт може да има катастрофални последици, тъй като може да доведе до източване на ликвидния фонд и до невъзможност разработчиците да прехвърлят токени на този адрес. Хашем ни предупреждава за тази тежка последица.

През януари 2018 г. децентрализираният финансов протокол DeFi100 беше разкрит като манипулативна измама, която измами потребителите с невероятните 32 милиона долара.

SafeMoon е рискова инвестиция поради високата си волатилност
Как да купя SafeMoon (SFM)

Ще достигне ли безопасната луна 1 долар през 2023 г.?

Най-високата цена на Safemoon за всички времена е значително по-ниска от един долар – само 0,00001375 долара. Въпреки че тази криптовалута се предлага на пазара като дългосрочна инвестиция, може да отнеме доста години, за да достигне един цент – да не говорим за един долар. Токенът на тема мемоари в момента е № 205 в CoinMarketCap, с пазарна стойност малко над 2,26 млрд. долара и 24-часов обем на търговия близо 21 700 долара.

Безопасно ли е да закупите SafeMoon?

SafeMoon: какво представлява и как да го купите
SafeMoon е рискова инвестиция поради високата си волатилност

SafeCoin е високорискова и дългосрочна инвестиция, така че се уверете, че имате стомашната сила да понесете краткосрочни загуби, преди да инвестирате в safe mood cryptocurrencycurrency.

Според Бритън, въпреки че SafeMoon изглежда добра инвестиция, той не е сигурен дали тя е подходяща за вас. „Бих посъветвал всеки, който се замисля за SafeMoon, да избяга в ужас или да си напише домашното и след това да избяга в ужас“, добавя той.

Как и къде мога да си купя криптовалутата Safemoon?
Когато трябва да го продадете, трябва да можете да го продадете“, заключава той.

Не мислете обаче да избягвате изцяло криптовалутата. Често е разумно решение да проявите скептицизъм и да изберете една от 20-те най-големи монети, регистрирани на големите борси, или да инвестирате в диверсифициран фонд за криптовалути, вместо да рискувате с токени, които може да се окажат трудни за закупуване и още по-трудни за продажба по-късно.

В крайна сметка дали SafeMoon е инвестиция, която си заслужава, зависи от индивидуалното мнение на всеки. Все пак, ако сте решили, че инвестирането в тази криптовалута е нещо, което си струва да обмислите, просто не забравяйте да разгледате свързаните с нея рискове, преди да предприемете каквито и да било действия. Благодаря ви, че се присъединихте към мен в това пътуване!

Въведение

Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

Свързани статии