Easy Crypto преглед: Всичко, което трябва да знаете

⚡️ Легално ли е Easy Crypto?Легално ли е Easy Crypto?

Easy Crypto е също така една от най-сигурните платформи за придобиване на криптовалути, тъй като Easy Crypto не съхранява вашите пари или частни ключове на сайта си. Всички цени за покупка и продажба са включени в разходите, така че получавате точно това, за което сте платили.

⚡️ Кой е собственик на Easy Crypto?

Джанин Грейнджър е съосновател и главен изпълнителен директор на Easy Crypto.

⚡️ Криптовалутата добра инвестиция ли е?

Биткойнът и другите криптовалути могат да бъдат чудесна инвестиция, ако сте готови да приемете, че това е високорискова игра с потенциал да се изплати, но има и възможност да загубите всичките си пари. Изключително важно е да гледате на биткойн и други криптовалути с повишено внимание, преди да инвестирате в тях.

⚡️ Какво представлява криптовалутата Форекс?

Покупката и продажбата на дигитални активи като криптовалути, токени и NFT (незаменяеми токени) е известна като криптотърговия. Форекс търговията се отнася до размяната на една фиатна валута за друга с надеждата, че втората ще поскъпне, при което търговецът може да изтегли парите, за да реализира печалба.

Лесна криптовалута

Закупуването на Етериум или Биткойн може да се окаже трудно за новодошлите, които не са запознати със света на криптовалутите, тъй като много борси за криптовалути позволяват преводи на фиатни и криптовалути. Има няколко борси за криптовалути, които позволяват обмен както на фиатна валута, така и на цифрови монети, но те не разполагат с разширени функции.

Една от най-големите борси за криптовалути в Нова Зеландия е Easy Crypto, която позволява на купувачите и продавачите безопасно и бързо да купуват и продават цифрови валути. Тя позволява разрастването на пазара на криптовалути и извън Нова Зеландия, включително в Южна Африка и Австралия. В този преглед на Easy Crypto ще разгледаме функциите на платформата, таксите за търговия, стандартите за сигурност и лекотата на използване.

Лесен ловец на криптовалути
Easycrypto преглед
Съдържание

Какво е Easy Crypto и как работи?

Според уебсайта си encrypt е крипто брокер на цифровия пазар, което означава, че служи като портал за клиентите да придобиват и търгуват с криптовалути. Това е напълно регулирана борса с над 44 алткойна, достъпни за покупка с фиатни пари AUD, NZD и ZAR. Потребителите могат да изпращат и получават пари с тази платежна платформа, която е удобна за ползване и визуално привлекателна.

Потребителите могат да извършват банкови преводи на криптовалути към сметка в криптоборса, студено хранилище или съществуващи портфейли за криптовалути, като използват приложението.

Как да изтеглите пари от Лесна криптовалута
Как да изтеглите пари от най-лесната криптовалута за добив?

Произход и минало на компанията

Джанин и Алън Грейнджър, екип от братя и сестри от Нова Зеландия, които искаха да предложат на австралийците и новозеландците сигурен и лесен начин за търговия с криптовалути, основаха Simple Crypto през 2017 г. Те създадоха платформа, която позволява на хората да обменят криптовалути лесно и сигурно. Екипът на Simple Crypto работи за създаването на най-простия в света обмен на цифрови валути и вече е разширил услугите си в няколко държави, включително пазарите на криптовалути в Австралия и Южна Африка.

Има ли регулаторен орган за криптовалутите?

Лесна криптовалута брокер ли е?
Колко време отнема Лесна криптовалута

Търговията с криптовалути включва покупко-продажба на криптовалути, най-вече на биткойн. Тъй като криптовалутата е децентрализирана и без граници, може да е трудно да се проследят потребителите, когато те използват борсите за допълнително финансиране на престъпните си дейности, като например киберпрестъпления, финансиране на тероризъм или пране на пари.

Съгласно Закона за борба с изпирането на пари и финансирането на тероризма (2006 г.) всяка оторизирана платформа за търговия, включително Easy Crypto, е задължена да събира информация за самоличността на своите клиенти, да проследява финансовите им транзакции и да докладва на AUSTRAC, ако те изглеждат подозрителни. Транзакциите на стойност над 10 000 щатски долара трябва да бъдат разследвани или представляват сериозна заплаха за изпиране на пари.

Вярно ли е, че Easy Crypto NZ е безопасен?

Как да продам криптовалута с Easy Crypto
Easy Crypto преглед

Изглежда, че това е една от най-сигурните платформи в Австралия, която позволява на хората да купуват криптовалута лесно и сигурно. За да гарантира сигурността на парите на своите клиенти, борсата за криптовалути е предприела множество мерки:

Процесът на проверка на име на домейн е сложен

Процедурата за проверка се извършва по стандартите KYC за депозити и тегления на фиатни валути.

Лесно ли е да се търгува с easy crypto?
В коя банка е Лесна криптовалута?

Застрахователните премии са предмет на различни видове правила и разпоредби

Платформата е одобрена от AUSTRAC и отговаря на стандартите KYC и AML.

Какво е крипто портфейл?

Сигурен цифров портфейл

Потребителите могат да депозират цифрова валута директно в портфейли за студено съхранение, свързани с банковата им сметка като хардуерен портфейл, което прави невъзможно платформата да бъде открадната или хакната.

Колко време отнема изтеглянето на средства от лесна криптовалута?
Какви са лесните такси за криптовалута?

Функции за сигурност

В допълнение към проверените имейл адреси платформата предлага двуфакторно удостоверяване като допълнително ниво на сигурност на профила. Това затруднява хакерите да проникнат в системата и да откраднат пари.

Функции за сигурно и лесно криптографско преживяване

Лесна криптовалута ли е легална
Какво е бъдещето на криптовалутата?

С изключение на несигурността или триенето, потребителите на Easy Crypto получават някои от най-добрите функции за бърза търговия с криптовалути в платформата. По-долу са изброени няколко отличителни характеристики:

Приплъзване

Подхлъзването е често срещан проблем при тази платформа. Слипиджът е разстоянието между действителната и очакваната цена на сделката при изпълнение. Това състояние обикновено възниква при покупка на биткойни поради нестабилност на финансовия пазар. При изпълнение на поръчките можете да промените сумата на покупката на по-голяма и да проверите курса на биткойните, ако приплъзването се превърне в проблем при големи транзакции.

Какви са видовете суапове?

Кои са 2-те най-често използвани суапа?
Какво представляват суаповете като пример?

Най-голямото предимство на платформата е, че тя позволява на търговците да се свързват, за да обменят своите монети. Функцията Easy Crypto swap, например, позволява на потребителите да обменят дадена криптовалута за друга (напр. Етериум за биткойн). За да се избегнат времевите и ценовите ограничения, сайтът настоятелно съветва търговците да извършват чести транзакции за покупка и продажба, за да могат да

Проследяване

е удобен инструмент, който проследява търговската дейност на потребителя в платформата. Показват се общи статистически данни, като пазарна стойност на покупките, общ доход и нетна инвестирана фиатна валута.

Ръководство за данъчно облагане на криптовалути

Ръководство за данъчно облагане на криптовалута
Пълно ръководство за данъците върху криптовалутите

Данъчните изчисления са мъчителни за крипто инвеститорите, затова разработихме просто решение. Тази функция показва данните за данъците при транзакциите за покупка/продажба на тази платформа. Имайте предвид обаче, че тези статистически данни са само индикативни и трябва да се използват само като такива. Борсата не гарантира за точността на данните.

Поръчка за автоматично купуване 

Потребителите могат да използват функцията за автоматично купуване на Auto-Invest by Crypto, за да създават поръчки за автоматично купуване, които редовно купуват определени монети. Търговците имат пълен контрол върху монетите, които желаят да придобият, и съотношението, в което желаят да го направят. За всеки депозит те могат да закупят половината Етериум и половината Биткойн.

Как да съхраняваме криптовалута
Защо не трябва да съхранявате криптовалута на едно място

Системата купува избрания брой криптовалути, когато търговците депозират пари в борсата. В резултат на това инвеститорите могат точно да балансират доларовите стойности на желаните от тях цифрови валути по този начин. Въпреки че това е ефективен подход за осредняване на стойността на избраните от вас цифрови валути, ако имате някакви опасения относно услугите или използването на Easy Crypto, силно ви препоръчваме да посетите тук

5-ТЕ НАЙ-ДОБРИ АЛТКОЙН БОРСИ ЗА 2022 Г.

Окончателното ръководство за избор на най-добрия обмен на криптовалути

Какво представлява добивът и къде отидоха всички видеокарти
Easy Crypto: основите

Плюсове и минуси

✔️No скрити такси.

❌Транзакционните такси са по-високи.

✔️Quality избор на монети.

❌Транзакции с голям обем обработка на забавянето.

✔️Suitable за начинаещи.

✔️Security подкрепа над номинала.

✔️Automatic функция за покупка със стратегия за средна стойност на долара.

Кой е най-добрият метод за придобиване на криптовалута с Easy Crypto?

Лесната криптовалута получава подкрепата на инвеститорите
Лесна криптографска сигурност

Потребителите трябва да следват процедурите по-долу, за да започнат да търгуват в платформата Easy Crypto:

Това е нов, уникален ключ, който идентифицира вашия акаунт.

Потребителите трябва да отидат на уебсайта на Easy Crypto и да изберат „Създаване на профил“. Ще бъдат представени следните възможности за избор: Вход в Google, Имейл и парола и Вход във Facebook.

Уведомете ни дали сте получили необвързващата оферта.

Безопасна ли е криптовалутата Easy
Какво е Easy Crypto

Потребителите трябва да представят документи, отговарящи на изискванията на KYC, за да валидират сметката си и да депозират австралийски долари или криптовалута. Изискват се данни от паспорт или шофьорска книжка. Потребителите трябва първо да изберат „Моята сметка“ и след това „Потвърждение“, преди да завършат процеса. Потребителите могат да започнат да депозират пари в сметката си в австралийски долари, след като приключат процедурата по потвърждаване

Сложете парите в банкова сметка.

Те могат да използват POLi плащания или банкови преводи, за да депозират средства в Easy Crypto. Това са бързи методи за плащане, които изискват минимална документация и имат ниска бариера за навлизане.

Защо криптовалутата е рискова
Лесно решение за крипто добив

За да започнете да търгувате, щракнете върху бутона Търговия в лявата част на екрана.

Когато търговците са депозирали пари в своята сметка в Easy Crypto, те могат да започнат да купуват криптовалути. За да закупят криптовалута, потребителите трябва:

 • Изберете монетата, която искате да закупите.
 • Въведете сумата в австралийски долари, която искате да похарчите.
 • Прегледайте покупката и изберете Buy Now.
Защо да изберете Easy криптовалута
Easy Crypto се присъединява към Blockchain Australia

Можете да купувате и продавате криптовалути в Easy Crypto

Трейдърите могат да го използват за покупка/продажба на определена криптовалута на базата на фиатна сума (например 100 USD в BTC) или в парични единици в биткойни (например 0,1 BTC).

За поръчките за покупка потребителите трябва да въведат адреса на портфейла си, а за поръчките за продажба трябва да изпратят криптовалута на определен адрес и фиатът ще бъде доставен в банковата им сметка.

За поръчките за покупка и продажба минималната сума на поръчката е 100 NZD.

Easy cryptocurrency стартира кампания за печалби
EZ Blockchain

Създаване на прост портфейл за криптовалута

За да започнете да търгувате и купувате криптовалути в Easy Crypto, първо трябва да създадете портфейл за криптовалутата, която искате да купите. Easy Crypto е хардуерен портфейл, който пази вашите частни ключове в безопасност. Това е защитена програма за настолни компютри. Потребителите искат да се уверят, че техните частни ключове са защитени на първо място, а след това и монетите им. Частният ключ е необходим за подписване на транзакции и прехвърляне на монети от портфейла.

Сигурни и анонимни криптоплащания

За съжаление някои борси и брокерски къщи събират по-високи такси от други за същите услуги. Easy Crypto обаче няма такива такси; вместо това тя има фиксирана такса от 0,9% за всички покупки. Таксата спада до 0,7% в зависимост от нивото на отстъпка, което започва от 1000 долара разходи в Easy Crypto Като цяло таксите са около средните в сравнение с други борси.

Какво е портфейл за криптовалута?
Кой е най-добрият портфейл за криптовалути?

Мрежови такси.

Мрежата начислява различни такси за прехвърляне на криптовалута. За разлика от други платформи, Easy Crypto не начислява такса за изпращане на биткойн към портфейли.

Такси за транзакции в чуждестранна валута

Пакетите в тази платформа начисляват такса за обмен на чужда валута, която е включена в цената на криптовалутата.

Таксите за депозиране или теглене на средства са минимални.

Коя е най-лесната за добиване криптовалута?
Коя е най-добрата криптовалута за начинаещи?

Easy Crypto не начислява такса за депозиране или теглене на средства.

Easy CryptoAssets

Платформата за обмен поддържа над 44 различни криптовалути и алткойни, включително над 44 основни монети и валути, които могат да бъдат закупени в AUD, NZD и ZAR. Ето няколко от наличните цифрови активи на сайта, които можете да видите и като посетите раздела „Курсове“:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash.
 • Етериум
 • litecoin
 • Dogecoin
 • Binance Coin
 • Ковчег
 • Основен знак за внимание
 • Bitcoin CB
 • Cardano
 • Връщане назад
 • ENGINE
 • EOS
 • DigiByte и много други
Кое е най-лесното за използване приложение за криптовалута?
Какви видове крипто активи има?

Заключение на честния преглед на криптовалутния експерт

За да обобщим тази оценка на Easy Crypto, може да се каже, че обменът в Нова Зеландия е надеждна платформа с отлични възможности за търговия на австралийския пазар. Таксите в Нова Зеландия са конкурентни, но в Австралия са изключително скъпи.

Услугата е достъпна в Нова Зеландия, Австралия и Южна Африка. Като цяло Easy Crypto е проста платформа за търговия с криптовалути, която позволява на търговците да търгуват с цифрови активи, използвайки различни валути.

Въведение

Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

Свързани статии