Топ крипто

  Търговия с криптовалути с Voyager Криптообмен

  ⚡️ По-добър ли е Voyager от Coinbase?

  Voyager е идеален за мобилни напреднали търговци на криптовалути, които искат прост потребителски интерфейс, ниски такси и няколко алтернативи за депозит. Въпреки че не разполага с толкова много функции или услуги, колкото Coinbase, тя може да е за предпочитане за залагания, защото ви позволява да печелите до 12% ГПР (Coinbase позволява само до 5%).

  ⚡️ Колко време отнема тегленето от Voyager?

  В зависимост от няколко критерия, включително часа на деня, в който е подадена заявката за теглене, и институцията, която получава средствата ви, тегленето може да отнеме от три до четири работни дни.

  ⚡️ Колко време отнема на Voyager да направи депозит?

  Около 5-10 работни дни
  Преди цялата система да бъде изчистена, можете да търгувате за депозити чрез процедура за предварително кредитиране. Преди да се опитате да изтеглите пари или криптовалута, изчакайте, докато депозитът ви бъде потвърден. Депозитите обикновено отнемат около 5-10 работни дни, за да се изчисти напълно процедурата за кандидатстване.

  https://youtu.be/b77VV1dL0qA
  Voyager криптообмен

  Voyager е приложение за търговия с криптовалути за iOS и Android, което ви свързва с повече от дузина криптоборси за над 50 различни актива, като предоставя до 9% ГПР върху избрани инвестиции. Прочетете пълното ни ревю на Voyager за криптовалути, за да видите дали тази платформа е подходяща за вас.

  Пълна оценка на Voyager

  Ако сте средно напреднал инвеститор, който иска да търгува с голям избор от монети, без да се налага да държи отворени различни сметки на различни борси, това е идеалният брокер за вас.

  Voyager е приложение за инвестиране в криптовалута
  Характеристики на приложението Voyager криптообмен

  Плюсове на

  • ✔️ Можете да използвате една сметка, за да търгувате на няколко борси.
  •  ✔️ Налични са над 50 различни цифрови актива.
  •  ✔️ Без такси за трансакции
  •  ✔️ Можете да спечелите до 9% годишна лихва, като инвестирате в 
  • Сметка за сертификат за задлъжнялост.

  FDIC застрахова всичките ви парични средства.

  Брокер на криптовалути Voyager
  Плюсове и минуси на Voyager криптообмен

  Против

  • ❌ Монетите вече не са необходими за трансакции – сега има по-ефективна и безпроблемна алтернатива.
  • ❌ Уморителният процес изискваше подробна документация и дълъг период на изчакване.

  Предлагат се по-добри обезщетения.

  Пълен преглед на Voyager криптообмен
  Един акаунт ви позволява да имате достъп до множество борси от един профил.

  Като брокер имате достъп до Voyager криптообмен, за да търгувате с над 50 различни цифрови валути чрез повече от дузина борси за криптовалути. Това отключва широка гама от възможности за търговци на всички нива на опит и знания. С тази платформа изграждането на диверсифициран портфейл от криптоактиви е безпроблемно.

  Можете да изберете дигиталните валути, които искате да купите или продадете, когато генерирате поръчка, без да се притеснявате за създаването на множество акаунти на различни борси! Този процес гарантира, че желаните от Вас монети идват и от надеждни източници.

  Криптопрограмата на Voyager е основен инструмент за проследяване на представянето на активите ви, който ви дава цялостен преглед на целия ви портфейл.

  Според Voyager криптообмен можете да печелите до 9% годишно
  С приложението Voyager можете да проследявате ефективността на всеки от активите си.

  Възвръщаемостта ви може да достигне до 9% годишно.

  Притежателите на сметки Voyager криптообмен могат да получават лихва върху активите си в 24 валути, като лихвените проценти варират в зависимост от валутата. Според Voyager стабилните монети като USDC предлагат до 9% годишна лихва, а биткойните – до 6,25%.

  Размерът на спечелената лихва се определя от дневния и месечния лихвен процент, които са фиксирани. Средното месечно салдо за съответната монета трябва да е поне равно на минималното, за да се получи лихва за този месец. Можете да получите лихва за всички одобрени активи в сметката си, независимо дали сте ги купили от нашата крипто платформа Voyager или сте ги добавили от външна сметка.

  Какво е Voyager криптообмен
  Как работи Voyager криптообмен

  Направете покупката на криптовалута безпроблемна с Voyager!

  Нашето интуитивно приложение ви предлага възможност за безпроблемна търговия с над 50+ криптовалути, като всички те са подкрепени от сигурността на блокчейн технологията. С Voyager можете да проследявате движенията на пазара, да се информирате с новини и прозрения в реално време, да правите сделки само с няколко докосвания и да съхранявате сигурно инвестициите си в криптовалути. Никога не е било по-лесно да инвестирате в цифрова валута! Изтеглете приложението Voyager още днес и започнете да правите инвестициите си в криптовалути лесно, сигурно и безопасно.

  Изпитайте силата на криптотърговията с Voyager – където и да сте, когато пожелаете. Нашата усъвършенствана платформа осигурява светкавично изпълнение с тесни спредове на повече от 50+ цифрови валути, и то без да се налага да настройвате множество портфейли или сметки.

  Кой е най-важният резултат, който трябва да се подобри?

  Токен на Voyager
  Как работи Voyager

  Няма две монети, които да могат да се разменят.

  С Voyager можете да изтеглите криптовалутата си и да получите щатски долари в рамките на приложението. Всичко, което трябва да направите, е да свържете външна банкова сметка, да изберете кой цифров актив да продадете и да наблюдавате как в сметката ви във Voyager се появяват пари, които могат да бъдат прехвърлени директно в друга банка. Пригответе се да изпитате един изцяло нов начин за търговия с криптовалути още днес!

  Попълването на анкетата ще ви отнеме поне 20 минути.

  Преглед на таксите на Voyager crypto
  Оферти за Voyager

  В момента Voyager не успява да се справи с растежа, така че новите клиенти са включени в списък на чакащите и получават достъп до платформата на текуща основа. Тя не предлага точен график за одобрение на акаунта, така че може да се наложи да изчакате известно време, преди да можете да търгувате в приложението.

  Какво е Voyager и как работи?

  Voyager е брокер на криптовалути, който позволява на клиентите да търгуват на повече от дузина големи борси. Той не е борса; вместо това използва патентована технология, наречена Voyager crypto Smart Order Router, за да осигури достъп до десетки валути в множество платформи.

  Сигурна ли е вашата криптовалута с Voyager?
  Voyager ви дава достъп до търговия с 57 валути

  Понастоящем борсата приема жители на всички 50 щата на САЩ, но жителите на Ню Йорк засега не могат да се възползват от нея. През 2021 г. Voyager планира да разшири дейността си в международен план и да позволи на хора извън Съединените щати да се присъединят.

  За да работи, трябва да изтеглите приложението Voyager. То е налично за iOS и Android. Трябва да създадете акаунт и да предоставите данни за проверка на самоличността, което се изисква от закона (и повечето финансови институции) в САЩ. След това можете да захраните сметката си и да започнете да търгувате, след като тя бъде потвърдена.

  Криптоплатформа Voyager
  Voyager за инвеститори

  Има списък с чакащи, които да бъдат одобрени за платформата за постоянно, поради което може да се наложи да изчакате, преди да можете да търгувате в приложението.

  Можете да депозирате средства в сметката си по следните начини:

  • Депозитите могат да се правят в щатски долари чрез банковата ви сметка в Plaid, като я свържете с Plaid. За нови сметки се прилага дневен лимит на депозитите от 10 000 долара.
  • Отворете портфейл, който поддържа Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Tether (USDT), US Dollar Coin (USD) или Voyager Token, и копирайте адреса за депозит, който сте получили от приложението. Депозитите в криптовалути не са ограничени по никакъв начин.
  • Чрез създаване на повтарящи се транзакции в сметката си можете да автоматизирате инвестициите си. Това позволява на определени интервали от време да се изтеглят средства от външната ви банкова сметка, за да закупите избраната от вас криптовалута.
  Общ преглед на Voyager криптообмен
  Криптографска програма Voyager криптообмен

  Лихвеният процент по активите на вашата сметка Voyager варира от 10% до 10% годишно в зависимост от валутата.

  Обучение по криптография за Voyager   

  Можете да използвате автоматизираната програма за търговия на Voyager Crypto, за да печелите от криптовалути автоматично и ефективно. Тя разполага и с няколко уникални инструмента, които ще ви помогнат да разберете по-добре пазара на криптовалути, преди да инвестирате.

  Токен на Voyager
  Voyager разширява търговията с криптовалути в мобилното си приложение

  За да ви предоставим най-информативното сравнение, ние подбрахме ръчно само най-добрите характеристики на всяко решение. Ето нашата селекция от изключителни функции за обучение:

  • Имаме удоволствието да обявим интегрирането на Chainlink в Node на Voyager. Voyager криптообмен, нашата блог платформа, има статии, специално разработени за начинаещи, които им позволяват да разберат историята на всеки токен и как те могат да бъдат добавени бързо и лесно към портфейла им за броени минути! Не пропускайте да се възползвате от тази невероятна възможност!
  • Да сте в крак с най-новите пазарни новини е безпроблемно с новинарския канал за криптовалути в реално време на Voyager криптообмен. Всички данни за портфейла ви, включително монети и токени, непрекъснато се снабдяват с надеждна информация, която ви помага да вземате информирани решения за инвестициите си. За да получите достъп до статии, свързани с конкретен проект, просто кликнете върху неговия тикер или преминете към раздела Новини в самото приложение!
  Преглед на приложението Voyager Crypto 2023
  Преглед на криптовалутата Voyager криптообмен

  Нашето приложение оптимизира процеса на следене на актуалните събития в криптовалутата, като ви позволява безпроблемно да следите всички важни новини. Освен това, за още по-голямо удобство и лекота на използване, нашият новинарски канал ви позволява да сортирате пазарната информация по отделни валути!

  Искате ли да разберете дали инвестирането в криптовалута може да ви помогне да спечелите пари? Използвайте калкулатора, за да сравните две стратегии и да направите още по-задълбочен анализ. Знанието за това колко пари са ви необходими въз основа на вашите цели, график и желана норма на възвръщаемост може да ви помогне да определите колко дълго трябва да държите всяко начинание. Това ви позволява да определите целева цена, когато дойде време за покупка или продажба!

  Какво е Voyager 2023
  Как работи Voyager криптообмен 2023

  Преглед на графика на таксите

  С Voyager винаги имате гаранция, че ще плащате справедлива цена за транзакциите си. Ако намерим по-ниска цена от тази, която ви е била предложена, ще вземем само малка част от нея и ще ви оставим разликата. По този начин ние винаги печелим пари само ако ви спестим пари.

  Криптовалутата е една от възможностите

  Приложение Voyager
  Как работи Voyager криптообмен 2023

  Търговията с 57 валути на множество борси е лесна с Voyager. Независимо дали искате да търгувате с Биткойн, Етериум, Лайтинг или с други монети на Дефи и Алткойн – тази платформа предлага всичко! Оставете стреса от търговията с чуждестранни валути зад гърба си, като използвате Voyager днес.

  • Bitcoin (BTC)
  • Cardano (ADA)
  • Algorand (WHAT)
  • Космос (ATOM)
  • Avalanche (AVAX)
  • Протокол за обхват (BAND)
  • Основен жетон за внимание (BAT)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Bitcoin Satoshi Vision (BSV)
  • BitTorrent (BTT)
  • Нервна мрежа (CKB)
  • Връзка (COMP.)
  • Dai (DAI)
  • Dash (DASH)
  • Дигибайт (DGB)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Грах (DOGE)
  • Elrond (EGLD)
  • ENGINE (ENJ)
  • Социални мрежи (EOS)
  • Ethereum Classic (ETC)
  • Ethereum (ETH)
  • Filecoin (FIL)
  • Golem (GLM)
  • Айви Хашграф (HBAR)
  • ICX.
  • IOTA (IOT)
  • Кибермрежа (KNC)
  Инвестиране в Voyager
  Voyager 2023

  Ето няколко от причините, поради които инвеститорите харесват мобилното приложение Voyager:

  • Поръчките винаги се подават във възможно най-естествената последователност. Създаването на персонализирани поръчки за мобилни устройства е лесно. Просто въведете информацията за поръчката, плъзнете пръста си нагоре и изчакайте покупката да приключи. Voyager е взел мерки за ускоряване на подаването на поръчки, като същевременно гарантира, че то изисква само няколко докосвания на телефона ви.
  • Приложението Voyager предлага различни графики за проследяване на ръста на стойността на биткойн и прогнозиране на бъдещи ценови модели. Можете също така да създавате персонализирани изгледи на графиките, което е подобрение спрямо последната версия на приложението. Друга полезна функция е, че можете да разглеждате спредовете както в хоризонтален, така и във вертикален формат, в зависимост от предпочитанията ви, като просто наклоните телефона си.
  • Мобилното приложение Voyager Crypto поддържа и двуфакторна автентикация, която гарантира, че само вие имате достъп до сметката си за криптовалута. Когато влезете в приложението Voyager криптообмен, ще бъдете подканени да въведете код, изпратен ви чрез SMS или имейл. По този начин личните ви данни и активи са защитени от незаконни посегателства.
  Voyager може да запази вашите цифрови активи в безопасност.
  Криптовалутата е една от възможностите
  • Когато имате достъп до нашето мобилно приложение, данните в реално време са лесно достъпни. Можете да видите промяната в стойността на валутата, тъй като тя веднага реагира на промените на пазара. Когато цените се повишат, те ще се появят в зелено; ако има понижение – в червено, а когато се появи увеличение – в синьо. Заедно с тази информация за ваше удобство се предоставят и процентното изменение на всеки продукт, степента на капитализация за 24-часов период и обемът, търгуван в рамките на тази продължителност.

  Софтуерът Voyager криптообмен е съвместим както с устройства на Apple, така и с Android и може лесно да бъде достъпен – безплатно – чрез App Store или Google Play.

  Характеристики на приложението Voyager
  Voyager е приложение за инвестиране в криптовалута

  Voyager може да опази цифровите ви активи.

  Voyager е публично търгувана, базирана в САЩ и регулирана компания. Благодарение на взаимоотношенията си с банките-партньори, до 250 000 USD във вашата сметка Voyager е обезпечена с FDIC.

  Когато използвате Plaid, вашата лична и финансова информация е винаги защитена. Използваме стандартни мерки за сигурност като криптирано съхранение и трансфер на данни, за да сме сигурни, че информацията ви никога няма да бъде компрометирана. Повече от 2000 финансови институции вече ни се доверяват за данните на своите клиенти.

  Плюсове и минуси на Voyager
  Крипто брокер Voyager криптообмен

  Voyager е подходящ за вас, ако:

  • С изключение на Ню Йорк живеете в Съединените щати.
  • Имате голям опит в инвестирането в криптовалути.
  • Искате да можете да търгувате с различни валути, без да се налага да поддържате многобройни сметки за обмен.

  Процесът на залагане на токени Voyager

  Притежателите на токени Voyager (VGX) могат да изберат да заложат своите токени в програмата за лоялност. По този начин те печелят годишен лихвен процент от 7% през първата година. След това гласовете на притежателите на VGX ще определят бъдещите проценти на доходност. Тези, които залагат своите токени за целите на управлението, ще имат допълнителни права на глас в екосистемата на Voyager.

  Въведение

  Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

  Свързани статии