Holo, Holochain и Dapps: всичко, което трябва да знаете

Начинаещи

Ръководство за начинаещи в областта на криптовалутите

Междинен

Ръководство за средно напреднали в областта на блокчейн и крипто

Експерт

Криптовалутни новини за експерти

⚡️ Какво е горещ токен?

За потребителите холографският крипто токен (HOT) ще бъде токен, който им дава достъп до най-големите налични оферти и спестявания. За бизнеса той ще бъде инструмент за измерване на истинската ценова еластичност на функцията на търсенето им.

⚡️ Безопасен ли е холоценът?

И така, може ли Холокейн да се използва за изграждане на комуникационно пространство без модерация, което не може да бъде затворено? Отговорът е “да”, но само при определени условия. Що се отнася до това, дали Холохейн може да се използва като привлекателно убежище за нападателите: не съвсем.

⚡️ Как да инвестирате в Holochain?

За да се сдобиете с монета Holochain, трябва да разполагате с Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) или Litecoin (LTC), които са налични в Coinbase и Bitpanda. И двете приемат кредитни карти и банкови преводи като форми на плащане.

⚡️ Мога ли да купя Holochain в KuCoin?

Как да закупите криптовалута в KuCoin. Можете да търгувате със стотици криптовалути на KuCoin, а всичко, което трябва да направите, е да закупите първата си криптовалута. Въпреки че дизайнът на KuCoin е направен така, че да е удобен за ползване, независимо дали използвате приложението или версията за настолни компютри, вярно е, че има някои пречки във функционалността му.

Как да си купите holo. Услуги за холокост

Holochain е криптовалута, която подкрепя проект за децентрализирана хостинг платформа. В тази инициатива се използва патентованата технология на Holochain, което е уникален подход на пазара на криптовалути. В зависимост от ситуацията в проекта може да се използва едно от трите определения за термина холокрипто.

Какво представлява горещият токен?
Кой стои зад Holochain?

holo crypto е бизнес, който предоставя мрежова инфраструктура и услуги за първично архивиране за екосистемата Holochain.

Криптовалутата Holo е технология, която е създадена с основната цел да предоставя виртуални хостинг услуги.

Holo е криптовалута, която един ден ще ви позволи да купувате виртуални хостинг услуги в крипто екосистемата holo.

Какво е доброто в холокостната криптовалута?
Какво е холокрипто и холокейн?

Самият проект holo crypto има две основни предположения:

 • Разпространение и изпълнение на основен компонент за обща употреба в напълно децентрализирани приложения (а не само интелигентни договори), които работят в съществуващата интернет мрежа.
 • Да хоствате и управлявате децентрализирани приложения в глобален мащаб, като предоставите напълно мащабируема инфраструктура за таксуване.
Заслужава ли си да си купите хот токен?
Безопасен ли е holochain?

досега разработчиците на холокрипто са били склонни да се справят с трудностите при прилагането на блокчейн технологията в по-голям мащаб.

Най-често срещаните проблеми са:

 • Например миньорите на биткойни се нуждаят от много повече енергия, отколкото традиционните банки, за да работят техните компютри. Това е така, защото мрежата на биткойн консумира по-големи количества енергия за своята инфраструктура. Според различни доклади само мрежата на БТК консумира толкова електроенергия, колкото една малка държава.
Безопасна ли е криптовалутата holo
Ще достигне ли Holochain 1 долар?
 • Колкото по-широка става мрежата, толкова повече транзакции трябва да бъдат обработени едновременно. Поради това е важно една криптовалута да има мащабируемост, а оттам и броят на възможните трансакции в секунда, често наричан tx/s (за BTC са типични 3-5 tx/s; платежният оператор VISA може да обработва до 2000 tx/s, но, разбира се, с много различна инфраструктура).
 • Основната трудност при PoS (P.Roof – of – S – Take – proof of ownership) криптовалутите е необходимостта от установяване на единни правила за консенсус за цялата мрежа, което най-често води до създаването на правила, които облагодетелстват така наречените EA (Early Adopters).

Как сте били досега?

Ще замени ли холокристалът блокчейн?
Добра инвестиция ли е Holochain през 2023 г.?

Към момента на пазара има два вида холохайн добив в разпространените проекти за криптовалути: PoW (P Roof -Of Work Proof Of Work ) или т.нар. хардуер за копаене, който понастоящем е много енергоемък. Вторият подход е да се добива с помощта на вариант на доказателство за залог, т.нар. Като използвате своите монети (акции) за потвърждаване на транзакции, можете да ги “заложите” и да спечелите повече монети като награда.

Как да обясним Holochain holo crypto
Има ли бъдеще Holochain?

В този случай валутата се генерира чрез решаване на сложен алгоритъм, който служи за основа на мрежа. След това монетите трябва да се разпределят между потребителите на мрежата, за да може тя да се поддържа. Достатъчно е да имате включено съответното приложение, за да станете възел в мрежата, който ще следи за нейното поддържане.

Това е същността на проблема от хиляди години. Богатите стават все по-богати, а бедните нямат шанс да ги настигнат, което ги прави още по-бедни. При такава система обикновено е било достатъчно да се закупи правилното количество монети за конкретен проект още в началото, тъй като ИО могат да премахнат купоните едва по-късно.

Добра инвестиция ли е криптовалутата holo (HOT)?
По-добър ли е Holochain от блокчейн?

Средностатистическият човек, който използва мрежа, приложение или SC (S Mart Contract), едва ли се интересува от това как функционира мрежата. Потребителят плаща малка такса, която се заплаща чрез разходите за прехвърляне/транзакция в мрежата. Таксата за транзакция е просто възнаграждението, което се плаща на “миньорите”, които поддържат и управляват мрежата.

Могат ли услугите на holochain да заменят блокчейна?
Какъв вид блокчейн използва Holochain?

И двата алгоритъма (PoW и PoS) са разработени с оглед на мащабируемостта, скоростта и стабилността. Хората, които поддържат мрежовата инфраструктура, не искат да отделят доброволно времето си безплатно, така че трябва да използвате PoW или PoS, за да получите справедлива компенсация за приноса си към поддръжката на мрежата.

Междувременно, когато блокчейн технологията се разви в по-напреднали проекти за криптовалути като Cardano (ADA) или Lisk (LSK), те предложиха своите идеи за подобряване на метода PoS.

Има ли holo crypto блокчейн?
Каква е разликата между Blockchain и Holochain?

Идеите се основават, наред с другото, на необходимостта да се изберат делегати или да се призове лидерът на “пула от залози”. Някои решения са по-добри от други. За съжаление, нито един PoS не е напълно надежден и винаги облагодетелства групата, в която се прилага. Ако познаваме алгоритъма на ПОС с помощта на подходящи контрамерки, теоретично можем да го манипулираме.

Ограничения на мащабируемостта на блокчейн в сравнение с холоконетата
3 причини да купите holo crypto

Мрежата може да бъде уязвима от влиянието на малка група лица с много пари в случай на PoW или PoS. Това води до нападение на 51% от властта в мрежата, при което хипотетичните 51% от “миньорите”, които в момента съставляват инфраструктурата на мрежата, имат “да поемат” контрола върху нея.

В случая с PoS обаче това не е проблем, тъй като, както вече казах, можем да използваме знанията си за алгоритъма на консенсус, за да организираме усилията си така, че да извлечем максимална полза от мрежата, да гласуваме за критични елементи от бъдещите проекти и т.н.

Какви са предимствата на Holochain пред Blockchain?

HoloCoin (HOT): интелигентна криптовалута
Какво прави HoloChein?
 • Простотата на мрежата – не е необходимо да се следят транзакциите във всеки възел, няма изискване за запазване на предишния блок на мрежата за цялата мрежа. Предполага се, че цялата мрежа работи толкова бързо, колкото и най-слабият ѝ член.
 • Проблемът с недостатъчния капацитет на транзакциите може да възникне, ако един възел може да изпълнява само четири транзакции в секунда. Този проблем не съществува в холокоста, тъй като транзакциите могат да се изпълняват отделно една от друга, което означава, че:
 • Не е необходимо всички мрежови възли да виждат всички транзакции, както е в случая с блокчейн мрежата. Мащабируемостта може да се развие по подобен начин при този подход, както при Tangle IOTA, тъй като потребителите (възлите) на мрежата се увеличават. Валидността и сигурността на трансакциите се поддържат от DHT, която представлява разпръсната хеш-таблица (което значително се различава от блокчейн).
С какво се занимава хотовата криптовалута?
Каква е разликата между holo crypto и Holochain?
 • Няма стандартна PoS, нито стандартна PoW, която да определя консенсуса в мрежата. Всеки потребител потвърждава транзакциите на другите възли в собствената си хеш верига от своята уникална среда.
 • Теоретично броят на транзакциите може да надхвърли 56 000 fps, което би счупило рекорда на VISA.

Основните участници в холо-веригата са:

Има ли холокостна криптовалута доказателство за работа?
Има ли Holochain доказателство за работа?

В една типична блокчейн мрежа, като например мрежата на Биткойн, има два вида участници в системата: “миньори” и “потребители”. Потребителите създават трансакции, плащат такса (или не плащат такса в случая на IOTA) и използват различни видове портфейли с определен блокчейн запис. “Миньорите”, или тези, които добиват PoS или PoW, потвърждават трансакциите и добавят блокове в блокчейна.

Системата на Holo-chain е малко по-различна от тази на типичната блокчейн мрежа. Тя също така има два вида участници: “потребители” и “валидатори”. Както “потребителите”, така и “валидаторите” са равнопоставени по отношение на отговорностите си в мрежата, но служат за различни цели.

Какво представлява дент крипто? Криптовалутата holochain
Какво представлява мрежата Holo?
 • Потребителите са тези, които инсталират приложението Holo, което им позволява да публикуват свои собствени приложения и данни в мрежата. “Удостоверители” са хората, които предоставят ресурси за поддържане на работата на мрежата.
 • Не е необходимо валидаторите да са постоянно онлайн, както миньорите в системите PoW или PoS. Те просто трябва да са на разположение, когато потребителят поиска услугите им за валидиране на трансакция.

Каква е ролята на Holochain в Dapp?

Holochain е отлична платформа за всякакви dApp, които изискват голям брой индивидуални входове, като всеки човек има достъп само до част от всички входове.

Може ли холокопът да замени блокчейна?
По-добър ли е Holochain от блокчейн?

Основният текущ случай на използване на Holochain е за сайтове за социални мрежи, но те също така предполагат, че може да се използва за peer-to-peer системи, управление на веригата за доставки, криптовалути за репутация, програми за лоялност, инициативи за колективно разузнаване и други приложения.

Базираният на агенти характер на Holochain го прави подходящ за тези инициативи. Можете също така да разгледате видовете приложения, които могат да бъдат създадени върху картата Holochain в нейната цялост.

Какво представляват Holochain, Holo и HOT Token?
Какво представляват Holochain, Holo и HOT Token?

Токен на Holochain (HOT).

Първоначалното предлагане на монети (ICO) на компанията приключи на 28 април 2018 г. и събра почти 30 000 ETH (20 млн. долара по това време) за по-малко от месец. ICO генерира 133 214 575 156 HOT токена. Към 21 октомври 2019 г. токенът HOT се търгува на цена 0,000950 с пазарен капитал

Добра инвестиция ли е Holochain през 2022 г.?
Може ли Holochain да достигне 1 долар?

След ICO стойността на токена нарасна до 0,002 USD за една седмица, което представлява увеличение с повече от 1000%. През следващите два месеца цената бързо спадна и към юли 2018 г. се търгуваше под 0,0005 USD.

Какво е бъдещето на услугите на holochain?
Криптовалутата holochain

Какво е Holofuel и по какво се различава от обикновената марихуана?

Планира се Holo fuel да бъде собствена криптовалута за Holochain, която ще бъде взаимна кредитна валута и ще бъде обезпечена с реални активи.

Терминът “задължение” се използва от екипа на Holochain, тъй като може да бъде спечелен и разменен за хостинг в платформата Holochain. Основната му функция е разработчиците на hApp да компенсират хостовете на Holo за техните услуги.

Ще замени ли криптовалутата holochain
По-добър ли е Holochain от блокчейн?

Екипът на Holochain смята, че Holofuel се различава от много съществуващи криптовалути по три основни причини:

 • Взаимно кредитиране: За разлика от други криптовалути, които се създават предимно от въздуха, HoloFuel е крипто счетоводна система с две вписвания, която осигурява мащабируемост, прозрачност и отчетност.
 • HoloFuel се генерира от изчислителната мощ на хостове по целия свят и следователно зависи от тяхната активност.
 • Стабилна стойност: Стойността на HoloFuel е обвързана с изчислителната мощ на мрежата домакин. Тази способност се развива бавно и не е обект на резки колебания, както е при други спекулативни валути.
Колко ще струва Holochain?
Ще бъде ли Holochain в Coinbase?

Holochain е токен за хостинг и вече има многобройни съперници, които са по-напред в развитието си. Потребителите се възнаграждават със Sia, Storj и Filecoin, наред с други, за това, че допринасят със своята изчислителна мощност, пространство на твърдия диск или честотна лента към мрежата.

Какво представлява горещата монета Holo?
Кои компании използват Holochain?

Оттегляне

Обещаха ни, че биткойн и блокчейн са технологиите на нашето бъдеще, но това може да се окаже малко пресилено. В действителност блокчейн технологията е вече на почти десет години, а най-добрите криптовалути възпроизвеждат съществуващата ни корумпирана парична система по наполовина децентрализиран начин.

Биткойнът е създаден за съхранение на пари, но се превърна в казино за търговци. Холохейн е система за генериране на стойност и социална връзка, насочена към подпомагане на прехода към постмонетарно общество, основано на общност, лична отговорност, заслуги и доброволчество. Тя е замислена така, че да предлага както поверителност на данните, така и лична неприкосновеност.

Как да си купя holo
Кой стои зад Holochain?

Не е известно дали Holochain ще има успех, но е готов за внедряване и разработчиците вече могат да започнат да разработват приложения, които според тях могат да помогнат за оформянето на нашия свят и общество. Ето някои примери за децентрализирани приложения на Holochain и можете да започнете оттук, ако искате да разработите свое децентрализирано приложение, използвайки Holochain.

Инвеститорите вече търгуват с дигитална валута, която е нараснала с 500% от ICO-то си, като през това време пазарът на криптовалути беше опустошителен. Токенът HOT може да претърпи значително развитие, след като биткойнът и другите криптовалути започнат да се възстановяват.

Характеристики на Holochain

Въпреки че вече разполагаме с блокчейн, който може да създаде децентрализирана мрежа, защо се нуждаем от него? Нека открием основните причини по-долу.

Събиране и преобразуване на отработената енергия

Ако блокчейн платформите продължат да консумират големи количества енергия, това може да доведе до засилване на глобалното затопляне.

Събиране и преобразуване на отработената енергия
Криптовалутата holochain

Представяме ви най-новия и подобрен модел!

Технологията Holochain представя модел, който предлага подобрен трансфер и съхранение на данни.

Тя може да се използва, за да се даде възможност на смартфоните да действат като част от мрежата, което дава на мрежата неограничен потенциал за мащабиране и също така кара всяко устройство или партньор да стане част от нея.

Какво представляват приложенията Holochain?

Приложенията Holochain са основна причина за нуждата от тях. Рамковият подход с отворен код е уникален с това, че позволява комуникация между публични и частни мрежи. Приложенията Holochain са мощни и гъвкави. всяко създадено от вас dApp може да бъде персонализирано за взаимодействие с други мрежи.

Начинаещи

Ръководство за начинаещи в областта на криптовалутите

Междинен

Ръководство за средно напреднали в областта на блокчейн и крипто

Експерт

Криптовалутни новини за експерти