Най-добрите безплатни VPN услуги за Chrome през 2023 г.

Коя безплатна VPN услуга за Chrome е най-добрата?

NordVPN е най-добрата безплатна VPN услуга за Chrome. Тя предлага безплатна пробна версия в допълнение към неограничените данни, висококачественото криптиране, протоколите за тунелиране от следващо поколение и усъвършенстваните функции за сигурност. Освен това не проследява дейността ви и зачита поверителността ви.

Има ли напълно безплатна VPN услуга за Chrome?

Да, Atlas VPN е напълно безплатна VPN услуга за Chrome. С нея получавате 10 GB данни, сигурни протоколи за тунелиране и дори надежден превключвател.

Коя безплатна VPN услуга за Chrome има най-много сървъри?

CyberGhost, която разполага с над 9700 сървъра в 91 държави. Нейното безплатно разширение обаче ви позволява да използвате само 8 сървъра. В същото време второто място е за NordVPN, която има около 5500 сървъра в 60 държави.

Безплатните VPN разширения за Chrome могат да бъдат чудесен начин да подобрите поверителността и сигурността си онлайн, без да харчите допълнителни пари. Освен това то може да ви помогне да заобиколите географските блокажи на съдържанието и да се наслаждавате на желаните приложения или уебсайтове.

Въпреки това трябва да избирате разумно безплатна VPN услуга за Chrome, тъй като някои ненадеждни доставчици са уличени в продажба на данни на потребителите и заразяване на устройствата им със зловреден софтуер. Освен това безплатните VPN разширения обикновено са ограничени по отношение на функциите, сървърите и скоростта. Ако държите на сигурността си или на голямата производителност, помислете дали да не изпробвате VPN услуги като NordVPN, която предлага първокласна сигурност. Можете лесно да я тествате, като използвате 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Има ли 100% безплатна VPN услуга?

Най-добрите безплатни VPN алтернативи

NordVPN е изключително сигурна и надеждна VPN услуга, която предлага 7-дневен безплатен пробен период и стандартна 30-дневна гаранция за връщане на парите, което ви позволява да използвате услугата безплатно за повече от месец.

 • Отлични функции за сигурност
 • Функции за стрийминг и торентиране
 • 7-дневен безплатен пробен период и 30-дневна гаранция за връщане на парите

Като взехме предвид всичко това, съставихме списък на най-добрите безплатни VPN услуги за Chrome по отношение на сигурността, функциите и др. Прочетете и намерете подходящата за вас.

Как мога да получа безплатна VPN услуга в Chrome?
Съдържание

Топ 5 на най-добрите безплатни VPN услуги за Chrome

 • NordVPN – най-добрата безплатна VPN услуга за Chrome през 2023 г.
 • Surfshark – 100% сигурна и бърза безплатна VPN услуга за Chrome
 • Atlas VPN – надеждно безплатно разширение за Chrome VPN
 • ExpressVPN – висококачествен и бърз ChromeVPN
 • CyberGhost – Chrome VPN с огромен сървърен парк

Струва ли си да имате безплатна VPN услуга в Chrome?

Ако очакванията ви за безплатна VPN услуга са толкова високи, колкото за платена, за съжаление безплатните VPN услуги за Chrome може да не успеят да задоволят напълно нуждите ви. Това е така, защото безплатните варианти се предлагат с много ограничения. Например, обикновено има огромни лимити за данни, които са достатъчни само за обикновено сърфиране.

Безопасна ли е безплатната VPN услуга на 1ClickVPN за Chrome?

Напълно безплатните VPN услуги също така не разполагат с много сървъри, нито с опции за местоположение. Това означава, че сървърите често могат да бъдат препълнени, което видимо намалява скоростта. Освен това обикновено няма много налични функции, така че нивата на сигурност няма да са най-високите.

В същото време безплатните VPN разширения за Chrome също могат да бъдат уязвими. Някои от тях са обикновени проксита, които дори не криптират данните ви. Така че дейностите ви по сърфиране не са нито сигурни, нито поверителни.

Междувременно, ако искате да се насладите на първокласна сигурност, отлични функции за защита и онлайн анонимност, трябва да обмислите платени VPN опции.

Има ли VPN в Chrome?

Професионален съвет

Търсите богата на функции безплатна VPN услуга, която може да осигури висококачествена сигурност? Изберете първокласни VPN решения, като NordVPN или Surfshark, и се възползвайте от техните безплатни 7-дневни пробни версии, за да ги изпробвате безплатно.

Най-добрите безплатни VPN приложения за Chrome – нашият подробен списък

Законни ли са безплатните VPN услуги?

За Chrome има много опции за VPN услуги, така че да се ориентирате коя да изберете може да е объркващо. За да ви улесним, тествахме различни услуги и класирахме тези 5 безплатни VPN услуги за Chrome. Базирахме класацията си на наличните ресурси, функции, сървъри и др.

И така, без повече приказки, ето най-добрите безплатни VPN услуги за Chrome.

1. NordVPN – най-добрата безплатна VPN услуга за Chrome като цяло

Мога ли да използвам NordVPN в Google Chrome?
Базирано в:Панама
Ограничение на данните:Неограничен
Отблокира Netflix:Да
Текуща сделка:🔥Вземете NordVPN с 63% отстъпка + 3 месеца БЕЗПЛАТНО!🔥

Посетете NordVPN

NordVPN е най-добрата безплатна VPN услуга за Chrome по различни причини. Тя предлага усъвършенствани функции за сигурност, несравними скорости и неограничени месечни данни. Въпреки че няма напълно безплатна версия, NordVPN идва със 7-дневен безплатен пробен период за Android и 30-дневна гаранция за връщане на парите, от която можете да се възползвате.

С NordVPN получавате много възможности за избор на протокол за тунелиране. Това включва патентованото решение NordLynx, което осигурява светкавично бързи скорости по всяко време. Да не говорим, че има над 5500 налични сървъра в 60 държави, така че няма да се спънете в препълнени такива.

Как да настроите NordVPN с разширение за Chrome

Този доставчик на VPN услуги ви зарежда с много функции. Получавате надежден превключвател, който гарантира, че няма да има изтичане на данни. Освен това има и функция за защита от заплахи, която прави точно това, което казва името ѝ – предпазва ви от киберзаплахи.

NordVPN има разширение за браузъра Chrome, което е по-леко решение от самото приложение. То позволява блокиране на WebRTC и ви предпазва от злонамерени заплахи. И все пак имайте предвид, че то защитава само трафика на браузъра.

Струва си също да се отбележи, че NordVPN е идеална VPN услуга за стрийминг. По време на нашите тестове тя деблокира различни библиотеки на Netflix, Hulu, HBO Max, Disney Plus, BBC iPlayer и др.

Струва си да се отбележи, че макар безплатната пробна версия да е приложима само за устройства с Android, можете да я използвате и на други устройства след регистрация. А ако решите да се спрете на NordVPN, това ще ви струва само 3,29 долара на месец – ще можете да го използвате на 6 устройства едновременно.

NordVPN за Chrome

За повече информация посетете нашия преглед на NordVPN.

Плюсове

 • Неограничени данни
 • Изключителни скорости
 • Защита от заплахи
 • Надежден превключвател за изключване
 • Политика за забрана на регистрирането

Против

 • Няма напълно безплатна версия

2. Surfshark – надеждна и евтина VPN услуга за Chrome

Surfshark - надеждна и евтина VPN услуга за Chrome
Базирано в:Нидерландия
Ограничение на данните:Неограничен
Отблокира Netflix:Да
Текуща сделка:🔥Получете 82% OFF Surfshark + 2 месеца БЕЗПЛАТНО🔥

Посетете Surfshark VPN

Surfshark е безплатна VPN услуга за Chrome, която можете да използвате на неограничен брой устройства едновременно, още повече че се предлага с неограничени данни. Въпреки че не можете да получите безплатен вечен абонамент, има 7-дневен безплатен пробен период за устройства с Android и iOS и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

По отношение на производителността Surfshark е известен с изключителните си скорости. Една от причините за това е протоколът WireGuard, който непрекъснато преминава нашите тестове за скорост с отличен резултат. Освен това има над 3200 сървъра в 100 държави, така че винаги ще разполагате с достатъчно сървъри, които не са препълнени с потребители.

VPN разширение Surfshark

Тази VPN услуга предлага много функции, включително стандартен за пазара, но функционален превключвател за изключване. Освен това, срещу допълнителен долар на месец, можете да получите и антивирусната програма Surfshark, за да се предпазите от киберзаплахи.

Говорейки за разширението за Chrome на Surfshark, то има чудесна функционалност, като крие вашия IP адрес, криптира връзката ви и отключва сайтове с географски ограничения. Блокирането на бисквитки, скорошно допълнение към разширението, премахва досадните заявки за бисквитки от уебсайтовете.

Ако сте любител на филмите, Surfshark ще ви бъде от голяма полза при деблокиране на съдържание с географски ограничения. Платформи като Netflix, Hulu, HBO Max, Disney Plus и много други ще бъдат на една ръка разстояние.

Имайте предвид, че въпреки че безплатната пробна версия е приложима за мобилни устройства, можете да я използвате и на други устройства веднага след регистрацията. И ако Surfshark открадне сърцето ви, цените му започват от 2,30 долара на месец.

Surfshark е безплатна VPN услуга за Chrome

За повече информация посетете нашия преглед на Surfshark.

Плюсове

 • Неограничени данни
 • Светкавични скорости
 • Надежден превключвател за изключване
 • Неограничени едновременни връзки
 • Политика за забрана на записите

Против

 • Няма напълно безплатна версия

3. Atlas VPN – отлична безплатна VPN услуга като цяло

Atlas VPN - отлична безплатна VPN услуга като цяло
Базирано в:Съединени щати
Ограничение на данните:10GB
Отблокира Netflix:Да (само платено)
Текуща сделка:🔥Намерете Atlas VPN, сега 85% ОТСТЪПКА + 3 месеца БЕЗПЛАТНО!🔥

Atlas VPN е чудесен избор за Chrome, тъй като предлага напълно безплатна версия. Получавате безплатен план с 10 GB месечни данни. И в рамките на това количество сигурност на месец получавате усъвършенствано криптиране, политика за липса на записи, протоколи за тунелиране от следващо поколение и др.

Когато създавате безплатния акаунт на Atlas VPN, можете да избирате между протоколите WireGuard, OpenVPN и IKEv2. Това означава, че дори безплатната VPN услуга няма да пречи твърде много на мрежовата ви връзка и ще можете да се наслаждавате на бързи скорости.

Освен това е включена функция за изключване, която ще ви предпази, когато VPN връзката ви неочаквано прекъсне.

Atlas VPN е чудесен избор за Chrome

Atlas VPN не предлага отделно разширение за браузъра, но приложението също ще защити сърфирането ви. Можете да видите приличен парк от сървъри и местоположения, които премиум потребителят може да използва. Безплатният потребител обаче може да избира само от три местоположения на сървъри: Холандия (Амстердам), САЩ (Лос Анджелис) и САЩ (Ню Йорк).

И, говорейки за предимствата на премиум потребителя, друг аргумент за продажба са възможностите за стрийминг. Ако решите да се сдобиете с премиум плана на Atlas VPN, ще можете да се наслаждавате на такива платформи като Netflix, BBC iPlayer, YouTube. И все пак, безплатният абонамент изобщо не предлага това съкровище.

Безплатната версия на Atlas VPN е чудесна отправна точка за защита на Chrome. Ако някой ден ви се прииска да надградите, цените започват от 2,30 долара на месец и ще получите неограничен брой едновременни връзки.

За повече информация посетете нашия преглед на Atlas VPN.

Безплатната версия на Atlas VPN

Плюсове

 • 10GB безплатни данни
 • Протокол за тунелиране WireGuard
 • Функция за изключване
 • Политика за забрана на записите

Против

 • Няма разширение за Chrome
 • Само три местоположения на сървъра

4. ExpressVPN – малко по-престижна и бърза Chrome VPN

ExpressVPN - малко по-престижна и бърза VPN услуга за Chrome
Базирано в:Британски Вирджински острови
Ограничение на данните:Неограничен
Отблокира Netflix:Да
Текуща сделка:🔥Получете ExpressVPN, сега с 49% отстъпка за 1-годишен план!🔥

Посетете ExpressVPN

ExpressVPN предлага солидно разширение за Chrome VPN. Можете да се наслаждавате на отлични скорости и да отключвате най-популярните сайтове за стрийминг, без да напускате браузъра си. ExpressVPN предлага дълъг 30-дневен безплатен пробен период и 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да използвате разширението и неговите функции безплатно.

По време на вътрешното ни тестване една от най-големите силни страни на ExpressVPN беше нейната скорост. Доставчикът поддържа протоколите OpenVPN и IKEv2, но въвежда и Lightway – нов, бърз и лек VPN протокол. С бързите си връзки и сървъри в 94 държави той няма да забави значително сърфирането ви.

ExpressVPN предлага солидно разширение за Chrome VPN

Когато сърфирате в Chrome с разширение на ExpressVPN, имате раздел за поверителност и сигурност, който включва три допълнителни функции: подмяна на местоположението, блокиране на WebRTC и HTTPS Everywhere за най-безопасни връзки. Макар че е налично в приложенията за настолни и мобилни компютри, в разширението за Chrome липсва превключвател за изключване – важен инструмент за антивирусния софтуер, който прекъсва достъпа до интернет, за да спре изтичането на данни.

ExpressVPN осигурява разнообразно глобално покритие за деблокиране на ограничени сайтове и стрийминг библиотеки. Можете да се наслаждавате на Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney+ и други платформи, за да гледате любимите си филми и телевизионни предавания с разширение за Chrome.

Уви, след като безплатният пробен период приключи, ще трябва да плащате по 6,67 долара на месец, за да продължите да използвате ExpressVPN в Chrome. Въпреки че функциите му са страхотни, това е най-скъпата опция в този списък, която поддържа само 5 едновременни устройства.

За да научите повече, прочетете нашия преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN осигурява разнообразно глобално покритие за деблокиране на сайтове с ограничен достъп

Плюсове

 • Отлични скорости
 • Отблокиране на повечето сайтове за стрийминг
 • Поддръжка на P2P
 • Специализирани сървъри

Против

 • Скъпо след безплатната пробна версия
 • Разширението на Chrome няма превключвател за изключване
 • Ограничени допълнителни функции

5. CyberGhost – Chrome VPN с огромно покритие

CyberGhost - Chrome VPN с огромно покритие
Базирано в:Румъния
Ограничение на данните:Неограничен
Отблокира Netflix:Да
Текуща сделка:🔥Намерете CyberGhost VPN, сега 83% OFF + 2 месеца БЕЗПЛАТНО🔥

Посетете CyberGhost VPN

CyberGhost е надеждна VPN услуга за Chrome с просто разширение за браузър. На пръв поглед добавката се предлага само с основни функции, а скоростите не са толкова високи, колкото при другите ни опции. Тя обаче компенсира това с огромен сървърен парк.

Доставчикът предлага най-голямото глобално покритие в този списък – над 9700 сървъра в 91 държави. Той работи със стандартния набор от протоколи: OpenVPN, IKEv2 и WireGuard, но нашите тестове показват, че те са по-бавен вариант от най-добрите конкуренти.

CyberGhost е надеждна VPN услуга за Chrome

Все пак покритието на местоположението не е за изпускане. С прилична интернет връзка CyberGhost е надеждна опция със стабилни сървъри за вашето сърфиране. Можете да използвате разнообразието на местоположението му и специализираните сървъри, за да деблокирате Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney+ и други услуги за стрийминг.

CyberGhost за Chrome е напълно безплатен, но предлага само безопасно сърфиране и достъп до 8 сървъра в 4 държави. Поддръжката на множество протоколи, превключвателят за изключване и персонализирането са налични само в платеното приложение CyberGhost VPN. Все пак можете да тествате всички негови функции с 45-дневната гаранция за връщане на парите.

Ако решите да преминете към платен план, имате късмет – CyberGhost е по-евтин от повечето конкуренти. За 2,19 USD/месец тя поддържа до 7 паралелни връзки на всички операционни системи.

За повече информация разгледайте нашия преглед на CyberGhost VPN.

CyberGhost за Chrome е напълно безплатна

Плюсове

 • Напълно безплатно разширение за Chrome
 • Голям сървърен парк
 • Специализирани сървъри
 • Евтино ценообразуване

Против

 • Бавни скорости
 • Разширението има по-малко функции
 • Проблеми с връзката на WireGuard
Как тествахме тези безплатни VPN услуги за Chrome

Как тествахме тези безплатни VPN услуги за Chrome

Избирането на наистина най-добрите безплатни VPN услуги за Chrome е задача, която изисква добро проучване. В този смисъл ние взехме решение въз основа на критериите, изброени по-долу:

 • Тавани за данни. Ако безплатната VPN услуга предлага по-малко от 10 GB месечни данни, просто не си заслужава да я купувате. Няколко търсения в Google и бързо ще изчерпите месечните си ресурси и ще трябва да изчакате следващия месец, за да ги използвате отново. Ето защо включихме само VPN услуги с поне 10 GB данни.
Как тествахме тези безплатни VPN услуги за Chrome
 • Характеристики за сигурност. Надеждните безплатни VPN услуги трябва да осигуряват поне някакъв вид сигурност, в противен случай няма смисъл да използвате VPN услугата. Поради тази причина всички VPN услуги в този списък използват непробиваемото криптиране AES-256 и предлагат защитена от изтичане на информация функция „kill switch“.
 • Поверителност. Надеждната VPN услуга за Chrome ясно посочва своята гледна точка за поверителността на потребителите. Включихме само VPN услуги с ясни и независимо одитирани политики за нерегистриране, които обещават да не регистрират данните ви и имат ясна репутация.
 • Скорост. Въпреки че безплатната VPN услуга за Chrome никога няма да бъде толкова бърза, колкото платената, не трябва да правите компромиси със скоростта в името на сигурността. Затова използвахме нашия инструмент за тестване на скоростта, за да класираме VPN услуги, които включват бързи протоколи за тунелиране, като например WireGuard.
Сравнение на безплатните VPN приложения за Chrome

Сравнение на безплатни VPN приложения за Chrome

NordVPNSurfsharkAtlas VPNExpressVPNCyberGhost
Марка
Рейтинг4.9★★★★★4.7★★★★★4.6★★★★★4.3★★★★☆4.2★★★★☆
Безплатна версияДа, 7-дневенДа, 7-дневенДаНеДа
Горна граница на даннитеНеограниченНеограничен10GBНеограниченНеограничен
Превключвател за убиванеДаДаДаДаДа
Политика за забрана на записитеНяма дневници, независимо одитирани два пъти от PwCБез дневници, независимо одитирани от Cure 53Без протоколиНяма дневници, независимо одитирани от PwCНяма дневници, независимо одитирани от Deloitte
Услуги за стриймингNetflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney+ и др.Netflix, Disney+, Amazon Prime Video и др.Netflix, BBC iPlayer, YouTubeNetflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney+Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney+
Преглед наПреглед на NordVPNПреглед на SurfsharkПреглед на Atlas VPNПреглед на ExpressVPNПреглед на CyberGhost

Победител

Как да настроя безплатна VPN услуга за Chrome?

Как да настроя безплатна VPN услуга за Chrome?

Настройването на безплатна VPN услуга на вашето устройство или браузър Chrome е по-лесно, отколкото можете да си представите. Тук ще научите как да настроите безплатно VPN приложение и как да добавите безплатно VPN разширение за браузър в Chrome. И така, нека разгледаме нашите ръководства стъпка по стъпка за репетиция:

Настройка на безплатно приложение за VPN за Chrome

 1. В зависимост от устройството си отидете на официалния уебсайт на избраната VPN услуга или я потърсете в магазина за приложения на Apple/ Google Play. Препоръчваме ви NordVPN, която се предлага с безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Изтеглете приложението и следвайте инструкциите за инсталиране.
 1. Ако сте изтеглили безплатна VPN услуга, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате. Ако сте избрали безплатна пробна версия на първокласна услуга, ще трябва да се регистрирате и да добавите данните си за плащане.
Настройване на безплатно VPN приложение за Chrome
 1. Кликнете върху местоположението и се свържете със сървъра.
 1. Това е всичко! Вече можете да сърфирате безопасно в Chrome безплатно.

Опитайте NordVPN без риск

Добавяне на безплатно разширение за VPN в браузъра Chrome

 1. Отидете в уеб магазина на Google Chrome и потърсете надеждно безплатно VPN разширение. Предлагаме ви да опитате безплатната 7-дневна пробна версия на Surfshark – трябва да заявите пробната версия, като изтеглите приложението и се регистрирате на мобилното си устройство. След това можете да влезете и да използвате същата пробна версия на настолните си устройства.
 2. Кликнете върху разширението Surfshark VPN и натиснете Добави в Chrome.
Добавяне на безплатно VPN разширение към браузъра Chrome
 1. Разширението ще се появи в горния десен ъгъл на браузъра ви под иконата на пъзел. Кликнете върху него и влезте в системата.
 1. Изберете държава и щракнете върху нея, за да се свържете със сървър.
Защо безплатните VPN услуги могат да бъдат опасни
 1. Вече сте готови да сърфирате безопасно в Google Chrome!

Защо безплатните VPN услуги могат да бъдат опасни

Колкото и изкушаващо да е да си вземете безплатна VPN услуга, тя е също толкова опасна, ако я изберете безотговорно. Прочетете по-долу, за да разберете защо:

 • Данни за продажба. Някои ненадеждни безплатни VPN услуги могат да събират данните ви и да ги продават на трети страни, за да печелят. Висококачествените VPN услуги обикновено имат ясна и проверена политика за поверителност, която обещава да не съхранява никакви записи.
 • Злонамерени реклами. Безплатната VPN услуга може да продава събраните данни на трети страни, които предоставят на потребителите разочароващи целеви реклами. Те са не само разочароващи, но могат да бъдат и опасни, тъй като понякога могат да работят като отворена врата за вируси. Вместо това една платена VPN услуга ще ви предложи функция за блокиране на реклами, която ще ви предпази от злонамерени реклами.
Безплатни и платени VPN услуги за Chrome
 • Проследяващи устройства. Някои безплатни VPN услуги могат да бъдат по-скоро неудобство, отколкото предимство заради проследяващите устройства. Вероятно е да инсталира проследяващо устройство в приложението си, за да насочи историята на търсенето ви, местоположението ви и други чувствителни данни. Платените VPN услуги, като NordVPN, включват функции за сигурност, които блокират тракерите като цяло.
 • Остарял софтуер. Тъй като напълно безплатните VPN услуги са безплатни, доставчикът не получава печалба. Следователно софтуерът е или ще стане неактуален – чудесна врата за хакерите. Така че постоянно актуализираната платена VPN услуга ще ви предпази не само от хакери, но и от погледа на вашия доставчик на интернет услуги или дори на правителството.
Защо безплатните VPN услуги могат да бъдат опасни

Като по-сигурна алтернатива ви предлагаме да изберете безплатна VPN услуга за Chrome. Това са безплатни планове на първокласни VPN пакети, така че знаете, че са легитимни. Имайте предвид обаче, че те са много ограничени по отношение на сървърите, функциите, данните и др. Най-доброто решение за фриймиум е Atlas VPN, тъй като предлага надежден превключвател за спиране на достъпа, ограничение на данните до 5 GB и дори поддръжка на P2P.

Безплатни и платени VPN услуги за Chrome

Въпреки че безплатните опции винаги са привлекателни, платените VPN услуги за Chrome са много по-добър вариант, тъй като не ограничават работата ви. Ето защо най-добрите VPN услуги за Chrome са първокласни:

Безплатни и платени VPN услуги за Chrome
 • Премиум VPN услугите нямат ограничение на данните. За разлика от безплатните VPN услуги, надеждните платени VPN услуги не ограничават използването на VPN услугата, като ви позволяват да се наслаждавате на неограничен стрийминг, торенти или обикновено сърфиране. Въпреки това има някои безплатни VPN услуги, които предлагат неограничени данни.
 • Платените VPN услуги имат големи мрежи от сървъри. Докато безплатните VPN услуги ви предоставят само няколко сървъра, платените обикновено разполагат с огромна мрежа от сървъри, което ви позволява да се свържете с всяко кътче на света.
 • Премиум VPN мрежите гарантират малко или никакво намаляване на скоростта. Малкият избор на сървъри води до ниски скорости поради пренаселеност. Платените VPN услуги гарантират, че скоростта на вашето устройство ще бъде намалена малко или никак.
 • Платените VPN услуги са с повече функции. В зависимост от VPN услугата получавате допълнителни функции, като например защитен превключвател за предотвратяване на изтичане на данни, защита от заплахи или изтичане на DNS или други подобни функции. Следователно сигурността е гарантирана.
Безплатни VPN услуги за Chrome, които да избягвате

Безплатни VPN услуги за Chrome, които да избягвате

Освен че не препоръчваме безплатна VPN услуга за Chrome или за друго устройство, трябва да споменем и безплатните VPN услуги, които трябва да избягвате:

 • iNinja VPN – както нинджите могат да бъдат коварни, така и тази VPN услуга може успешно да се промъкне в личния ви живот и да събира огромни количества данни, които включват записи на дейности, местоположение, времеви марки на връзката и др.
 • SuperVPN – този лъжец има панталони в огъня. Неотдавнашен пробив в SuperVPN разкри, че предполагаемата ѝ политика за липса на записи всъщност е била политика за „да-записи“. По-точно казано, тази безплатна VPN услуга е събирала и събира данните на своите потребители и ги прикрива с политика за поверителност.
 • Hoxx VPN – безплатна VPN услуга, която тясно си сътрудничи с правителството и се намира в държава с пет очи. Следователно вашите данни не само ще бъдат събирани и продавани, но и предавани на официалните институции. Това, според нас, е пълна противоположност на VPN услуга, на която сме решили да се доверим.
Безплатни VPN услуги за Chrome, които да избягвате

Заключение

Вземането на безплатна (или по-точно безплатна VPN услуга) е много по-добро решение от това да нямате VPN услуга. Тя може да подобри онлайн сигурността ви, като криптира данните ви и ви зарежда с някои допълнителни функции. Освен това тя може да гарантира, че сърфирането ви е анонимно, а в някои редки случаи може да ви помогне да получите достъп до най-големите библиотеки на Netflix.

Нашата най-добра безплатна VPN услуга за Chrome е NordVPN. Тя ви предоставя безплатна 7-дневна пробна версия и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да ги използвате, за да се насладите на неограничени данни, над 5500 сървъра в 60 държави, завладяващи възможности за стрийминг, първокласна сигурност и др.

най-добра безплатна VPN услуга за Chrome е NordVPN

Винаги трябва да имате предвид, че безплатната VPN услуга никога няма да бъде по-добра от платената. Най-доброто VPN разширение за Chrome ще ви осигури персонализирани приложения за вашия браузър и други устройства, богат набор от функции, непробиваема сигурност и цялостно удовлетворяващо сърфиране. Освен това с такива VPN услуги изобщо няма да ви се налага да се притеснявате за ограниченията на данните.

Въведение

Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

Свързани статии