Най-добрите криптовалути, които да купите в Reddit през 2022 г.

⚡️ Какво е крипто Reddit?

Биткойн е най-популярната криптовалута – децентрализирана цифрова валута, която използва силна криптография за защита на онлайн трансакциите и може да се използва за закупуване на предмети и услуги. Голяма част от вниманието към тези непроследими валути е свързано с търговията с цел печалба, като понякога спекулантите повишават цените.

⚡️ Какво е криптовалута?

Всеки вид валута, която съществува в цифрова или виртуална форма и използва криптография за защита на трансакциите, се нарича криптовалута. Криптовалутите нямат централен емисионен или регулаторен орган; вместо това те използват децентрализирана система за проследяване на трансакциите и създаване на нови монети.

⚡️ Истински пари ли са криптовалутите?

Криптовалутите са виртуални активи, които могат да се използват като инвестиции и за онлайн транзакции. Разменяте реални пари за закупуване на „монети“ или „токени“ в определен вид криптовалута. Направете силна финансова стратегия с компетентен финансов консултант.

⚡️ Заслужава ли си да инвестирате в криптовалута?

Инвестирането в криптовалутни активи е високорисково, но може и да се изплати добре. Ако искате незабавен достъп до търсенето на цифрова валута, криптовалутите са добра инвестиция. Закупуването на акции на компании, които търгуват с криптовалута, е по-сигурен, но потенциално по-малко печеливш вариант.

Reddit за криптовалута

Reddit е място, където много инвеститори търсят съвети, включително тези, които се интересуват от криптовалути. Потребители от всички краища на света правят прогнози за любимите си монети в този популярен онлайн форум. Така че, ако искате да определите коя цифрова валута има потенциал да увеличи стойността си, абонирането за Reddit може да е най-добрият ви залог.

Коя е най-добрата Reddit за криптовалута
Коя е най-добрата криптовалута, в която да инвестирате през 2022 г.?

В тази публикация разглеждаме най-добрите криптовалути за покупка в момента в Reddit въз основа на текущите тенденции и обратната връзка с потребителите, както и най-големите общности и абонаменти за криптовалути в Reddit.

Съдържание

По-задълбочен поглед към най-големите криптовалути, в които да инвестирате в Reddit

Десетте проекта, изброени по-горе, се смятат за най-добрите криптовалути, в които да инвестирате в Reddit cryptocurrency, поради силния им екип за разработка и потенциала им за растеж, тъй като са си създали репутация на отличници. Нека разгледаме всеки от тези проекти един по един, за да се уверим, че разполагате с цялата информация, необходима за вземане на обосновано решение:

Коя е най-добрата криптовалута, в която да инвестирате сега?
Коя е най-добрата криптовалута, Reddit за криптовалута

В момента в Reddit най-голямата криптовалута за покупка е Lucky Block (LBLOCK).

Най-популярната платформа за крипто игри в Reddit е Lucky Block. Тя предлага нов начин за участие в тегления на джакпоти и печелене на награди с помощта на блокчейн технология.

Lucky Block на Binance Smart Chain (BSC) позволява на потребителите да купуват билети и да се състезават в ежедневни тегления на награди, като джакпотите се разпределят в LBLOCK. Най-популярният крипто подредит на Reddit за криптовалута е подредитът Lucky Block, който получи най-много точки по време на растежа на Coindicators през първото тримесечие от 65 до малко под един цент на ден. Той печели популярност, защото е свързан с криптопроект с акцент върху игрите, което не е често срещано явление.

Reddit за криптовалута
Дали Dogecoin е добра инвестиция?

LBLOCK е токен Lucky Block с номинал BEP-20, който беше емитиран в PancakeSwap на цена $0,00020 през януари 2022 г. Токенът осигури четирицифрена възвръщаемост през първите няколко седмици на търговия, преди инерцията да се забави след рекордния връх през февруари. Сега, когато LBLOCK се предлага с отстъпка, има аргументи, че е добър момент да се купи дип. С неотдавнашния спад на цената му сега може да е разумен момент да инвестирате в токени LBLOCK, докато те все още са сравнително достъпни.

Пазарът на ICO е претъпкан, но криптовалутата Lucky Block досега успяваше да избегне голяма част от шума. Цената на монетата се повиши от 0,00 долара до 7 цента за по-малко от шест часа, преди да започне постепенно да спада в продължение на почти месец. След повишеното внимание както от страна на медиите, така и от страна на инвеститорите, обаче, тя се възстанови силно през следващите няколко дни.

Първите тегления на Lucky Block са планирани да започнат през май 2022 г., а потребителите на BLOCK могат да закупят билети. Билетите струват по 5 долара, но потребителите, които всеки ден свързват портфейлите си със сайта, ще получат безплатен билет за тегленето на лотарията. Потребителите, които съхраняват BLOCK в портфейлите си, ще бъдат възнаградени с част от джакпота.

Коя е най-добрата криптовалута за покупка в момента reddit
10-те най-добри криптовалути за покупка в момента в Reddit

DeFi Coin (DEFC) е най-добрата криптовалута за покупка в Reddit в индустрията на Defi.

Логото на DEFC е един от начините за създаване на собствено лого. Този формат е създаден от M. Unger с помощта на Photoshop и GIMP. Той не е работна стратегия, но можете да го използвате като вдъхновение за собствен дизайн. DEFC означава „Дигитализация на финансовото взаимодействие с клиентите“.

Defi Swap е децентрализирана борса (DEX), хоствана от Binance Smart Chain, а нейният собствен токен е DeFi Coin. Въпреки че Defi Coin беше стартирана през май 2021 г., някои проблеми при разработването причиниха няколко пречки. Въпреки това цената на DEFC се повиши с около 300% само няколко часа след дебюта на токена на децентрализираната борса PancakeSwap.

Има ли бъдеще Polkadot?
Коя криптовалута ще избухне?

Defi Swap е една от най-добрите борси за Defi в света, която позволява на физическите лица да разменят, наддават и да печелят лихвени плащания чрез земеделие. Тъй като DEFC зависи от растежа на екосистемата Defi Swap, тя печели в резултат на успеха на борсата. Това се доказва от увеличението на стойностите след дебюта на Defi Swap, при който се наблюдава значително увеличение на цените.

Със своята двустепенна мрежова архитектура DEFC предлага уникални характеристики и предимства на инвеститорите. По-долу са изброени някои от предимствата на притежаването на Defi Coin.

Polkadot (DOT) е нова, широкообхватна комуникационна платформа с дългосрочна визия.

Каква ще бъде стойността на биткойн през 2022 г.?
Добра инвестиция ли е Polkadot?

Polkadot е чудесна криптовалута, в която да инвестирате, ако търсите най-добрата криптовалута Reddit с дългосрочен потенциал. Polkadot е един от най-обещаващите алткойни, когато става въпрос за решаване на проблема с оперативната съвместимост, който от години тормози блокчейн мрежите. Като многоверижна мрежа Polkadot позволява на отделните мрежи да комуникират, което значително увеличава ефективността на обмена на данни.

Това е важно, тъй като с увеличаването на броя на криптовалутите необходимостта различните блокчейн вериги да могат да комуникират ще става все по-важна. Способността на Polkadot да предложи това решение го прави проект с голям дългосрочен потенциал.

Токенът DOT е от решаващо значение за управлението на мрежовите оператори и механизмите за обратна връзка с екосистемата на Polkadot. В качеството си на криптовалута за приложения от следващо поколение, DOT ще става все по-ценен, тъй като dApps се изграждат върху Polkadot.

Най-популярната криптовалута Bitcoin (BTC) се търгува с отстъпка.

Каква ще бъде стойността на биткойн през 2025 г.?
В каква криптовалута да инвестираме през 2022 г.?

Биткойн е криптовалута, често съкращавана като BTC. Според CoinMarketCap това е най-ценната криптовалута в света. Въпреки неотдавнашната волатилност на цената, основните приложения на биткойн все още са силни. Повече от 15 000 компании по света вече приемат биткойн като опция за плащане, а в момента функционират над 14 000 биткойн банкомата.

Биткойнът става все по-популярен в светлината на последните икономически сътресения. Не само в Съединените щати, но и в други страни, където биткойнът придобива все по-голяма стойност. С транзакциите с BTC, възлизащи на повече от 41 млн. долара дневно, и с притока на нови инвеститори всеки ден, тази криптовалута има мисията да промени начина, по който мислим за парите.

Ще нарасне ли стойността на рипъл през 2022 г.?
Колко ще струва биткойн през 2023 г.?

Най-известният брокер на биткойни и криптовалути, Coinbase.com, начислява между 0% и 1%.

Финанси. Finance е сравнително нов участник на пазара и може да се счита за една от най-добрите евтини криптовалути. Казано по-просто, това е APY. finance е техника за генериране на приходи, която позволява на хората да откриват най-високите залози на различни платформи Defi. Цялата процедура е напълно автоматизирана, като APY.Finance взема малък процент от печалбите.

Собствената криптовалута на протокола APY.Finance, APY, е неразделна част от поддържането на системата – притежателите на токени могат да гласуват за нивата на риск при развитието на културите и методите за разпределяне на печалбата. Освен това APY се използва за представяне на всички депозити, направени в ликвидния пул на протокола; токенът обаче функционира също толкова добре и като спекулативна инвестиция. TheAPY. финансовата общност не е голяма в момента, но напоследък набира сила с няколко дискусии в r/DeFi – това предполага потенциален ръст на бъдещите подкрепления от потребителите

Ripple (XRP) е добре позната криптовалута с голям брой последователи в Reddit.

Каква ще бъде цената на XRP през 2022 г.?
Дали XRP е добра инвестиция през 2022 г.?

Много инвеститори смятат, че Ripple е най-добрата криптовалута, в която да инвестират, заради потенциала на проекта да революционизира начина, по който се извършват трансграничните плащания. Ripple е името на организацията, създала RippleNet – децентрализирана мрежа, която позволява на хората и компаниите да извършват бързо евтини плащания.

В сравнение със стандартната мрежа SWIFT, която може да отнеме до три дни за извършване на плащания, криптовалутата XRP на RippleNet позволява почти мигновена обработка на плащанията и е много по-ефективна.

Най-обещаващите криптовалути през 2022 г. reddit
Колко струва XRP през 2023 г.

Цената на Ripple напоследък се срива заради спорната съдебна битка на компанията със SEC. Слуховете, че съдебното дело изпреварва графика, се засилват, което кара много потребители на Reddit да прогнозират, че цената на XRP може да се повиши значително.

Ethereum (ETH) е най-добрата блокчейн мрежа за различни приложения.

Етериумът е друг популярен избор за най-добрата криптовалута за покупка в момента в Reddit. Много хора инвестират в Етериум заради широкия спектър от приложения, включително интелигентни договори, dApps и NFT. За разлика от Биткойн, който се използва за предаване на пари, а не като платформа за разработчици за изграждане на децентрализирани приложения в много области, Етериум се фокусира върху създаването на децентрализирана мрежа, която може да се използва за различни цели.

Крипто за покупка в reddit
Каква ще бъде цената на ETH през 2025 г.?

Високите такси за транзакции в Етериум са накарали много потребители на криптовалути да се откажат от мрежата. Тези разходи са пряко свързани с размера на претоварването на мрежата по време на транзакция – така че колкото по-претоварена е мрежата, толкова по-големи са разходите. Въпреки това в подредата Ethereum постоянно се обсъжда преминаването към Ethereum 2.0, която обещава да подобри мащабируемостта и да намали разходите.

AVAX е най-скалируемата криптовалута в Reddit.

Платформа за интелигентни договори, съставена от три мрежи: Веригата на борсата, веригата на договорите и веригата на платформата е известна като Avalanche. Като използва три вериги вместо само една, Avalanche може да ги специализира за различни цели. В резултат на това се подобрява мащабируемостта, като същевременно се запазват скоростта и децентрализацията.

Повечето инвеститори в криптовалути са нови на пазара и затова толкова много проекти все още не са станали популярни. Avalanche, макар и все още да не е толкова хипнотизирана като Ethereum, определено се конкурира по сила. Освен това много хора обичат AVAX в платформите на социалните медии и дори имат подредби, в които се обсъждат неговите употреби и прогнози за цената му!

Какво предстои на AVAX през 2022 г.?
Ръководство за Avalanche (AVAX) за 2022 г.

Шиба ину (SHIB) – „мем монета“ с огромна подкрепа от общността

Shiba Inu беше една от най-меморичните монети през 2021 г., благодарение на успеха на Dogecoin. Shiba Inu има много последователи в социалните медии, за което свидетелства подредбата r/SHIBArmy, която има повече от 470 000 членове.

В този subreddit собствениците на Shiba Inu обсъждат ключовите характеристики, които ще направят криптовалутата успешна в дългосрочен план. Споделят се и вицове и хумористични анекдоти за техните домашни любимци. Напоследък много се обсъжда „ShibaSwap“ – децентрализирана борса, която предоставя търговия с токени, системи за залагане и дори специализиран пазар за НФТ.

Как ще изглежда шиба ину през 2022 г.?
Колко ще струва шиба през 2025 г.?

Въз основа на коментарите и повишените гласове в популярния форум Reddit се смята, че Algorand (ALGO) е най-добрата евтина криптовалута за покупка.

Algorand е проект, който стана известен през 2021 г., когато цената му се повиши с 1240% за по-малко от година. Въпреки че ALGO е намалял с 92% от върховете през ноември 2021 г., тази блокчейн мрежа все още има потенциал. Следователно много хора във водещите форуми на Reddit смятат, че Algorand се търгува за сума, по-ниска от „истинската“ му стойност.

Основната цел на мрежата Algorand е да реши „трилемата на блокчейн“, като използва консенсусен протокол Proof-of-Stake. С тази система всички притежатели на монети ALGO получават награди от валидаторите, а не само те. Мрежата Algorand може да обработва повече от 1000 транзакции в секунда с време за финализиране на транзакцията от пет секунди или по-малко; което я прави сравнима с други водещи блокчейн системи.

Algorand (ALGO) се смята за най-добрата евтина криптовалута за покупка
Algorand (ALGO) се смята за най-добрата евтина криптовалута за покупка

В момента се разработва нова мрежова система от типа peer-to-peer – IPC (Internet Computing Protocol). Това е сигурен криптографски протокол за децентрализирани изчисления в облак.

Internet Computing е криптовалута, която е широко обсъждана на страницата за криптовалути в Reddit. Това е протокол, предназначен да децентрализира индустрията за изчисления в облак и да предложи алтернатива на услуги като Amazon Web Services и Microsoft Azure.

Разочароващото увеличение на IPC
Разочароващото увеличение на IPC

В резултат на това, вместо да бъде управлявана от централна структура като Amazon или Microsoft, инфраструктурата за изчисления в облак ще бъде управлявана от милиони устройства по целия свят.

С участието си в системата и подаването на данни потребителите ще могат да печелят ICP. Това има потенциала да проправи пътя към децентрализираното бъдеще, тъй като все повече наследени системи се децентрализират. Следователно ICP е интересен проект с голям потенциал.

Въведение

Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

Свързани статии