Топ крипто

  Най-добрата нова най-нова криптовалута, която да купите през 2023 г: Изчерпателно ръководство

  Съдържание

  ⚡️ Какво е криптовалута

  Криптовалутата направи революция в световната финансова система, тъй като представлява цифров или виртуален актив, който използва сложна криптография за сигурност. За разлика от традиционните форми на валута, криптовалутата съществува извън всякакви правителствени агенции и банки – като биткойн е първият и най-известен пример, създаден през 2009 г.

  ⚡️ Какво е криптодобив

  Криптовалутите се добиват или създават чрез процес, наречен добив. Миньорите използват мощни компютри, за да решават сложни математически задачи. Когато даден проблем бъде решен, се създава нов блок от криптовалута. Миньорът, който реши задачата, получава възнаграждение от криптовалута. Този процес изисква много енергия и може да бъде много скъп.

  ⚡️ Вредят ли миньорските дейности на графичния процесор?

  При добива се генерира много топлина, която уврежда графичния процесор. Един от страничните продукти, произвеждани от платформите за добив, е прекомерната топлина. Ако работите с минно оборудване 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата при високи температури

  ⚡️As пазарът на криптовалути продължава да се разраства, кои монети имат потенциала да осигурят на инвеститорите солидна възвръщаемост през 2022 г.?

  Криптовалутите бързо набират популярност и ако искате да направите обещаваща инвестиция за 2022 г., Етериум, Полкадот и Космос са най-добрите ви залози.

  ⚡️ Колко вида криптовалути има в света?

  Според CoinMarketCap, уебсайт за проследяване на стойността на криптовалутите, в света има над 1800 различни цифрови валути. Той обаче включва в своя индекс само 9358. Според CoinGecko има 12563 налични криптовалути.

  Най новата криптовалута

  Изборът на най-добрата най новата криптовалута, в която да инвестирате, може да бъде труден, тъй като в момента има над 16 000 цифрови актива. Много инвеститори търсят следващото голямо нещо, за да постигнат огромни печалби.

  Ето кои са петте най-нови криптовалути, които да купите през 2023 г., включително ръководство как да намерите цифрови активи, в които да инвестирате.

  Списък на най-добрите нови криптовалути

  най новата криптовалута
  Кои са 5-те най-популярни криптовалути за 2023 г.?

  Ето списък на петте най-нови криптовалути, които да купите през 2023 г.

  • През 2023 г. най-щастливият блок вероятно ще бъде Luckyblock.
  • Шиба ину набират популярност по целия свят като домашни любимци, а напоследък, през 2019 г., и като успешна форма на криптовалута.
  • Terra има история на по-добри резултати от мечите пазари.
  • През 2023 г. очакваме много хора да търсят повече пари и по-добри възможности.
  • PancakeSwap е разрастваща се децентрализирана платформа за обмен.
  Коя е най новата криптовалута, в която да инвестирате?
  Коя ще е най-популярната криптовалута през 2023 г.?

  По-долу сме съставили таблица, която обобщава всяка криптовалута.

  1. Luckyblock – най-добрата криптовалута, която да купите през 2023 г.

  Открихме, че Luckyblock е най-добрата най-нова криптовалута, в която да инвестирате през 2023 г. Ако трябва да обобщим, тази инициатива за цифрови активи има за цел да направи революция в световния лотариен бизнес.

  Къде да купя най новата криптовалута
  Как да си купите Lucky Block Coin

  Настоящата система на лотарията е централизирана, което я прави уязвима за измами и манипулации. Изобретяването на протокола има за цел да промени това, като децентрализира процеса на лотарията с помощта на блокчейн технологията. Основната идея е, че всеки може да играе в лотарията от уюта на собствения си дом, без да се налага да се занимава с централен орган.

  Всички игрални дейности се управляват и извършват от интелигентни договори за Luckyblock, за да се осигури на играчите честност и законност. Това предпазва от всякаква възможност вътрешни или външни играчи да манипулират резултатите от всяка лотарийна игра.

  Как да се сдобия с най новата криптовалута?
  Колко струва криптовалутата Lucky Block?

  Тези, които намират концепцията на Luckyblock за привлекателна, могат да участват в проекта, като закупят цифровата му валута. В момента криптовалутата е във фаза на предварителен старт.

  Токенът Luckyblock ще бъде пуснат на Pancakeswap и няколко централизирани борси за криптовалути в началото на 2023 г., след като приключи предварителният старт.

  2. Shiba Inu, една от най-успешните криптовалути на 2023 г.

  Каква ще бъде стойността на монетата Shiba Inu?
  Shiba Inu криптовалута ли е?

  Shiba Inu е нова криптовалута днес, която е създадена през август 2020 г. Растежът на Shiba Inu за толкова кратко време е забележителен. По данни на Coinmarketcap в началото на 2021 г. стойността на тази цифрова валута е била 0,0000000078 щатски долара.

  На 10 октомври 2021 г. същата цифрова валута достигна връх от 0,0000312 USD. Това означава, че за по-малко от година Шиба Ину е реализирал невероятните 40 милиона процента печалба.

  Въпреки че подобна печалба е малко вероятна, токенът все още има голям потенциал за развитие.

  Коя криптовалута ще преживее бум през 2023 г.?
  Коя криптовалута ще преживее бум през 2023 г.?

  Това не означава само, че Binance, Huobi, cryptocurrency.com и Coinbase са сред най-известните платформи за търговия с най-новите криптовалути в света. eToro също е една от тях. Поради тази причина дневните обеми на търговия на Shiba Inu често надхвърлят 3 млрд. долара.

  3. terra – в миналото е била по-силна от мечите пазари

  Обмислете няколко инициативи, които осигуряват защита от мечи пазар, докато разглеждате най-добрите нови криптовалути, които да купите през 2023 г.

  Като се има предвид това, когато биткойнът пада, това се случва и на други гранични пазари. Имайки предвид това, няколко цифрови актива са склонни да се представят по-добре от мечите пазари, като един от тях е Terra и неговият базов токен LUNA.

  Най-нова криптовалута
  Terra (LUNA) Цена

  Докато биткойнът е поскъпнал само с 0,34% през предходните седем дни, Тера е поскъпнала с повече от 52%.

  За тези, които не са запознати с инициативата, целта е да се запази стабилността на монетите Тера (които са свързани с фиатни валути като щатския долар и японската йена).

  Потребителите на платформата Terra могат да получават награди, като залагат и гласуват за бъдещето на протокола чрез управление.

  Коя криптовалута има най-добро бъдеще?
  Най новата криптовалута

  С помощта на Cosmos SDK Terra също може да разработва широк набор от dApps.

  С други думи, ако търсите проект, който е нещо повече от цифрова валута, Terra може да е подходящ за вас.

  Това е нашето изчерпателно ръководство за най-добрите нови криптовалути, които да купите през 2023 г.

  4.yearn.finance – много възходяща динамика през 2023 г.

  Коя криптовалута има най-добро бъдеще?
  Защо финансирането на копнежа е толкова високо?

  Друга възможност за изграждане на портфолио от цифрови активи е Yearn.finance, която има дългогодишен опит и навлиза в петата си година през 2023 г. със значителен растеж. Всъщност, докато биткойнът остана по същество непроменен през предходната седмица, Yearn.finance нарасна с повече от 86% през същия период, според нашите данни.

  През 2021 г. възвръщаемостта беше още по-примамлива за тези, които се включиха рано в този децентрализиран проект. Например, някой, който е инвестирал в Yearn.finance в началото на 2021 г., е платил около 22 000 USD за токена.

  Можете ли да забогатеете, като инвестирате в най-новата криптовалута?
  В каква криптовалута да инвестираме през 2023 г.?

  Стойността на токена на Yearn.finance е доста висока – 194 000 долара, което се случи само преди пет месеца. Понастоящем цената се е увеличила с над 300% до 93 000 долара. Струва си да се спомене, че токените могат да се разделят на части подобно на биткойн.

  eToro е удобен за начинаещи брокер, който изисква минимална инвестиция от 10 USD.

  Yearn.finance е децентрализирана платформа, която е специализирана в кредитиране, базирано на криптовалута. С други думи, сайтът улеснява връзките между кредитополучатели и инвеститори за създаване на независима финансова система.

  5. PancakeSwap е децентрализиран обмен с нарастваща потребителска база.

  Как да спечеля пари с размяна на палачинки?
  Какво е размяна на палачинки?

  Платформата за размяна е много по-модерна от тази на Uniswap и е също толкова лесна за използване. В горната част ще намерите всички ваши алтернативи – от басейни до добиви и анализи на данни, като реплика на Uniswap V2. Ако не се интересувате от дебати и сте фокусирани върху получаването на награди, SushiSwap е чудесно място за това.

  Това е игра, в която търгувате с криптовалути, стартирани в интелигентната верига на Binance, и е безплатна. PancakeSwap е уникална, защото позволява на търговци, които никога преди не са се срещали или не са търгували един с друг, да споделят ресурсите си, без да се налага да си имат доверие. Освен това PancakeSwap вече е привлякла милиони

  Колко струва размяната на палачинки?
  Как мога да купя в PancakeSwap?

  PancakeSwap също така разшири обхвата на услугата си до допълнителни държави, включително залагания на криптовалути и земеделие. През септември 2020 г. цената на CAKE, родната цифрова валута на PancakeSwap, беше само 1,10 долара.

  Цената на CAKE започва да се покачва в средата на 2021 г. и достига най-високата си стойност от 44 USD в края на 2021 г., но впоследствие се срива до 12 USD в края на годината. Това все още е отлично място за стартиране за физически лица, които искат да инвестират в тази цифрова валута.

  6. Многоъгълник (MATIC)

  Една от най-големите истории за успех на блокчейн се появи през 2021 г., когато Етериум беше виновен за фалита на много потребители. Проблемът с масовата употреба не беше свързан само с високите такси за транзакции, но и със забавянето на времето за обработка.

  Polygon (MATIC)
  Многоъгълник (MATIC)

  Polygon е спасител за разработчиците, които искат да създават мащабируеми и удобни за потребителите dApps в блокчейна на Ethereum. Интеграцията с Polygon е бърза и лесна и се предлага с ниски такси за транзакции, без да се жертва сигурността. Някои от най-популярните проекти в Дефи пространството вече са интегрирали Polygon, което повишава цената на MATIC токените. Смятаме, че с възстановяването на пазара на криптовалути ще има значителен скок в търсенето на токени за формат.

  Екосистемата на Етериум 2 също бързо се разширява с проекти от различни сектори, включително Defi, NFT и метавселената. Ако Polygon се фокусира върху затвърждаването на пазарната си позиция с нови случаи на употреба, тя няма да бъде изместена от Ethereum 2 скоро.

  Жаждата за пари през 2023 г. ще бъде четвъртата година от връзката ви.

  Коя криптовалута ще преживее бум през 2023 г.?
  Коя криптовалута ще ме направи богат?

  Yearn.finance е още един проект, който можете да добавите към портфолиото си от цифрови активи. Yearn.finance има голям потенциал и вероятно скоро ще продължи да се разраства. Докато биткойнът остана почти непроменен през предходната седмица, Yearn.finance се покачи с повече от 86% през същия период.

  Тези, които са подкрепили децентрализирания проект в началото, са щели да видят още по-голям ръст на приходите през 2021 г. Например тези, които са закупили токени Yearn.finance в началото на 2021 г., са платили за тях приблизително 22 000 USD.

  Само за пет месеца цената на биткойна се повиши от 2 000 долара до над 20 000 долара.

  Кои криптовалути биха могли да потеглят през 2023 г.?

  Кой е следващият алткойн, който ще избухне?
  Кой ще е следващият алткойн, който ще избухне?

  Щастливият блок е една от най-добре представящите се криптовалути тази година и се очаква стойността му да продължи да расте. Цифровият актив има голям потенциал и е подкрепен от отличен екип. Shiba Inu е друг проект, който отбеляза голям успех през 2021 г. и се очаква да се справи добре и през 2023 г. Проектът има голям потенциал и се разраства експоненциално.

  Платформата за децентрализиран обмен PancakeSwap се разраства с изключителни темпове и не показва признаци на спиране. Тера е проект, който има навика да надминава мечите пазари. Цифровият актив има голям потенциал и се очаква да продължи да расте и в бъдеще.

  Инвестирането в криптовалута добра инвестиция ли е?
  Как начинаещите да инвестират в криптовалута?

  От множеството предстоящи проекти през 2023 г., тези са няколко, които се открояват за мен. Когато избирате в кои нови криптовалути да инвестирате, винаги е от ключово значение да прецените екипа, който стои зад проекта, и да го проверите по подходящ начин. Освен това трябва да вземете предвид и пазарните условия, както и дали самият цифров актив има добър дългосрочен потенциал.

  инвестиране в криптовалута е важно да не забравяте да диверсифицирате портфейла си. Не слагайте всичките си яйца в една кошница. Инвестирайте в различни проекти, за да сведете до минимум риска и да увеличите потенциала си за печалба.

  Какви са вашите мисли? Кои са най-добрите нови криптовалути, които да купите през 2023 г.? Споделете с нас в коментарите по-долу.

  Въведение

  Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

  Свързани статии