Топ крипто

  Най-добрите безплатни пробни версии на VPN през 2023 г.

  Съдържание

  ⚡ Мога ли да използвам безплатна пробна версия на VPN повече от веднъж?

  Не, не можете да получите безплатна пробна версия на VPN повече от веднъж. Това е еднократна възможност, но ако услугите на VPN услугата ви харесат, можете да продължите да я използвате, като плащате месечна абонаментна такса.

  ⚡ Мога ли да получа безплатна пробна версия на VPN без кредитна карта?

  Да, има начин да получите надеждни VPN услуги, без да използвате кредитната си карта. Някои от предоставяните от нас VPN услуги, като PrivateVPN, не изискват кредитна карта или информация за нея, за да получите безплатна пробна версия. Вашата безплатна 7-дневна пробна версия започва веднага след като регистрирате акаунт.

  ⚡ Коя VPN услуга има най-дълъг безплатен пробен период?

  Surfshark и NordVPN предлагат най-дългите безплатни пробни версии – до 7 дни. На потребителите на MacOS се препоръчва да получат Surfshar, докато NordVPN е най-добър за устройства с Android и iOS.

  ⚡ Мога ли да получа безплатна пробна версия на VPN за iPhone или Android?

  Да, можете да получите безплатна 7-дневна пробна версия за смартфони с iPhone и Android с NordVPN. Това е чудесна VPN услуга за смартфони, която има свръхбърза скорост на връзката, голям парк от сървъри и дори вградена функция за интелигентно блокиране на реклами.

  Изпробването на първокласна VPN услуга с безплатен пробен период, за да откриете най-добрия инструмент за сигурност за себе си, е разумно. Можете да изпробвате скоростта на връзката, опциите на сървърния парк, функциите и възможностите за стрийминг за кратък период от време без никакъв риск. Освен това някои VPN услуги дори не изискват кредитна карта или информация за плащане, за да ги изпробвате. Ако не сте изпробвали услугата, може да се окажете обвързани с дългосрочен абонамент за VPN услуга, която не отговаря на нуждите ви.

  За съжаление не всички VPN услуги предлагат опция за безплатна пробна версия, а някои от тези, които предлагат, дават ограничен достъп до функциите. Въпреки това, с нашия най-добър избор NordVPN със сигурност можете да се надявате на гаранция за връщане на парите. С нея получавате неограничен достъп до всички функции, както при премиум абонамент.

  Затова прочетете по-долу и разберете кои са най-добрите безплатни VPN изпитания през 2023 г.!

  Има ли VPN услуга с безплатна пробна версия?

  Опитайте безплатно услугата NordVPN Premium

  NordVPN е отлична премиум опция, която предлага всички най-добри функции – без досадни компромиси. Вземете го сега безплатно: с надеждна гаранция за връщане на парите можете да го изпробвате без никакъв риск!

  • Супер бързи скорости
  • Пълни функции за стрийминг и торентиране
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите

  Топ 5 на най-добрите VPN услуги с безплатни пробни версии

  Коя VPN услуга има безплатна пробна версия преди плащане?
  • NordVPN – най-добрата безплатна пробна версия на VPN през 2023 г.
  • Surfshark VPN – най-добрата VPN услуга със 7-дневен безплатен пробен период
  • PrivateVPN – чудесен безплатен пробен доставчик на VPN услуги, без да се изисква информация за кредитна карта
  • ExpressVPN – сигурна VPN услуга с безплатна пробна версия и 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • CyberGhost – VPN услуга с изключително дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите

  Какво прави безплатната пробна версия на VPN услугата страхотна?

  Как мога да получа напълно безплатна VPN услуга?

  Има няколко причини, поради които безплатните пробни VPN услуги са чудесна възможност за някои потребители. Ето някои от тях:

  • Безрисков опит. С безплатната пробна версия можете да изпробвате първокласен VPN доставчик, без да плащате нищо. Така можете да пробвате различни VPN услуги, докато намерите най-добрата за вас.
  • Получете всички функции. С безплатната пробна версия можете да се запознаете безплатно с всички функции на доставчика. Например възможностите за стрийминг, скоростта на връзката и други. Получавате възможност едновременно да изпробвате всички функции за ограничен период от време и да определите дали те отговарят на вашите нужди.
  • Получете всички функции. С безплатната пробна версия можете да се запознаете безплатно с всички функции на доставчика. Например възможностите за стрийминг, скоростта на връзката и други. Получавате възможност едновременно да изпробвате всички функции за ограничен период от време и да определите дали те отговарят на вашите нужди.
  • Чудесно за използване в ограничен период от време. Ако се нуждаете от VPN услуга само за кратко време, например за една седмица пътуване, няма причина да закупувате пълен абонамент. Безплатната пробна VPN услуга е най-добрият вариант за този сценарий.
  Най-добрата VPN услуга за безплатна пробна версия през 2023 г.

  Най-добрите безплатни пробни версии на VPN за 2023 г. – нашият подробен списък:

  Определено трябва да имате възможност да изпробвате VPN услугата, преди да се ангажирате с дългосрочен абонаментен план. Поради тази причина сме подбрали чудесни VPN услуги, които предлагат възможност за безплатен пробен период и гаранция за връщане на парите. Ще намерите подробен списък по-долу.

  1. NordVPN – най-добрата безплатна пробна VPN услуга с най-лесна настройка

  NordVPN с безплатна пробна версия
  Продължителност на безплатната пробна версия:7 дни
  Гаранция за връщане на парите:30-дневен
  Изисква се кредитна карта:Да
  Текуща сделка:🔥 Вземете NordVPN с 63% отстъпка + 3 месеца БЕЗПЛАТНО! 🔥

  NordVPN е най-добрата VPN услуга с безплатна пробна версия, която можете да изберете. Тя предлага безплатен 7-дневен пробен период – комбинирайте го с 30-дневна гаранция за връщане на парите и ще си осигурите 37 дни безплатна сигурност!

  Безплатната пробна версия е приложима за потребители на Android, но можете да я настроите на всяко друго устройство, след като заявите пробната версия и създадете акаунт. Това включва Windows, macOS, Linux и iOS.

  Ще трябва да предоставите данните на кредитната си карта, за да се възползвате от пробната версия, но доставчикът е надежден. Тази VPN услуга също така поддържа PayPal, Google Pay, Amazon Pay и методи за плащане с криптовалута, в случай че не искате да използвате кредитна карта.

  NordVPN с безплатна пробна версия 2023

  Ако се възползвате от безплатната пробна версия на NordVPN, ще получите достъп до всички VPN функции. Освен огромен сървърен парк (над 5500 ултрабързи сървъра в 60 държави), ще можете да се насладите на достъп до различни услуги за стрийминг (като Netflix, Hulu, BBC iPlayer и др.), както и на бърз достъп до торенти.

  Да не говорим, че NordVPN използва патентован протокол за тунелиране NordLynx, който осигурява изключителна производителност. Така че независимо дали стриймвате, торентите или сърфирате небрежно, няма да усетите видими спадове в скоростта.

  За повече информация, моля, прочетете нашето ревю за NordVPN.

  Преглед на NordVPN

  Плюсове

  • Неограничени функции в безплатна пробна версия
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Лесна безплатна пробна настройка
  • Поддържа методи за плащане, различни от кредитна карта
  • Дава безплатно 7 дни за проба

  Против

  • Изисква кредитна карта за безплатна пробна версия

  2. Surfshark – първокласна VPN услуга с безплатна пробна версия за macOS

  Surfshark VPN с безплатна
  Продължителност на безплатната пробна версия:7 дни
  Гаранция за връщане на парите:30-дневен
  Изисква се кредитна карта:Да
  Текуща сделка:🔥 Вземете 82% OFF Surfshark + 2 месеца БЕЗПЛАТНО 🔥

  Surfshark е друга чудесна безплатна пробна VPN услуга, която ви позволява да тествате всички нейни функции безплатно в продължение на 7 дни. Като алтернатива можете да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите на всички устройства, включително Windows и Linux.

  Можете да получите безплатната пробна версия на устройства с iOS и Android, но след като създадете акаунт, можете да я използвате и на настолни устройства. Това включва Windows, Linux и macOS.

  С безплатната пробна версия на Surfshark можете да получите пълна представа за работата на тази VPN услуга, тъй като тя не ограничава достъпа до нито един от атрибутите си.

  Преглед на Surfshark

  След като заявите безплатна пробна версия на Surfshark, можете да я използвате безплатно на колкото устройства искате, тъй като тя предоставя неограничен брой едновременни връзки. Ще можете да получите достъп до над 3200 сървъра в 100 държави и да деблокирате Netflix, Peacock, Amazon Price или много други платформи за стрийминг.

  Освен това разполага с професионална 24/7 поддръжка на клиенти, която отговаря на всякакви въпроси относно настройката на безплатната пробна версия или условията за ползване. Също така можете да сте сигурни, че те ще се погрижат за бързото възстановяване на парите ви, в случай че искате да използвате гаранцията за връщане на парите.

  Ако решите, че искате да продължите да използвате Surfshark след безплатния пробен период, можете да закупите един от неговите достъпни абонаментни планове и да платите с PayPal, Google Pay или криптовалути.

  Surfshark е евтина VPN услуга

  За да научите повече, прочетете пълното ни ревю на Surfshark VPN.

  Плюсове

  • Безплатна пробна версия за неограничен брой устройства
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • 7-дневен безплатен пробен период
  • Приема алтернативни методи на плащане освен кредитна карта
  • 24/7 професионална поддръжка на клиенти

  Против

  • Трябва да използвате кредитна карта за безплатна пробна версия

  3. PrivateVPN – получете безплатна пробна версия на VPN без кредитна карта

  PrivateVPN - VPN с безплатна пробна версия
  Продължителност на безплатната пробна версия:7 дни
  Гаранция за връщане на парите:30-дневен
  Изисква се кредитна карта:Не
  Текуща сделка:🔥 Вземете PrivateVPN, сега с 85% отстъпка! 🔥

  PrivateVPN предлага безплатна пробна версия, която можете да използвате на настолни и мобилни устройства за период до 7 дни. Имайте предвид, че ако искате да използвате услугите на PrivateVPN по-дълго и безплатно, тя предоставя 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  Безплатната пробна версия е налична за устройства с Windows, macOS, Android и iOS. Можете да платите с PayPal, Stripe или кредитна карта, за да закупите абонаментен план на PrivateVPN и да се възползвате от едномесечната гаранция за връщане на парите.

  PrivateVPN е още една чудесна VPN услуга с безплатна пробна версия

  Едно от най-големите предимства на тази VPN услуга е, че не изисква информация за кредитна карта, за да получите безплатна пробна версия. Можете просто да се свържете с отдела за обслужване на клиенти и да получите код за подарък. Безплатният 7-дневен пробен период започва веднага, след като го използвате, за да регистрирате акаунт.

  С безплатната пробна версия можете да избирате измежду 200 сървъра в 63 държави и да персонализирате криптирането, за да криптирате онлайн дейностите си със 128 или 256-битови варианти на CBC и GCM шифри. Освен това тази VPN услуга е съвместима с P2P, така че можете да ползвате и торенти.

  Въпреки това PrivateVPN също има достъпна премиум услуга и предоставя най-добрите VPN талони за отстъпки. Така че винаги можете да намерите бюджетен вариант за абонамент, след като изтече безплатната пробна версия.

  За да научите повече, прочетете нашия подробен преглед на PrivateVPN.

  Преглед на PrivateVPN

  Плюсове

  • Не е необходима кредитна карта за безплатна пробна версия
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Пробна версия за Windows, macOS, Android и iOS
  • Поддържа PayPal и Stripe
  • Поддръжка на клиенти в реално време

  Против

  • Ограничен избор на местоположения на сървъри

  4. ExpressVPN – сигурна VPN услуга с безплатна пробна версия и 30-дневна гаранция за връщане на парите

  ExpressVPN - сигурна VPN услуга
  Продължителност на безплатната пробна версия:7 дни
  Гаранция за връщане на парите:30-дневен
  Изисква се кредитна карта:Да
  Текуща сделка:🔥 Вземете ExpressVPN, сега с 49% отстъпка за 1-годишен план! 🔥

  ExpressVPN предлага безплатна пробна версия, която продължава 7 дни. За да го получите, трябва да изтеглите приложението от Google Play Store или Apple App Store. Ако това не е достатъчно, получавате и 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да изпробвате безопасно продукта.

  След като се възползвате от безплатната пробна версия, можете да използвате приложението ExpressVPN на всяко устройство, което поддържа Windows, macOS, iOS, Android и Linux OS. Въпреки това ще трябва да предоставите информация за плащането си, за да се възползвате от сделката за безплатен пробен период.

  ExpressVPN предлага 7-дневен безплатен пробен период

  ExpressVPN приема плащания с кредитни карти, PayPal, криптовалути и други опции. Така че, след като безплатната пробна версия приключи, ако не отмените абонамента си, ще бъдете таксувани за избрания план.

  Безплатната пробна версия дава достъп до всички функции. Ще можете да избирате измежду повече от 3000 сървъра в 94 държави, да получавате достъп до сайтове за стрийминг, да сърфирате безпроблемно, да блокирате тракери и др. Освен това тази VPN услуга е удобна за работа с торенти, така че можете лесно да се наслаждавате на сигурни P2P връзки.

  Ако решите да продължите да използвате тази VPN услуга, можете да закупите пълния абонамент. Трябва обаче да имате предвид, че той е малко по-скъп, така че просто отидете на нашата страница с купони за ExpressVPN, за да намерите най-добрата сделка за вас.

  Научете повече в нашия преглед на ExpressVPN.

  Плюсове

  • Безплатна пробна версия
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Поддържа анонимни опции за плащане
  • Неограничен достъп до инструменти с безплатна пробна версия

  Против

  • Изисква информация за плащане за безплатната пробна версия
  • Доставчик на леки функции

  5. CyberGhost – VPN услуга с изключително дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите

  CyberGhost - VPN услуга с изключително дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите
  Продължителност на безплатната пробна версия:1 ден за настолен компютър, 3 дни за Android, 7 дни за iOS
  Гаранция за връщане на парите:45-дневен
  Изисква се кредитна карта:Не
  Текуща сделка:🔥 Вземете CyberGhost VPN, сега 83% OFF + 2 месеца БЕЗПЛАТНО 🔥

  CyberGhost предлага няколко различни безплатни пробни версии в зависимост от използваната от вас операционна система. Има и две различни гаранции за връщане на парите за различните планове с различна дължина, от които можете да избирате.

  Можете да получите 1-дневен пробен период за приложенията за настолни компютри, 3-дневен за устройствата с Android и 7-дневен за устройствата с iOS. Освен това, ако изберете едномесечен абонаментен план, ще получите 14-дневна гаранция за връщане на парите. Всички по-дълги планове обаче се предлагат с изключително дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите.

  CyberGhost е VPN услуга с различни безплатни пробни версии на базата

  Друго предимство е, че за безплатната пробна версия не е необходимо да предоставяте информация за плащане. Въпреки това, за да се възползвате от гаранцията за връщане на парите, можете да платите с кредитна карта, Amazon Pay, PayPal и криптовалути.

  По време на пробния период ще можете да изпробвате пълния продукт. Така можете да се свържете с всеки от над 9700-те сървъра в 91 държави, да използвате специализираните сървъри, да стриймвате в различни платформи за стрийминг или да се наслаждавате на сигурни P2P връзки.

  Освен това дори по време на безплатния пробен период ще имате достъп до 24/7 чат поддръжка на клиенти. Така че, ако се сблъскате с някакви проблеми, поддръжката на CyberGhost ще бъде на ваше разположение.

  Преглед на CyberGhost

  За повече информация посетете нашия преглед на CyberGhost.

  Плюсове

  • Безплатна пробна версия
  • 45-дневна гаранция за връщане на парите
  • За безплатната пробна версия не е необходима информация за плащане.
  • Пълен пакет от функции

  Против

  • Приложенията на Apple са с по-ниско качество
  • Проблеми с връзката на WireGuard в Mac

  6. Atlas VPN – безплатна пробна версия на VPN, която поддържа всички устройства

  Atlas VPN - безплатна пробна версия на VPN
  Продължителност на безплатната пробна версия:7 дни
  Гаранция за връщане на парите:30-дневен
  Изисква се кредитна карта:Да
  Текуща сделка:🔥 Вземете Atlas VPN, сега 85% ОТСТЪПКА + 3 месеца БЕЗПЛАТНО! 🔥

  Atlas VPN също попада в списъка на най-добрите VPN услуги с безплатна пробна версия. Той позволява на потребителите да изпробват функциите му в продължение на 7 дни, без да плащат. Можете да я тествате на Windows, macOS и мобилни устройства – iOS или Android.

  Подобно на други, той също предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, която можете да използвате. Ако я комбинирате с безплатен пробен период, получавате общо 37 дни за безплатно използване на услугата.

  Безплатната пробна версия на Atlas VPN може да ви помогне да гледате глобално съдържание в платформи за стрийминг като Netflix, YouTube и BBC iPlayer. Тя предлага и сравнително голям избор от 1000 сървъра в 42 държави.

  Atlas VPN е още една чудесна VPN услуга с безплатна пробна версия

  Освен това Atlas VPN ще ви осигури стабилни и бързи скорости на връзката с протокола за тунелиране WireGuard.

  Важно е да се отбележи, че Atlas VPN предлага и напълно безплатна версия на своя продукт, но това не е същото като безплатен пробен период. Безплатната VPN услуга дава на потребителите ограничен достъп до нейните функции, докато безплатната пробна версия на премиум версията ви позволява да изпробвате всички от тях.

  За да научите повече, прочетете нашия подробен преглед на Atlas VPN.

  Преглед на Atlas VPN

  Плюсове

  • Безплатна пробна версия за настолни и мобилни устройства
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Приема PayPal и Google Pay
  • 7 дни, за да го изпробвате

  Против

  • Поддържа само един протокол
  • Няма чат за поддръжка на клиенти на живо

  Как тествахме безплатните пробни VPN услуги

  Законни ли са безплатните VPN услуги?

  Целта ни е да ви предоставим само най-добрите препоръки за VPN услуги. По същия начин нашите експерти са тествали поне дузина различни доставчици, за да намерят най-добрите опции за безплатна пробна версия на VPN. Избраните от нас продукти бяха внимателно подбрани според следните критерии:

  • Безплатен пробен период. Всички доставчици на VPN услуги предлагат различни безплатни пробни периоди. Ние потърсихме и избрахме само тези, които ви позволяват да използвате услугите им за най-дълъг период от време. По този начин получавате цялото време, от което се нуждаете, за да изпробвате всички функции на VPN услугата.
  • Гаранция за връщане на парите. Избраните от нас VPN услуги с безплатна пробна версия също предлагат опция за гаранция за връщане на парите. Комбинирането на тези две възможности може да ви осигури още по-дълъг пробен период, от който да се възползвате.
  Безопасни ли са безплатните VPN?
  • Съвместимост. Обикновено безплатните пробни версии на VPN са достъпни само за много ограничен брой операционни системи. Избраните от нас VPN услуги обаче предлагат безплатни пробни версии за най-популярните платформи, включително настолни и мобилни устройства. Така че със сигурност можете да намерите тази, която поддържа вашето устройство.
  • Функционалност. Вероятно вече знаете, че безплатните версии на продукти, включително на VPN услуги, предлагат ограничен достъп до своите функции. Обикновено потребителите могат да тестват само основните функции. Тъй като целта ни е да ви помогнем да извлечете максимума от пробните версии, нашите експерти подбраха VPN услуги, които не ограничават функционалността в голяма степен.

  Какви са предимствата на безплатните пробни версии на VPN?

  Предлага ли някоя VPN безплатна пробна версия?

  Когато искате да инвестирате в дадена услуга, е много полезно да получите представа за това, което ще получите. Поради тази причина продуктите, предлагащи безплатна пробна версия, са чудесен вариант да откриете най-добрата VPN услуга, която отговаря на вашите нужди.

  Безплатните пробни версии на VPN услугите са полезни, защото:

  • Нека разгледате възможностите на VPN услугата. Доставчиците на VPN услуги се стараят да изброят всички предимства, които получават техните клиенти. Въпреки това, да прочетете за функциите не е същото като да ги изпробвате сами. Безплатната пробна версия може да ви помогне да проверите сървърния парк на VPN услугата, да тествате скоростите и да изпробвате всички други нейни функции.
  Кои VPN имат безплатна пробна версия преди плащане?
  • Позволява ви да проверите съвместимостта. Въпреки че много VPN услуги имат специални приложения за всички популярни устройства, някои от тях работят по-зле от други. По същия начин безплатните пробни версии могат да бъдат много удобни, когато проверявате доколко ефективна и съвместима е VPN услугата с вашето устройство.
  • Можете да опитате да използвате инструмента. Имайте предвид, че ако възнамерявате да използвате VPN услугата ежедневно, тя трябва да е възможно най-лесна за използване. По този начин безплатните пробни версии на VPN услугите ви дават възможност да проверите интерфейса им и да видите колко удобен е той за ежедневна употреба.
  • Можете да сте сигурни, че получавате надеждни услуги. Ако търсите надеждни VPN услуги, които можете да използвате, без да плащате, безплатните пробни версии са отличен вариант. Имайте предвид, че това е по-безопасно решение от използването на безплатни VPN услуги по принцип.
  Коя VPN има 7-дневен безплатен пробен период?

  Професионален съвет

  Искате да изберете първокласна VPN услуга? Предлагаме ви да изберете опции като NordVPN или Surfshark.

  Безплатна пробна версия на VPN срещу гаранция за връщане на парите: каква е разликата?

  Много VPN услуги предлагат както безплатна пробна версия, така и гаранция за връщане на парите. Ако искате да изпробвате продукта безплатно, може да се окаже трудно да различите тези две опции.

  Има ли 100% безплатна VPN услуга?

  Първо, безплатните пробни версии на VPN и политиката за гаранция за връщане на парите имат различни срокове на валидност. Безплатният пробен период ви позволява да тествате продукта безплатно за не повече от 7 дни. В същото време гаранцията за връщане на парите дава повече време – обикновено 30 или 31 дни.

  Второ, тези две опции могат да предлагат различен достъп до функционалността на VPN услугата. Имайте предвид, че безплатните пробни версии често ви позволяват да използвате само основните функции, а за да получите достъп до останалите, е необходим премиум абонаментен план.

  Напротив, при гаранциите за връщане на парите получавате пълната версия на VPN услугата от самото начало. Така можете да тествате всичко, което VPN услугата предлага.

  Топ 5 на най-добрите VPN услуги с безплатни пробни версии

  И накрая, последната разлика между тези два варианта е процесът на плащане. За да използвате опцията за връщане на парите, трябва първо да закупите VPN услуга, докато при безплатния пробен период ще бъдете таксувани само след изтичането на 7-дневния период.

  Все пак имайте предвид, че повечето доставчици на VPN услуги предлагат и двете опции. Можете лесно да ги комбинирате и да използвате VPN безплатно за по-дълго време.

  Сравнение на най-добрите безплатни пробни VPN услуги

  Какво прави най-добрата VPN услуга с безплатна пробна версия?

  Въпреки че повечето VPN услуги с безплатни пробни версии имат сходни условия за ползване, някои от тях имат малки разлики. В таблицата по-долу ще намерите просто обобщение на най-важните аспекти на безплатните пробни VPN услуги, които всеки доставчик предлага. Можете лесно да я използвате, за да сравните услугите и да изберете най-добрата опция за VPN с безплатна пробна версия за вас.

  NordVPNSurfsharkPrivateVPNExpressVPNCyberGhostAtlas VPN
  Марка
  Продължителност на безплатната пробна версия:7 дни7 дни7 дни7 днидо 7 дни7 дни
  Гаранция за връщане на парите:Да, 30 дниДа, 30 дниДа, 30 дниДа, 30 дниДа, 45 дниДа, 30 дни
  Изисква се кредитна карта:ДаДаНеДаНеДа
  Съвместима операционна система:Android и iOSiOS, macOS, AndroidWindows, macOS, Android, iOSAndroid, iOSWindows, macOS, Linux, Android, iOSWindows, macOS, Android, iOS
  Ограничение на безплатната пътека:НямаНямаНямаНямаНямаНяма
  Необходима е информация за плащането:ДаДаНеДаНеДа

  Победител

  Как мога да получа безплатна пробна версия на VPN?

  Най-добрите VPN услуги с безплатни пробни версии за 2023 г.

  Получаването на безплатна пробна версия на VPN услуга е доста лесно. Обикновено доставчиците на VPN услуги имат специални раздели на уебсайтовете си, където можете да научите как да изпробвате продуктите им безплатно.

  Въпреки това всяка VPN услуга може да изисква от вас да извършите малко по-различни стъпки, за да заявите безплатната пробна версия. Поради тази причина сме подготвили общи инструкции, които да ви преведат през процеса:

  1. Изберете VPN услуга, като нашето най-добро предложение е NordVPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението.
  3. Създайте акаунт.
  4. Изберете план с безплатна пробна версия.
  5. Добавете данни за плащане, ще бъдете таксувани само след края на безплатния пробен период.
  6. Започнете да използвате безплатната пробна версия на вашата VPN услуга!
  Как работят безплатните пробни версии на VPN?

  Как мога да отменя безплатната пробна версия на VPN услугата или гаранцията за връщане на парите?

  Ако искате да отмените безплатната пробна версия на VPN услугата или гаранцията за връщане на парите, трябва да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти на VPN услугата. Можете да направите това, като отидете на официалния ѝ уебсайт и използвате някоя от предложените опции за помощ.

  Повечето доставчици на VPN услуги имат 24/7 чат на живо и имейл поддръжка. Освен това трябва да можете да намерите обширни бази данни, които съдържат ръководства за работа. Така че изберете коя опция за помощ е най-удобна за вас и поискайте да прекратите абонамента си.

  Има ли VPN услуга, която има безплатна пробна версия?

  Имайте предвид, че ако сте закупили специално VPN приложение от App Store на Apple или Google Play, трябва да поискате от поддръжката на клиентите на всяка от тях да отмени безплатния пробен период на VPN услугата или гаранцията за връщане на парите.

  Кои VPN услуги мога да изпробвам без кредитна карта?

  Понастоящем само PrivateVPN предлага тази възможност за получаване на 7-дневен безплатен пробен период без въвеждане на данни за кредитна карта. Просто се обърнете към тяхната служба за обслужване на клиенти чрез имейла [email protected]. Трябва да получите код за подарък, който активира безплатния пробен период на VPN, веднага щом го използвате за регистрация на акаунта си.

  Колко ефективни са безплатните VPN услуги?

  Ако обаче не можете или не искате да използвате кредитна карта, всички изброени VPN услуги поддържат алтернативни методи за плащане. Например NordVPN приема плащания с PayPal, Google Pay, Amazon Pay и криптовалути.

  Също така, технически можете да изпробвате всички VPN услуги без риск и с гаранция за връщане на парите, като използвате други начини на плащане, различни от кредитна карта. Ето подробен списък на методите за плащане, които поддържа всяка от предоставените VPN услуги:

  Сравнение на най-добрите VPN услуги с безплатна пробна версия
  NordVPNSurfsharkPrivateVPNExpressVPNCyberGhostAtlas VPN
  Марка
  Опции за плащанеPaypalGoogle PayAmazon PayКредитна картаКриптовалутиPaypalGoogle PayКриптовалутиКредитна картаPaypalStripeКредитна картаPaypalКредитна картаКриптовалутиКредитна картаPaypalAmazon PayКриптовалутиPaypalGoogle PayКредитна карта

  Безопасни ли са безплатните пробни VPN услуги?

  Да, безплатните пробни VPN услуги са напълно безопасни. Техните разработчици са експерти в своята област и предоставят само висококачествени услуги, които могат да бъдат тествани безплатно за ограничен период от време. Освен това ние сами сме тествали всички доставчици, споменати в тази статия, и можем да потвърдим, че няма никакви проблеми, нито опасност да ги използвате.

  Безплатните пробни версии позволяват на потребителите да изпитат продуктите в действие, като например да проверят скоростите, протоколите за криптиране и сървърния парк. Имайте предвид, че дори и услугата да е безплатна, тя все още работи в съответствие с политиката за липса на записи, така че личните ви данни са защитени.

  VPN за безплатна пробна версия срещу гаранция за връщане на парите: каква е разликата?

  Важно е да се отбележи, че използването на безплатна пробна версия на надеждна VPN услуга определено е по-безопасно, отколкото избирането на безплатна VPN услуга по принцип. Трябва да сте наясно, че съмнителните доставчици на VPN услуги често предлагат некачествени и ненадеждни продукти, които могат да изложат на риск личните ви данни. Затова ви съветваме да ги избягвате и вместо това да използвате безплатни пробни версии.

  Опитайте най-сигурната VPN услуга с безплатна пробна версия

  NordVPN е най-добрата VPN услуга на пазара, която предлага безплатна 7-дневна пробна версия за потребителите на Android. Тя гарантира усъвършенствани мерки за сигурност, отлични скорости и удобни за портфейла цени.

  Как мога да получа безплатна пробна версия на VPN?
  • Разширени функции за сигурност
  • Най-добър за стрийминг и торентиране
  • Достъпна цена

  Ако все пак държите да използвате услуги, които изобщо не изискват плащания, уверете се, че сте си избрали поне една от най-добрите безплатни VPN услуги – те са одобрени от експертите и предоставят надеждни услуги.

  Заключение

  Макар че няма много VPN услуги, които да предлагат безплатна пробна версия, тези, които я предлагат, наистина позволяват на потребителите си да се възползват максимално от нея. След подробен преглед можем да заключим, че NordVPN и Surfshark са най-добрите VPN услуги с безплатна пробна версия.

  Можете не само да използвате VPN услугата безплатно в продължение на 7 дни, но и да я удължите с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Комбинирайте тези две опции и ще получите 37 дни, за да се възползвате безплатно от всички функции на VPN услугата.

  Въведение

  Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

  Свързани статии