16 начина за получаване на безплатни биткойни: Окончателният списък

⚡️ Как мога да получа безплатен етериум?

Етерът е вид криптовалута, която може да бъде получена чрез кран на Етериум. Съществува един метод за получаването му и той е чрез Ethereum Faucet. Ethereum Faucet работи по същия начин като биткойн кранчето, като предоставя безплатен етер. Потребителите трябва да изпълнят определени дейности, за да получат награди, които се раздават на изключително малки порции безплатен ETH.

⚡️ Мога ли да добивам етериум на телефона си?

Да, може. Въпреки че може да имате много причини да избягвате добива на биткойни с Android, е мислимо да добивате биткойни на устройство с Android. Освен това, за разлика от традиционния софтуер или хардуер за добив, използването на мобилен телефон за добив на криптовалути се различава значително.

⚡️ Изгодно ли е да се добиват криптовалути?

Някои лица все още могат да смятат, че добивът на биткойни е печеливш. Хардуерът е по-лесен за набавяне, въпреки че конкурентните ASIC варират от няколкостотин долара до около 10 000 долара. За да останат конкурентоспособни, някои машини са променили методите си.

⚡️ Незаконно ли е добиването на биткойни?

Въпреки че законността на добива на биткойни е неясна в някои юрисдикции, понастоящем той е законен в САЩ и повечето други държави.

Ако искате да спечелите безплатни биткойни, това е мястото за вас. В тази публикация в блога ще разгледаме 41 различни метода, които можете да използвате, за да печелите биткойни – както онлайн, така и офлайн. Ще ви препоръчаме и няколко от любимите ни криптоборси, където можете да купувате и продавате криптовалути като биткойн, етериум и литекоин.

Така че, независимо дали тепърва започвате да се занимавате със света на криптовалутите, или сте опитен професионалист, прочетете някои чудесни съвети за това как да печелите пари с биткойн!

Съдържание

Препоръчани крипто борси

Ако искате да купите или продадете криптовалути, препоръчваме ви да използвате една от следните борси:

Незабавно спечелете безплатни биткойни
Безплатно събиране на биткойни

Ако търсите борса за криптовалути, която предлага функции като маржин търговия и търговия с ботове, Pionex е чудесна опция. Те имат и свой собствен токен, който може да се използва за получаване на отстъпки от таксите за търговия.

CoinSmart – CoinSmart е базиран в Канада обмен, който предлага както традиционна спот търговия, така и маржин търговия. Те разполагат и с мобилно приложение, което улеснява търговията в движение.

Как да получите биткойни (BTC)
Как да получите биткойни през 2022 г.

Crypto.com – Crypto.com е един от водещите криптообмени в света с над два милиона потребители. Те предлагат разнообразни функции, включително мобилно приложение и дебитна карта, с която можете да харчите криптовалутите си.

Coinmama е борса за криптовалути, която предлага както уебсайт, така и мобилно приложение. Те приемат различни методи на плащане, включително кредитни/дебитни карти и банков превод.

Накрайници и платформи

Какво е бот за бакшиши?
Какво е крипто съвет?

Ако търсите начин да давате бакшиши в криптовалута, препоръчваме ви да използвате една от следните платформи:

ChangeTip – ChangeTip е популярна платформа за даване на бакшиши, която ви позволява да давате бакшиши на хора в Bitcoin, Ethereum, Litecoin и др. Тя има и различни интеграции, включително с Twitter, Reddit и YouTube.

CoinTip – CoinTip е друга популярна платформа за бакшиши, която ви позволява да давате бакшиши на хора в различни криптовалути. Те разполагат и с бот за Discord, който улеснява даването на бакшиши на хора в чат стаи.

Как мога да получа 1 биткойн безплатно?
Дали безплатният биткойн е истински?

Онлайн и офлайн игри

Ако сте любител на игрите, може да успеете да спечелите безплатни биткойни, като играете игри. Ето няколко от любимите ни възможности:

Платформа за крипто игри – Bitcoin Games ви позволява не само да играете разнообразни игри, но и да печелите криптовалути, докато го правите. Изборът им включва казино игри, игри със зарове и други.

Ръководство за ботове от crypto earn
Възможно ли е да печелите биткойни, като играете игри?

Satoshi Quiz – Satoshi Quiz е игра-викторина, която ви позволява да печелите биткойни, като отговаряте на въпроси. Те разполагат с разнообразни теми, от които да избирате, и редовно се добавят нови викторини.

Браузъри за добив и безплатен софтуер за добив

Ако искате да печелите лихви от криптовалута чрез добив на биткойни, имате на разположение няколко чудесни възможности, включително да използвате браузър за добив или безплатен софтуер за добив. Ето някои от нашите фаворити:

Кои игри ви дават реални биткойни?
Коя игра с биткойни прави най-много пари?

Coinhive – Coinhive е популярен браузър за добив, който ви позволява да добивате Monero. Те разполагат с разнообразни функции, включително персонализиран пул и мобилно приложение.

MinerGate – MinerGate е популярен софтуер за добив, който ви позволява да добивате различни криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, Litecoin и други. Те разполагат и с мобилно приложение, което улеснява добива в движение.

Спечелете безплатни биткойни с помощта на Bounty

Как мога да получа 1 биткойн безплатно
Незаконен ли е добивът на биткойни?

Ако сте разработчик или дизайнер, може да успеете да спечелите безплатни биткойни, като изпълнявате награди. Ето няколко от любимите ни платформи за награди:

Bitcointalk – Bitcointalk е популярен форум за обсъждане на криптовалути, в който често се предлагат награди за разработчици и дизайнери.

GitHub – GitHub е популярно хранилище за код и често предлага награди за разработчици, които желаят да работят по проекти с отворен код.

Спечелете крипто капки

Ако притежавате конкретна криптовалута, може да имате право да получите безплатни токени чрез airdrop. Ето няколко от любимите ни платформи за airdrop:

Колко време отнема добиването на 1 биткойн
Законно ли е да печелите BTC безплатно?

CoinMarketCap – CoinMarketCap е един от водещите доставчици на данни за криптовалути и често предлага на своите потребители айръпс.

Binance – Binance е една от най-големите борси за криптовалути в света и често предлага на своите потребители аероплани.

Партньорски сайтове и сайтове за препращане

Как работят игрите с биткойн
Има ли игра, в която се плаща с истински пари?

Ако търсите начин да печелите биткойни чрез партньорски и реферални програми, препоръчваме ви да използвате един от следните сайтове:

Ако търсите водещ криптообмен, Coinbase си заслужава да бъде разгледан. Освен че предлагат портфейл и обмен, те имат и обширна партньорска програма, която ви позволява да печелите комисиони, като насочвате нови потребители.

Blockchain.com – Blockchain.com е друг популярен криптообмен, който предлага разнообразни функции, включително портфейл, изследовател и др. Те имат и партньорска програма, която ви позволява да печелите комисиони, като насочвате нови потребители.

Обучение крипто печелят

Колко време отнема да се добие 1 биткойн
Как се добиват биткойни?

Ако искате да научите повече за криптовалутата, препоръчваме ви да използвате един от следните източници:

Crypto 101 – Crypto 101 е популярен подкаст, който обхваща всички неща, свързани с крипто. Те предлагат разнообразни теми, от които да избирате, и редовно пускат нови епизоди.

Академия на CoinMarketCap – Академията на CoinMarketCap е онлайн курс, който обхваща всички неща, свързани с криптовалутите. Предлагат разнообразни курсове, от които можете да избирате, и редовно добавят нови курсове.

Чрез реклами

Ако търсите начин да печелите от крипто чрез реклама, препоръчваме ви да използвате една от следните платформи:

Незаконно ли е добиването на биткойни
Изплаща ли се добивът на биткойни?

A-Ads – A-Ads е популярна рекламна мрежа, която ви позволява да поставяте реклами на уебсайта си и да печелите биткойни в замяна. Те разполагат с различни видове реклами, от които да избирате, и предлагат разнообразни функции, включително платформа за самообслужване и отчитане в реално време.

CoinAd – CoinAd е друга популярна рекламна мрежа, която ви позволява да поставяте реклами на уебсайта си и да печелите биткойни в замяна. Те разполагат с различни видове реклами, от които да избирате, и предлагат разнообразни функции, включително платформа за самообслужване и отчитане в реално време.

Чрез безплатни сайтове за добив на облаци

Ако се интересувате от добив на биткойни, но не искате да инвестирате в хардуер, може би ще можете да го направите чрез безплатен сайт за добив в облак. Ето няколко от нашите любими опции:

Колко биткойна са останали
Колко печелят миньорите на биткойни за един ден?

Eobot – Eobot е популярен сайт за добив в облака, който ви позволява да добивате различни криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, Litecoin и други. Те разполагат и с мобилно приложение, което улеснява добива в движение.

Minergate – Minergate е друг популярен сайт за добив в облака, който ви позволява да добивате различни криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, Litecoin и други. Те разполагат и с мобилно приложение, което улеснява добива в движение.

Чрез микрозадачи

Как да получа безплатно раздаване на криптовалути
Възможно ли е да се печелят пари от кацане на криптовалута?

Следните платформи ви позволяват да печелите биткойни чрез микрозадачи:

Bitcointalk – Bitcointalk е популярен форум за обсъждане на криптовалути, в който често се предлагат награди за разработчици и тестери.

Reddit – Reddit е популярна социална медийна платформа, която често предлага награди за разработчици и тестери.

Чрез участие в Hard Forks

Ако притежавате конкретна криптовалута, може да имате право да получите безплатни токени чрез хард форк. Ето няколко от любимите ни платформи за участие в хард форкове:

Етериум Класик – Етериум Класик е популярна криптовалута, която е претърпяла няколко твърди разклонения. Ако притежавате ETC, може да имате право да получите безплатни токени от всяка вилица.

Биткойн Кеш – Биткойн Кеш е друга популярна криптовалута, която е претърпяла няколко твърди разклонения. Ако притежавате BCH, може да имате право да получите безплатни токени от всяка вилица.

С приложения за упражнения

Ако търсите начин да печелите биткойни чрез упражнения, препоръчваме ви да използвате едно от следните приложения:

Реални ли са въздушните капки на криптовалута
Как мога да получа безплатен airdrop в Binance?

Fitcoin е приложение, което ви позволява да печелите биткойни, като се упражнявате. С разнообразни упражнения, от които да избирате, и функции като класации и проследяване на напредъка, това е чудесен начин да влезете във форма и да спечелите криптовалута!

Sweatcoin – Sweatcoin е друго приложение, което ви позволява да печелите биткойни, като се упражнявате. Те предлагат разнообразни упражнения, от които да избирате, и предлагат различни функции, включително класация и проследяване на напредъка.

Чрез гледане на видеоклипове, реклами и социални медии

Ако търсите начин да печелите биткойни, като гледате видеоклипове, реклами или социални медии, препоръчваме ви да използвате една от следните платформи:

Как можете да заявите крипто аирдропс
Кой е най-бързият начин да получите 1 биткойн безплатно?

BitTube – BitTube е платформа, която ви позволява да печелите биткойни, като гледате видеоклипове. Те разполагат с разнообразни видеоклипове, от които да избирате, и предлагат различни функции, включително класация и проследяване на напредъка.

BTC – BTC е платформа, която ви позволява да печелите биткойни, като гледате реклами. Те разполагат с разнообразни реклами, от които да избирате, и предлагат различни функции, включително платформа за самообслужване и отчитане в реално време.

Twitter – Twitter е популярна социална медийна платформа, която често предлага награди за разработчици и тестери.

Като печелите безплатна криптовалута чрез колектори

Ако търсите начин да печелите безплатна криптовалута чрез колекционери, препоръчваме ви да използвате една от следните платформи:

Как мога да получа безплатни биткойни, без да инвестирам?
Как да започна да изучавам криптовалута?

Coin Collector – Coin Collector е платформа, която ви позволява да печелите безплатна криптовалута, като събирате монети. Те разполагат с разнообразни монети, от които можете да избирате, и предлагат различни функции, включително табло за лидери и проследяване на напредъка.

Клуб на криптоколекционерите – Клубът на криптоколекционерите е друга платформа, която ви позволява да печелите безплатна криптовалута, като събирате монети. Те разполагат с разнообразни монети, от които да избирате, и предлагат различни функции, включително класация и проследяване на напредъка.

Чрез тестване на приложения и услуги

Законна ли е безплатната печалба от BTC
Струва ли си да научите повече за криптовалутата?

Ако търсите начин да печелите биткойни, като тествате приложения и услуги, препоръчваме ви да използвате една от следните платформи:

Testnet – Testnet е платформа, която ви позволява да тествате криптовалутни приложения и услуги. Те разполагат с разнообразни приложения и услуги, от които можете да избирате, и предлагат различни функции, включително платформа за самообслужване и отчитане в реално време.

Blockchain Testnet – Blockchain Testnet е друга платформа, която ви позволява да тествате приложения и услуги за криптовалути. Те разполагат с разнообразни приложения и услуги, от които можете да избирате, и предлагат различни функции, включително платформа за самообслужване и отчитане в реално време.

Чрез практикуване на крипто търговия

Ако търсите начин да печелите биткойни, като практикувате криптотърговия, препоръчваме ви да използвате една от следните платформи:

Binance – Binance е популярен обмен на криптовалути, който предлага демо сметка. Това е чудесен начин да се научите и да печелите крипто за крипто търговията, без да рискувате реални пари.

Трудно ли е да се научиш да печелиш крипто
Кои са 4-те вида криптовалута?

BitMEX – BitMEX е друг популярен обмен на криптовалути, който предлага демо сметка. Това е чудесен начин да се запознаете с крипто търговията, без да рискувате реални пари.

Чрез оттегляне

Ако търсите начин да печелите биткойни, като ги изтеглите от борса, препоръчваме ви да използвате една от следните борси:

Coinbase – Coinbase е популярен обмен на криптовалути, който ви позволява да теглите своите биткойни. Те разполагат с различни методи за теглене, включително банков превод и PayPal.

Каква криптовалута да си купи начинаещ
Кои приложения печелят криптовалута?

Kraken – Kraken е друг популярен обмен на криптовалути, който ви позволява да теглите своите биткойни. Те предлагат разнообразни методи за теглене, включително банков превод и PayPal.

Това са само няколко от многото начини за печелене на биткойни без крипто. Надяваме се, че този списък ви е помогнал да намерите начин да започнете да печелите криптовалута. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни ги зададете в коментарите по-долу.

Мога ли да спечеля безплатно криптовалута, като се разхождам
Чрез практикуване на крипто търговия

Разликата между практикуването на крипто търговия и симулирането на крипто търговия

Ако правилно прогнозирате цената на Биткойн на борсата, можете да спечелите безплатни биткойни чрез приложения за прогнозиране на криптопазара. Например, Spark Profit е достъпно както за потребители на iOS, така и за потребители на Android. Докато продължавате да играете, трупате точки и след като натрупате достатъчно точки (или 20 000), можете да ги изтеглите.

Altcoin Fantasy е игра, която ви позволява да печелите безплатна криптовалута, като симулирате пазари и/или се научите да търгувате с цифрови активи. След като се научите, можете да практикувате наученото или да се състезавате в конкурси, за да спечелите безплатни BTC. Досега Altcoin Fantasy е изплатила повече от 25 000 долара под формата на награди.

Bitcoin Flip ви позволява да търгувате с основи, графики и инструменти, така че да можете да тествате стратегията си срещу други потребители.

Въведение

Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

Свързани статии