Топ крипто

  6-те най-добри Altcoin борси за 2023 г.

  Съдържание

  ⚡️What е обмен на криптовалути?

  Борсата за криптовалути е вашият универсален магазин за всичко, свързано с криптовалутите. Купувайте, продавайте и търгувайте с криптовалути, използвайки различни видове валути като щатския долар, или ги конвертирайте от една в друга с лекота. Цените на борсите постоянно се променят, така че да получавате актуални стойности, максимално близки до пазарните – не чакайте повече! Уверете се, че се възползвате максимално от възможностите за търговия, като използвате надеждна и сигурна борса за криптовалути още днес.

  ⚡️ Каква е разликата между криптовалута и борса за криптовалути?

  Съхранявайте цялата си колекция от криптовалути на сигурно място с портфейл за криптовалути – перфектният софтуер за всички Ваши нужди, свързани с цифрови активи. Същевременно с борсата за криптовалути можете да търгувате или да купувате цифрова валута, както и бързо да конвертирате традиционните пари в нейния по-модерен вариант. Използването и на двата инструмента е от съществено значение, ако искате да използвате максимално потенциала на криптовалутите.

  ⚡️ Нуждаете ли се от портфейл за криптовалути?

  Искате ли да инвестирате в биткойн? От техническа гледна точка не е необходимо да държите монетите си в студено хранилище или да инсталирате програма за горещ портфейл на компютъра си. Много криптоборси ви позволяват да съхранявате валута на борсата и някои лица го правят.

  ⚡️ Криптовалутата добра инвестиция ли е?

  Криптовалутите са рисковано и непредсказуемо начинание, което може да ви възнагради добре, но може бързо да ви вкара в дългове, ако не се подходи сериозно. Ако сте наясно с потенциалните рискове и сте готови да ги приемете, преди да инвестирате пари в криптовалути, тогава те могат да бъдат добър вариант за получаване на допълнителен доход. Все пак не забравяйте да извършите предварителна проверка, за да не се окаже, че ще загубите трудно спечелените пари надолу по веригата.

  Altcoin борси

  Какво представлява алткойн обменът?

  С помощта на алткойн борса можете да проучите останалите над 18 000 криптовалути в обращение днес. Въпреки че повечето от тези проекти имат малки пазарни капитали и слаб инвеститорски интерес, все пак е забавно (а понякога и печелившо) да се спекулира с бъдещото им движение.

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ АЛТКОЙНИТЕ?

  Най-добрите Altcoin борси
  Най-добрите борси за криптовалути за алткойни

  Всеки обмен на алткойни начислява такса. Това означава, че ще ви бъде начислена комисиона за всяка поръчка за покупка и продажба, която създадете. В повечето случаи, тъй като eToro е единственото изключение от правилото, тази такса се изразява като процент от общата стойност на търговията. Обменният курс на алткойните също е нещо, което трябва да вземете предвид, когато купувате или продавате алткойни, тъй като той може да повлияе осезаемо на печалбите ви.

  Какво трябва да търся в платформа за търговия с алткойн?

  По данни на CoinMarketCap съществуват малко над 300 борси за криптовалути. Естествено, това може да представлява предизвикателство, когато решавате коя борса е подходяща за вас.

  Сравнение на най-добрите Altcoin борси
  Какво е Altcoin борси?

  Ще изчистим мъглата, като разгледаме най-важните неща, които трябва да вземете предвид, докато избирате най-добрия алткойн обмен за вашите нужди в разделите по-долу.

  За да ги използвате, ще трябва да си откриете сметка и да депозирате пари в най-ефективните алткойн борси. За да размените биткойн за друга криптовалута, като например Етериум, първо ще трябва да преминете през процеса на създаване на сметка и депозиране на средства, като използвате официален документ за самоличност, издаден от правителството, като например шофьорска книжка или паспорт.

  Най-добрите Alt борси за 2023 г.

  Altcoin борси
  Как да изберем най-добрата платформа за Altcoin борси

  Ето кратък списък на най-прекрасните алткойн борси, които трябва да разгледате днес.

  • eToro – най-добрият алткойн обмен в САЩ през 2023 г.
  • cryptocurrency.com – страхотен обмен за правене на пари
  • Binance е популярен обмен с ниски комисиони  
  • Coinbase е добър обмен за начинаещи
  • Huobi – Най-добрата борса за диверсификация
  • Webull – инвестирайте в криптовалута само за $1
  • ByBit – обмен, предлагащ деривати
  • Luno – удобно приложение за обмен на алткойни
  • Kraken – търговия с алткойни с ливъридж
  • Gemini – безопасен и регулиран алткойн обмен в САЩ.

  Преглеждат се петте най-добри алткойн обмени.

   Съществуват над 300 Altcoin борси
  Двойки щатски долар – алткойн

  При търсенето на най-добрия алткойн обмен взехме предвид следните фактори:

  • Регулиране и доверие
  • Поддържани алткойн пазари
  • Наличие на ливъридж и маржин
  • Такси и комисиони
  • Инструменти за търговия и функции
  • Минимални изисквания за депозит
  • И още.

  Ще се съсредоточим върху предходните аспекти в нашите оценки по-долу, които обхващат петте най-добри борси за алткойни за 2023 г.

  Купете криптовалута в eToro
  eToro е и една от най-добрите платформи за копиране на транзакции в криптовалутното пространство

  eToro е най-добрата алткойн борса, която ви позволява да купувате и търгувате с различни криптовалути само за 10 долара. Не само това, но и комисионите на eToro са оскъдни – това го прави идеален избор, когато трябва да захраните сметката си по икономически ефективен начин. Възползвайте се от тази изключителна възможност!

  За живеещите в САЩ има няколко безплатни метода за депозиране в обмен на криптовалута. Те включват плащания с дебитни или кредитни карти, както и PayPal, Skrill, ACH преводи и депозити с вътрешен банков превод – за всички тях е необходимо да се открие сметка само за 10 USD!

  Коя криптоборса е най-лесна за използване?
  Безопасно ли е да съхранявате криптовалута на борсата eToro?

  Ако се стремите да инвестирате в криптовалута в eToro, най-добрите ви възможности са Ethereum, Binance Coin, Cardano, EOS и Monero. Но това не е всичко – децентрализираните финанси като Decentraland, AAVE Cosmos и SushiSwap също трябва да бъдат взети под внимание! На всичкото отгоре интелигентният портфейл може да бъде точното нещо за тези, които искат да закупят криптовалута в eToro.

  eToro е новатор, когато става въпрос за възпроизвеждане на сделки в криптовалутната индустрия. Този забележителен инструмент ви дава възможност да възпроизвеждате стратегиите на професионалните търговци, като ви помага да купувате и продавате цифрови монети, без сами да извършвате каквато и да е реална търговия. Освен това eToro предоставя възможности за търговия с акции и ETF-и, форекс продукти, както и със стоки и индекси – предоставяйки на потребителите невероятно солиден набор от възможности!

  eToro е идеална платформа за онлайн сделки с акции. За тези, които търсят по-голяма независимост и неприкосновеност на личния живот, eToro ви предоставя и възможност да търгувате с криптовалути, без да се притеснявате, че поверителните ви ключове ще бъдат откраднати. Освен това техните приложения за iOS и Android са снабдени с функция за мобилна търговия с криптовалути, която прави транзакциите още по-удобни!

  cryptocurrency.com – За печелене на пари на отличен обмен

  Коя е най-добрата криптоборса за алткойни?
  Кой е най-добрият обмен на криптовалути за алткойни?

  Ако търсите заместител на Coinbase, cryptocurrency.com е идеалният обмен, който трябва да разгледате! Тя разполага с повече от 250 алткойна, които могат да бъдат чудесни дългосрочни инвестиции – а какво е още по-хубаво? Завършването на настройката на акаунта отнема само няколко минути и след като бъде потвърдена, можете да използвате дебитната или кредитната си карта, за да закупите криптовалута веднага. Не се колебайте; започнете да инвестирате в криптовалута още днес с cryptocurrency.com!

  Ако искате да спестите пари, защо не помислите за изпращане на пари в брой чрез ACH или местен банков превод? Най-хубавото от всичко е, че е безплатно! А когато плащането пристигне, ще бъдете таксувани само с 0,40% за всеки слайд. Допълнителен бонус е, че CRO – един от най-популярните алткойни на пазара – има още по-ниски такси за търговия благодарение на участието на cryptocurrency.com!

  Преглед на Crypto.com 2023
  По-добре ли е криптовалута com или Coinbase?

  След задълбочено проучване стана ясно, че cryptocurrency.com е перфектната платформа за търговия с алткойни, за да получите по-голяма възвръщаемост на инвестициите си в криптовалута. Тази невероятна спестовна сметка за криптовалути не само побира редица различни видове алткойни, но и ви осигурява пасивен доход в зависимост от това колко дълго ще блокирате токените – от един месец, три месеца или дори без период на блокиране!

  За да повишите до небето своята APY и рекламите си в Google, трябва да инвестирате в CRO токени. cryptocurrency.com е известен със своите заеми в криптовалута, които отпускат пари в брой, без да се налага продажбата на криптовалути – безпроблемно! На всичкото отгоре тази платформа предлага сигурно приложение за мобилен портфейл, както и платформа за търговия с NFT, за да оптимизира потребителското изживяване.

  КОИ СА 8-ТЕ ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ НА NFTS

  Binance е добре позната в областта на алткойните
  Как да продавате в Binance

  С Binance можете лесно да получите достъп до стотици пазари и да се възползвате от изключително ниски такси за търговия. Търговията с тях често се осъществява с 0,1% комисиона + отстъпки при покупка на токена BNB (подобно на Huobi и cryptocurrency.com). Ако искате да получите повече информация за това как да закупите тази криптовалута, сме подготвили за вас задълбочено ръководство!

  Платформата за търговия на Binance разполага с усъвършенствани инструменти за технически надарените потребители. За тези, които са нови в областта на криптовалутите и искат да купят алткойни в щатски долари, Binance предлага лесен за използване интерфейс, както и редица методи за плащане с различни такси за депозит – ACH преводи или банкови депозити, идват без никакви допълнителни такси!

  Всички клиенти от САЩ, които изберат да платят с дебитна или кредитна карта, ще трябва да заплатят допълнителна такса от 4,5%, както и такса за незабавна транзакция от 0,5%. Алтернативно, можете да използвате BTC и да ги депозирате в сметката си в Binance – този процес обикновено отнема 20 минути, за да достигне и да се отрази в баланса ви, благодарение на децентрализираните портфейли Trust, създадени от самата Binance!

  Каква е минималната сума на депозита в Binance?
  Какъв е минималният размер на депозита в Binance?

  Уеб портфейлът на Binance ви дава директен достъп до децентрализирани приложения (DApps), като например Pancakeswap. Новодошлите може да искат да държат своите алткойни в уеб портфейла на Binance. Това е защитено чрез двуфакторна автентикация и IP whitelisting, което означава, че ако се опитате да влезете от ново място, ще трябва да потвърдите самоличността си.

  Популярна Altcoin борси
  Струва ли си да използвате Coinbase за начинаещи?

  С Coinbase начинаещите търговци могат лесно да навлязат в света на търговията с алткойни през 2023 г. Тази платформа е удобна за всички потребители, тъй като не изисква предварителни знания или опит – просто създайте акаунт от собствения си дом и сте готови да започнете! Освен това впечатляващият избор от опции за дебитни и кредитни карти прави Coinbase топ избор сред много ентусиасти на криптовалути. Не пропускайте тази възможност да започнете да купувате алткойни още днес!

  Въпреки че е по-евтина от Binance, все още има такса от 3,99% при използване на дебитни или кредитни карти за закупуване на криптовалути, както и при покупки чрез PayPal. Въпреки това ACH преводите са безплатни и ще трябва да платите само стандартната такса за обслужване от 1,49% за финансови транзакции. Освен това се приемат депозити на криптовалути, така че можете да използвате съществуващите си алткойни, за да купувате и други монети!

  Най-добрите борси за алткойни на пазара
  Коя е най-добрата борса за алткойни?

  Що се отнася до размера на криптовалутите, които Coinbase поддържа, като цяло ще намерите монети със средна и голяма капитализация. Етериум, Shiba Inu, Dogecoin, Cardano и USD Coin са някои от примерите. XRP и BNB се открояват като изключения в Coinbase. Но когато става въпрос за сигурност, не се притеснявайте – 98% от токените на клиентите се съхраняват офлайн в хладилни камери.

  Coinbase изисква двуфакторно удостоверяване за допълнителна защита на парите ви. След като получите желаните криптовалутни токени, можете да ги съхранявате в уеб портфейла си в Coinbase. Можете също така да ги прехвърлите в портфейла на Coinbase, който не е предназначен за съхранение, и който е наличен като приложение за iOS и Android.

  Най-добрите борси за алткойни
  Кой е най-добрият алткойн обмен?

  Ако искате да диверсифицирате инвестициите си и да проучите най-добрите DeFi монети, Huobi е един от най-надеждните алткойн обмени. Разполагайки със стотици алтернативни криптовалути на различни пазари за търговия – като спот търговията например – тази платформа има всичко необходимо, за да задоволи нуждите на инвеститори от всякакъв вид.

  За тези от вас, които имат по-висок толеранс към риска, е възможно да търгуват с алткойни на този първокласен обмен на криптовалути. Освен това опитните търговци могат да открият, че пазарите на деривати предоставят още по-изгодна възможност за печелене на пари чрез фючърсни договори, които могат да бъдат открити с използване на маржин. Много от тези възможности включват криптовалути, свързани с USDT, и обещават огромни награди за успешни сделки!

  Инвестирането в криптовалути никога не е било по-просто с широката мрежа от търговски двойки и конкурентни планове на Huobi. Освен това таксата за транзакция е много разумна – 0,2% на слайд – което я прави икономичен вариант за всеки, който се опитва да навлезе на пазара. Освен това, ако имате токен на Huobi (HT), таксите ви ще бъдат намалени наполовина!

  Мога ли да търгувам на Huobi без проверка?
  Хуоби добър портфейл ли е?

  Инвестирането във волатилния свят на криптовалутите може да бъде особено ползотворно, когато се извършва чрез Huobi. С нейния голям избор от алткойни и достъп до значителни APY, ще имате много възможности за успех с инвестицията си. Времето на блокчейн обикновено е доста кратко – 7-14 дни, като същевременно предлага и допълнителното удобство да закупите тези активи с кредитна карта – чудесна възможност! Пакетът от услуги на Huobi го прави идеален избор за тези, които искат да печелят пари от позициите си в криптовалути.

  криптовалута EXCHANGE RATING TOP Best

  Skilling – Най-доброто място за търговия Altcoins с ливъридж

  По-голям потенциал за печалба очаква тези, които търгуват с алткойни с ливъридж, а Skilling е идеалното място за това. С ливъридж до 50:1 за криптовалута, тази платформа засрамва много от своите конкуренти. В Skilling можете да търгувате със CFD-та върху повече от 50 алткойна, като същевременно имате достъп до стотици други инструменти, като акции, суровини, индекси и форекс.

  Упражняване на умения: Търговия с Форекс и акции
  Skilling – Най-доброто място за търговия Altcoins с ливъридж

  Тъй като е напълно лицензиран и регулиран от властите, Skilling пази както средствата, така и личната информация. Ако възникнат някакви проблеми, от понеделник до петък е налична поддръжка за клиенти, с която може да се свържете чрез телефонно обаждане, имейл или чат на живо. Ние предлагаме две уникални платформи за търговия – платформата Skilling Trader и платформата cTrader. Първата е идеална за начинаещи търговци, които желаят интуитивен и лесен за използване опит.

  Последният е идеален за по-опитни търговци, тъй като предоставя разнообразни индикатори и алгоритмична търговия, както и разширена функционалност за поръчки и инструменти за управление на риска. Въпреки че за съжаление не е налична в САЩ, Skilling предоставя добро разнообразие от методи за депозит на потребителите в други страни. Предимно безплатната платформа обаче има такса за използване на Skrill и Neteller. Минималният депозит за Skilling е само $100 и има нулеви комисиони за всички сключени сделки! Освен това техните спредове също са много конкурентни, като започват от 0,1 пипса.

  Все пак си струва да се отбележи, че трябва да проверите страницата на конкретния алткойн, за да разберете точните разходи. Ако това ви е заинтересувало досега, не забравяйте да прочетете пълното ни ревю, като кликнете тук.

  Skilling - най-доброто място за търговия с алткойни с ливъридж
  Умения за работа с криптовалута

  Оттегляне

  За да ви помогнем в начинанията ви за търговия с криптовалути, ние сме подбрали ръчно най-добрите от тях – избраните от нас алткойн борси. Взехме под внимание множество съществени фактори, като например елементи на сигурност, свързани такси, качествена поддръжка на клиентското обслужване, достъпност до разнообразни пазари и други подходящи инструменти за търговия. Вижте по-долу нашия най-добре оценен избор!

  eToro е популярна платформа за търговия с криптовалути. Казано е, че eToro ви позволява да депозирате щатски долари без разходи, като използвате дебитна/кредитна карта, която след това можете да използвате за търговия с алткойни в удобна за потребителя среда.

  Въведение

  Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

  Свързани статии