Топ крипто

  Най-добрите безплатни VPN услуги за iPhone и iPad през 2023 г.

  ⚡ Коя безплатна VPN услуга за iPhone има най-много сървъри?

  Windscribe е безплатна VPN услуга за iPhone, която има най-много сървъри в 11 места. С нея можете да се свържете със сървъри, разположени в Германия, САЩ, Канада, Франция, Нидерландия, Норвегия, Румъния, Швейцария, Обединеното кралство, Турция и Хонконг. От тези държави VPN услугата ще предложи най-бързия сървър, към който да се свържете.

  ⚡ Коя безплатна VPN услуга препоръчва Apple?

  Apple не препоръчва безплатни VPN услуги. Всъщност Apple популяризира приложенията само след като кураторите на App Store прегледат дадено приложение. Това означава, че популяризираните приложения се основават на броя на изтеглянията и успешните маркетингови техники.

  ⚡ Кое е най-доброто безплатно VPN приложение за iPhone?

  Най-добрата безплатна VPN услуга за iPhone е NordVPN. Въпреки че вместо безплатна версия тя предлага само 30-дневна гаранция за връщане на парите, тя предлага първокласна сигурност и защита на данните. И всичко това без компромис със скоростта.

  https://youtu.be/t1heIgaYq_g

  Широко известно е, че Apple iOS е наистина сигурна. Личните данни обаче са един от най-ценните активи днес и за съжаление – силно атакувани от киберпрестъпници и дори от някои правителства. Ето защо поставянето на допълнително ниво на сигурност, като например VPN, е разумно решение, ако искате да увеличите поверителността си и да предотвратите проследяването на данни.

  Освен това надеждната VPN услуга за iPhone и iPad може да направи много повече, отколкото само да ви защити. Тя открива пътища за постигане на интернет свобода, при която имате достъп до цялото ограничено и цензурирано съдържание, включително уебсайтове, платформи за стрийминг и други медийни услуги. Но въпросът е – може ли безплатната VPN услуга да направи всичко това?

  Има ли напълно безплатна VPN услуга за iPhone?

  Определено! Но трябва да се вземат предвид само надеждни доставчици на VPN услуги, тъй като повечето от безплатните VPN услуги печелят пари, като продават потребителски данни на трети страни. Или просто ви спамят с досадни реклами. Да не говорим за огромния списък с „безплатни VPN услуги“, предлагани в App Store, които в крайна сметка струват повече от обикновените VPN услуги.

  Опитайте безплатно услугата NordVPN Premium

  NordVPN е отлична премиум опция, която предлага всички най-добри функции – без досадни компромиси. Вземете го сега безплатно: с надеждна гаранция за връщане на парите можете да го изпробвате без никакъв риск!

  Коя е най-добрата безплатна VPN услуга за iPhone?

  В тази връзка изготвихме списък с най-добрите безплатни VPN услуги за iPhone и iOS устройства през 2023 г., които са наистина безопасни, за да можете да намерите най-добрия доставчик без стрес. Продължете да четете, за да разберете кои са добрите.

  Топ 5 на най-добрите безплатни VPN услуги за iPhone:

  1. NordVPN – най-добрата безплатна VPN услуга за iPhone
  2. Surfshark – най-добрата безплатна VPN услуга за iPhone с неограничени връзки
  3. Atlas VPN – надеждна безплатна VPN услуга
  4. ExpressVPN – безплатен пакет за цялостна VPN сигурност
  5. CyberGhost – географски разнообразна безплатна VPN услуга за iOS

  Струва ли си да имате безплатна VPN услуга в iPhone?

  Стойността на безплатната VPN услуга зависи от вашите нужди. На първо място, безплатната VPN услуга за iOS може да покрие само основни нужди, тъй като повечето от безплатните доставчици имат много ограничен набор от мерки за сигурност. Може да загубите възможността да изберете предпочитан сървър и местоположение или да разполагате с кратък и скучен списък от функции, които дори няма да ви помогнат да заобиколите географските ограничения.

  Има ли 100% безплатна VPN услуга?

  Второ, безплатните VPN услуги винаги търсят начин да накарат потребителите си да се абонират за платени услуги. Обикновено безплатната версия е само комерсиален продукт, който има за цел да ви подмами за премиум продукт. Ето защо всички ограничения и постоянно вижданите напомняния за надграждане на плана ви могат да ви донесат повече безпокойство, отколкото сигурност.

  Като цяло, безплатната VPN услуга е по-скоро краткосрочно решение за грижа за вашата онлайн сигурност и анонимност. От друга страна, първокласните услуги ви позволяват неограничено, неограничено и безопасно сърфиране. С тях можете да защитите самоличността си дори когато VPN връзката прекъсне, да се отървете от досадните реклами или да получите достъп до Netflix и други световни услуги за стрийминг.

  Професионален съвет

  Търсите добра безплатна VPN услуга? Ако искате надеждни услуги и богат на функции пакет, предлагаме да използвате безплатните пробни версии или 30-дневните гаранции за връщане на парите на първокласни доставчици, като NordVPN или Surfshark.

  Най-добрите безплатни VPN услуги за iPhone и iPad – нашият подробен списък

  Има ли iPhone вградена VPN услуга?

  Видяхме колко много безплатни VPN услуги очакват вниманието ви в Apple App Store. И да се объркате в този момент е напълно разбираемо.

  За да ви улесним в намирането на надеждна безплатна VPN услуга, тествахме и избрахме тези 7 безплатни VPN услуги за вашето устройство с iOS. За да разберем дали те действително са най-добрите, се основахме на критерии, които започват с персонализирането за iOS, продължават с безопасността и завършват с функциите.

  Така че, разгледайте и вижте дали има този, който търсите.

  1. NordVPN – като цяло най-добрият избор за безплатна VPN услуга за iPhone

  Защо ми трябва безплатна VPN услуга за iPhone?
  Базирано в:Панама
  Неограничени данни:Да
  Отблокира Netflix:Да
  Текуща сделка:🔥 Вземете NordVPN с 63% отстъпка + 3 месеца БЕЗПЛАТНО! 🔥

  NordVPN е най-добрата безплатна VPN услуга за iPhone. Тя има модерно и удобно за ползване приложение за iOS. Можете лесно да избирате измежду над 5500 сървъра в 60 локации от карта/списък с държави на вашето Apple устройство.

  Навигацията в самото приложение е изключително лесна. Можете да се свързвате през основния прозорец и да намирате функции в други специални раздели. Новата версия на NordVPN за iOS дори ви позволява да се свързвате или прекъсвате връзката си чрез уиджета на началния екран.

  Освен това приложението на NordVPN за iOS ви позволява да избирате от различни протоколи за тунелиране. Това включва IKEv2 и OpenVPN (TCP/UDP), но за най-добри скорости препоръчваме революционния протокол NordLynx.

  Мога ли да използвам NordVPN на моя iPhone?

  Освен това тази VPN услуга включва допълнителни функции за сигурност, а това не е нещо, което обикновено получавате с приложенията за iOS. Например, можете да използвате превключвател за изключване и функциите за наблюдение на тъмната мрежа, за да защитите чувствителната си информация.

  Вижте и това: NordVPN работи с Netflix и други платформи за стрийминг, като Hulu, BBC iPlayer и др. Можете да го използвате, за да гледате глобално съдържание отвсякъде.

  Въпреки че платените абонаменти струват от 3,29 долара на месец, можете да го изпробвате без риск с 30-дневна гаранция за връщане на парите. За целта трябва да заявите безплатната пробна версия на NordVPN. Ако все пак промените решението си и искате да получите платен план, не забравяйте да проверите офертите на NordVPN за отстъпки.

  Прочетете пълния ни преглед на NordVPN, за да научите повече за този доставчик.

  Мога ли да използвам NordVPN на моя iPhone?

  Плюсове

  • Неограничена скорост и честотна лента
  • Голям избор на сървъри
  • Превключвател за убиване
  • Мониторинг на тъмната мрежа
  • Удобно за потребителя приложение за iOS
  • Отблокиране на Netflix и други сайтове за стрийминг

  Против

  • Безплатната пробна версия изисква данни за кредитна карта

  2. Surfshark – безплатна VPN услуга с неограничени връзки за iPhone

  Работи ли Surfshark с iPhone?
  Базирано в:Нидерландия
  Неограничени данни:Да
  Отблокира Netflix:Да
  Текуща сделка:🔥 Вземете 82% OFF Surfshark + 2 месеца БЕЗПЛАТНО 🔥

  Surfshark е друг основен претендент в нашия списък с най-добрите безплатни VPN услуги за iPhone. Можете да се насладите на интуитивно приложение за iOS, което ви позволява да избирате от над 3200 сървъра в 100 местоположения. Освен това получавате неограничен брой едновременни връзки, така че семейството ви може да я използва и на своите iPhone-и.

  Приложението за iOS на Surfshark е определение за удобство за потребителя. Всичко, от което се нуждаете, е достъпно на основния екран, а настройките и функциите на Surfshark One са разпределени в отделни раздели. VPN услугата има и приложения за Windows, Android, Linux и macOS.

  Защо Surfshark не работи на моя iPhone?

  Заслужава да се отбележи също така, че приложението за iOS е богато на функции за мобилно приложение. Получавате превключвател за спиране на целия интернет трафик, ако VPN връзката прекъсне. Освен това има поддръжка на WireGuard, така че можете да се наслаждавате на бързи скорости и стабилна връзка.

  Няма да останете разочаровани и по отношение на развлеченията. Surfshark работи с Netflix, Disney+, Amazon Prime Video и много други платформи за стрийминг. Така че можете да гледате всички глобални предавания на своя iPhone, докато сте в движение.

  Цените на платените абонаменти започват от 2,30 долара на месец, но има и невероятни отстъпки от Surfshark. Като алтернатива има възможност да получите безплатен пробен период на Sufshark за 7 дни и да използвате 30-дневната гаранция за връщане на парите за по-дълъг пробен период.

  Научете повече за този доставчик в нашия подробен преглед на Surfshark VPN.

  Как да добавя Surfshark в моя iPhone?

  Плюсове

  • Без ограничения на скоростта или честотната лента
  • Огромен сървърен парк
  • Превключвател за убиване
  • Неограничени едновременни връзки
  • Интуитивно приложение за iOS
  • Работи с Netflix и други сайтове за стрийминг

  Против

  • Иска данни за кредитна карта за безплатна пробна версия

  3. Atlas VPN – надежден VPN спътник за iPhone

  Atlas VPN
  Базирано в:Съединени щати
  Неограничени данни:Да
  Отблокира Netflix:Да (само платено)
  Текуща сделка:🔥 Вземете Atlas VPN, сега 83% ОТСТЪПКА + 3 месеца БЕЗПЛАТНО! 🔥

  Още една безплатна VPN услуга за устройства на Apple, за която бихме гласували, е Atlas VPN, която е доставчик, фокусиран върху мобилните устройства. Освен че е прилично персонализирана VPN услуга за iOS, този доставчик също така използва AES 256-битово криптиране и твърди, че не събира потребителски данни. Това означава, че личните ви данни остават на сигурно място.

  Приложенията за Android и iOS на Atlas VPN са почти идентични. Един малко неудобен аспект е, че трябва да превъртите местата, за да откриете кои от тях са безплатни. Ако обаче не ви интересува местоположението на сървърите, можете просто да кликнете върху основния бутон за свързване.

  Освен това получавате 5 GB данни с безплатен план. Но ако решите да изберете премиум план с неограничени данни, няма да се притеснявате, че ще похарчите твърде много пари. Цената на Atlas VPN започва от 1,82 долара на месец.

  Преглед на Atlas VPN

  Ако се качите на палубата на безплатна Atlas VPN, ще получите функции като превключвател за изключване, безопасно сърфиране и споделяне на P2P файлове. Така ще останете защитени от злонамерени уебсайтове и от опасността VPN връзката да прекъсне. Освен това торентите биха могли да изпълнят почивните ви дни.

  Но истината е, че това не е много и ще получите повече, ако се абонирате за платена версия. Например, можете да деблокирате сайтове за стрийминг и да откривате нарушения на сигурността на данните.

  Освен IPSec/IKEv2 можете да изберете и бързия протокол WireGuard дори в безплатната версия. Е, тук няма да срещнем нищо изненадващо, тъй като Atlas VPN предлага само три локации, от които да избирате. Но тя твърди, че редовно добавя нови местоположения, така че можем да се надяваме на по-добри дни занапред.

  За цялата информация, от която се нуждаете, прочетете нашето подробно ревю за Atlas VPN.

  Плюсове

  • 5GB данни
  • Без ограничения на скоростта
  • Функцията на превключвателя за изключване
  • AES-256 криптиране
  • Поддържа торенти

  Против

  • Само три места
  • Средни скорости

  4. ExpressVPN – универсално VPN приложение за iOS

  Работи ли ExpressVPN за iPhone?
  Базирано в:Британски Вирджински острови
  Неограничени данни:Да
  Отблокира Netflix:Да
  Текуща сделка:🔥 Вземете ExpressVPN, сега с 49% отстъпка за 1-годишен план! 🔥

  ExpressVPN е универсално решение за вашия iPhone, което осигурява непробиваема защита и отлична производителност. Собственият протокол за тунелиране Lightway и солидният сървърен парк със сървъри в 94 държави гарантират преживяване без забавяне.

  Приложението за iOS отразява много добре версията за настолни компютри. То е интуитивно и добре проектирано. Можете да намерите всички функции за сигурност в един списък и лесно да персонализирате нивото на защита в зависимост от нуждите си. Имайте предвид обаче, че в приложението за iOS липсват превключвател за изключване, разделяне на тунелите и преки пътища.

  Освен липсващите функции, все пак можете да се насладите на усъвършенстван пакет за сигурност. Замъглените сървъри ви позволяват да скриете VPN връзката си от любопитни очи и да продължите да сърфирате безопасно. А мениджърът на заплахите гарантира, че ще избегнете злонамерени уебсайтове и ще блокирате проследяващи устройства по пътя си.

  Защо ExpressVPN не работи за iPhone?

  Освен това трафикът ви се криптира с помощта на AES-256 криптиране, което е най-силният шифър в момента. Компанията също така следва строга политика за липса на записи, която напълно съответства на държавата на юрисдикцията (Британските Вирджински острови), която не изисква събиране на потребителски записи.

  Като оставим настрана сигурността, ExpressVPN е отличен избор и за стрийминг. Той деблокира множество библиотеки на Netflix, Amazon Prime Video, Hulu и много други услуги за стрийминг. Да не говорим за Full HD качеството, на което можете да се насладите.

  Началната цена е 6,67 долара на месец, което определено не е най-бюджетният вариант. Въпреки това можете да използвате 7-дневен пробен период или 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да изпробвате услугата, а след това да използвате специални отстъпки на ExpressVPN, за да се насладите на по-приятелски цени.

  Проверете нашия подробен преглед на ExpressVPN, за да научите повече за функциите.

  Плюсове

  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Интуитивно приложение за iOS
  • Разширен протокол за тунелиране Lightway
  • Отблокиране на всички основни сайтове за стрийминг
  • Включва защита от заплахи

  Против

  • Няма превключвател за изключване за потребителите на iOS
  • В приложението за iOS липсва разделяне на тунелите
  • Доста скъпо

  5. CyberGhost – безплатна VPN услуга за iPhone с огромен сървърен парк

  Работи ли CyberGhost на iPhone?
  Базирано в:Румъния
  Неограничени данни:Да
  Отблокира Netflix:Да
  Текуща сделка:🔥 Вземете CyberGhost VPN, сега 83% OFF + 2 месеца БЕЗПЛАТНО 🔥

  CyberGhost е чудесна VPN услуга за iOS, която ви помага да останете невидими онлайн, като използвате безплатна пробна версия. С нея получавате един от най-големите сървърни паркове на пазара от 9700 сървъра в 91 държави, което означава, че можете да се наслаждавате на различни библиотеки на Netflix без усилие.

  Изненадващо, приложението за iOS на CyberGhost превъзхожда версията за настолни компютри по отношение на интерфейса. То е с приятен дизайн и много лесно за използване, така че дори начинаещите ще се ориентират лесно.

  Безплатен ли е CyberGhost за iOS?

  Нещо повече, приложението за iPhone включва почти всички налични функции, с изключение на автоматичната Wi-Fi защита.

  Въпреки че тази VPN услуга предлага общо три протокола за тунелиране, потребителите на iOS могат да избират само от два (WireGuard и IKEv2). Въпреки това двете налични опции осигуряват голяма скорост на връзката, без да се прави компромис със сигурността ви.

  Всеки потребител е защитен с водещото в индустрията криптиране AES-256, което е труден за разбиване орех дори за най-заклетите хакери. По време на тестовете ни с удоволствие научихме, че функцията „kill switch“ ефективно защитава вашия IP адрес, когато VPN връзката се загуби. IP адресът ви не само е защитен, но доставчикът също така се отнася сериозно към поверителността ви и следва политика на недопускане на записвания.

  Освен важните функции можете да се възползвате от специализирани сървъри, подходящи за стрийминг, игри и др. Има блокиране на реклами, което не само блокира реклами или ви помага да избегнете зловреден софтуер, но и ви позволява да пестите данни. А за да останете напълно анонимни, можете да използвате сървърите NoSPY, които се управляват изцяло от CyberGhost и изобщо не допускат намеса на трети страни.

  Как мога да използвам CyberGhost VPN на iOS?

  Вече знаем, че Netflix е лесна задача за тази VPN услуга. Тя обаче ви помага да заобиколите и географските блокажи на Hulu, Disney+ и други!

  Ако се регистрирате за CyberGhost чрез своето устройство с iOS, получавате 7-дневен безплатен пробен период. За да го удължите, можете да се възползвате от 45-дневна гаранция за връщане на парите, която се предоставя след заплащане от едва 2,19 долара на месец.

  Научете повече за функциите в нашия преглед на CyberGhost.

  Защо CyberGhost е блокиран?

  Плюсове

  • 7-дневен безплатен пробен период чрез iOS устройства
  • 45-дневна гаранция за връщане на парите
  • Евтини абонаментни планове
  • Чудесно за стрийминг
  • Изключителен парк от сървъри

  Против

  • Няма автоматична защита на Wi-Fi в приложението за iOS
  • Няма OpenVPN тунел във версията за iOS

  6. IPVanish – много бърза VPN услуга за iPhone и iPad

  IPVanish - много бърза VPN услуга за iPhone
  Базирано в:Съединени щати
  Неограничени данни:Да
  Отблокира Netflix:Да (само платено)
  Текуща сделка:🔥 Вземете 72% от IPVanish!🔥

  Друг вариант за най-добрите VPN услуги за устройства с iOS е бързата и надеждна IPVanish. Този доставчик няма безплатна версия, но можете да го изпробвате без риск с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Така че имате време да изпробвате всички страхотни функции, които IPVanish предлага.

  Приложението за iPhone предоставя много удобен и лесен за използване интерфейс. Всичко е подредено в долната част на екрана и няма да ви е трудно да разберете как да го използвате.

  Няма нужда да се притеснявате за сигурността си с IPVanish, тъй като той криптира данните ви с надеждно AES-256 криптиране. Освен това доставчикът предлага различни протоколи за тунелиране, един от които е най-бързият и сигурен WireGuard. А сървърите на IPVanish, макар и да не са специализирани за торенти, все пак ги поддържат.

  IPVanish за iPhone и iPad

  Ако се интересувате от стрийминг – имате късмет. IPVanish деблокира всички най-популярни сайтове за стрийминг, като Netflix или Hulu. Освен това можете да избирате от огромен парк от над 2000 сървъра в 50 държави, така че библиотеките с глобално съдържание са на една ръка разстояние.

  Сега приложението за iOS е удобно за използване, а настройките имат няколко опции за персонализиране. Освен това то предлага връзки при поискване, бързи клавиши на Siri и функции за алтернативен режим на свързване.

  Можете да се сдобиете с IPVanish на бюджетната цена от 3,33 долара на месец и да покриете до неограничен брой устройства.

  За да научите повече, посетете нашия преглед на IPVanish.

  IPVanish

  Плюсове

  • Големи скорости
  • Много сървъри
  • Отблокиране на сайтове за стрийминг
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите
  • Разнообразие от протоколи за тунелиране

  Против

  • Няма превключвател за изключване в iOS
  • Много малко функции в приложението за iOS
  • Няма безплатна версия

  7. PureVPN – сигурна VPN услуга за устройства с iOS

  iOS - PureVPN
  Базирано в:Британски Вирджински острови
  Неограничени данни:Да
  Отблокира Netflix:Да (само платено)
  Текуща сделка:🔥 Вземете PureVPN, сега 81% ОТСТЪПКА + 3 месеца БЕЗПЛАТНО!🔥

  PureVPN е друга опция за потребителите на iOS, която може да бъде изтеглена безплатно. Този доставчик разполага с обширен списък със сървъри – над 6500 в 78 държави. И въпреки че няма безплатна версия или пробна версия, можете да изпробвате PureVPN без риск с 31-дневната гаранция за връщане на парите.

  За потребителите на iPhone може да е полезно, че приложението показва препоръки за сървъри. Освен това можете да поставяте сървъри в любими. По този начин винаги можете да получите достъп до необходимия ви сървър, без да прелиствате целия списък.

  Когато става въпрос за сигурност, PureVPN не си играе с нищо. Те използват надеждно криптиране AES-256, за да гарантират сигурност от най-високо ниво. Така че данните ви ще бъдат ненабити.

  Безплатна VPN услуга на PureVPN

  При прегледа на изпълнението трябва да сте повече от доволни. Можете да избирате между протоколите за тунелиране WireGuard, OpenVPN и IKEv2 за бързи скорости на връзката и гладко потребителско изживяване.

  Стриймингът също няма да е проблем, тъй като PureVPN успешно деблокира библиотеките на всичките ви любими сайтове за стрийминг, като Netflix, Hulu или BBC iPlayer.

  И всичко това можете да получите сравнително евтино. Цените на абонамента за PureVPN започват от 2,08 долара на месец и можете да покриете до 10 устройства едновременно. Освен това, за по-високи мерки за сигурност, можете да плащате не само с кредитна карта, но те приемат и плащания с криптовалута.

  Ако искате да научите повече, разгледайте пълното ревю на PureVPN.

  Плюсове

  • Неограничена честотна лента
  • AES-256 криптиране
  • 31-дневна гаранция за връщане на парите
  • Разнообразие от протоколи за тунелиране
  • Удобен за потребителя

  Против

  • Няма безплатна версия
  • Ограничени функции на iOS
  • Проблеми със свързването

  8. Ivacy VPN – най-слабата VPN услуга за iPhone и iPad

  Преглед на Ivacy VPN
  Базирано в:Сингапур
  Неограничени данни:Да
  Отблокира Netflix:Да (само платено)
  Текуща сделка:🔥Получете Ivacy VPN, сега 90% OFF + подарък!🔥

  Ivacy VPN е чудесна опция за VPN за iPhone и iPad, но не е много известна. Този доставчик предлага впечатляващите над 5700 сървъра в 68 държави, така че винаги ще намерите добри връзки. Въпреки това няма безплатна версия. Но можете да получите еднодневна пробна версия и да изпробвате всички премиум функции.

  Приложението за iOS е много сходно с версията за Android, но първото има по-малко функции. Освен това можете да навигирате през сървъри, които са организирани според предназначението им, като стрийминг или торенти. И тъй като можете да свържете 10 устройства едновременно, можете да го получите и за Windows или macOS.

  Що се отнася до скоростта, това не е една от най-бързите VPN услуги. Няма протокол WireGuard, но можете да изберете доста бързия и надежден протокол IKEv2 за iOS. Освен това Ivacy VPN разполага с P2P сървъри, така че се поддържат и торенти.

  Ivacy VPN - най-лошата VPN услуга за iPhone

  Следващата стъпка е информация за сигурността, а Ivacy VPN защитава данните ви с AES-256 криптиране. Надеждната политика за забрана на записите е задължително допълнение, така че можете да сте сигурни, че Ivacy VPN не съхранява данните ви за бъдеща употреба.

  Ако се интересувате от стрийминг, основните неща са покрити – Ivacy VPN деблокира Netflix, BBC iPlayes и YouTube.

  Приложението за iOS е лесно за използване, но не може да предложи допълнителни функции. Затова го имайте предвид.

  Можете да се сдобиете с Ivacy VPN за едва 1,00 USD/месец и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  За повече информация разгледайте прегледа на Ivacy VPN.

  Преглед на Ivacy VPN

  Плюсове

  • Голям парк от сървъри
  • Поддържа торентиране
  • Отблокиране на сайтове за стрийминг
  • Еднодневен безплатен пробен период
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите

  Против

  • Няма изключвател за iOS устройства
  • По-ниски скорости
  • Приложението за iOS не разполага с функции

  9. Proton VPN – бърза и сигурна безплатна VPN услуга

  Proton VPN за iPhone
  Базирано в:Швейцария
  Неограничени данни:Да
  Отблокира Netflix:Да (само платено)
  Текуща сделка:🔥 Вземете до 50% OFF Proton VPN! 🔥

  Proton VPN е нашият най-добър избор за безплатна VPN услуга за iPhone и iPad. Това е така, защото тя предлага неограничени данни. Но това не е всичко, тъй като тя също така е въвела криптиране от военен клас и има политика за липса на записи.

  Обикновено версията на дадено VPN приложение за iOS е доста по-назад от тази за Android. Тук случаят не е такъв. Ще можете да се възползвате от функцията „kill switch“, VPN ускорителя и предотвратяването на изтичане на DNS. Единствените функции, които са изключени, са разделянето на тунелите.

  Освен това можете дори да добавите уиджет на приложението Proton VPN на екрана си. Това ви позволява да се свързвате с VPN услугата, без да се налага да търсите или отваряте приложението.

  Преглед на ProtonVPN

  Освен това Proton VPN ви позволява да избирате между различни протоколи за тунелиране, което е рядък случай при безплатните VPN услуги. Това включва протоколи за тунелиране WireGuard, OpenVPN (UDP и TCP), IKEv2/IPSec.

  Ако се спрете на безплатна версия вместо на премиум, ще можете да избирате само от 3 държави и техните сървъри. Но ако се притеснявате от препълнени сървъри, може би ще се зарадвате повече, като знаете, че Proton VPN е въвела инструмент, който показва текущото натоварване на сървърите.

  Единственият недостатък на безплатната версия на Proton VPN е, че няма да имате възможност за достъп до Netflix или друга голяма платформа за стрийминг. За да получите тази привилегия, ще трябва да надстроите плана си до премиум. Цените му започват от 4,99 USD на месец.

  Ако все още не сте убедени, разгледайте нашето подробно ревю за ProtonVPN.

  Плюсове

  • Неограничени данни
  • Неограничена честотна лента
  • Криптиране от военен клас
  • Протокол OpenVPN
  • Удобен за ползване
  • Политика за забрана на записите

  Против

  • Няма Netflix за безплатни потребители
  • Безплатните сървъри не поддържат торенти
  • Възможно е само едно устройство

  10. Hotspot Shield – богата на функции VPN услуга за iPhone и iPad

  Hotspot Shield за iPhone
  Базирано в:Съединени щати
  Неограничени данни:Не
  Отблокира Netflix:Да (само платено)
  Текуща сделка:🔥Спасете до 40% от Hotspot Shield!🔥

  Hotspot Shield е безплатна VPN услуга за iPhone без абонамент и освен това е един от малкото доставчици, чието мобилно приложение е доста близко до версиите за настолни компютри. Въпреки че има безплатна версия, тя е наистина ограничена.

  Получавате приложение за iOS с тъмна тематика, което е лесно за навигация. Това е така, защото всичко, което получавате, е основният прозорец с възможността да изберете безплатно сървъри с ограничена скорост. Ако искате да разгърнете пълния потенциал на VPN услугата, ще трябва да надстроите.

  Производителността на премиум плановете няма да ви разочарова благодарение на изключително бързия протокол за тунелиране Catapult Hydra. Така че скоростта на връзката ви няма да спадне забележимо, а стриймингът ви ще бъде без забавяне. За защита ще можете да се насладите и на изключително сигурно AES-128 криптиране.

  Hotspot Shield е безплатна VPN услуга

  Що се отнася до стрийминга, възможно е да отключите съдържание само с абонамент Hotspot Shield Premium. С него ще можете да отключите съдържание от Netflix, BBC iPlayer и YouTube. А със скъпия списък от над 3200 сървъра в 80 локации, блокираното на географски принцип съдържание ще бъде на една ръка разстояние.

  Приложението за iOS включва сканиране на самоличността, мениджър на пароли и блокиране на спам повиквания, но трябва да закупите премиум абонамент. Тъй като безплатната версия е по-скоро лишена от сигурност и функции.

  Научете повече в нашия преглед на Hotspot Shield.

  Hotspot Shield

  Плюсове

  • Безплатна версия
  • 45-дневна гаранция за връщане на парите
  • Добри скорости
  • Сигурен шифър за криптиране

  Против

  • Политиката за нерегистриране не се одитира
  • Не WireGuard
  • Ограничена скорост

  11. Windscribe – солидна VPN опция за iOS

  Windscribe - солидна VPN опция за iOS
  Базирано в:Канада
  Неограничени данни:Не
  Отблокира Netflix:Да
  Текуща сделка:🔥 Вземете 55% OFF с 1-годишен план! 🔥

  Windscribe може да ви накара да скачате от щастие, тъй като деблокира Netflix дори за безплатни потребители. Само имайте предвид, че можете да използвате само до 10 GB защитени от VPN данни, така че ще имате на разположение само няколко епизода на месец.

  Освен това, за да получите тези 10 GB, ще трябва да предоставите на Windscribe имейл адреса си. Но ако искате да останете възможно най-анонимни, ще имате на разположение само 2GB.

  Независимо от това, дори и да предоставите имейл адреса си, ще останете доста сигурни, тъй като Windscribe използва AES-256 шифър и има политика за липса на записи (въпреки че се намира в страна от алианса на 5-Eyes).

  Windscribe

  Приложението за iPhone е с изчистен дизайн, който ви позволява лесно да намирате всичко, което ви е необходимо, на основния екран. Въпреки че е доста натоварено, всичко е много добре организирано, така че не изглежда да се превръща в проблем.

  Това, което обожаваме в Windscribe, е широката гама от протоколи за тунелиране, от които можете да избирате: IKEv2, OpenVPN (UDP и TCP), Stealth и WStunnel. Това е голямо предимство за сигурността, което рядко може да се види при безплатните VPN услуги.

  Windscribe също е прилично изпълнен с функции. С безплатната версия получавате превключвател за убиване, SOCKS5 прокси, блокер за реклами и функция за сигурна гореща точка. Освен това е възможно и използването на торенти и можете да избирате от 11 държави, което е изключително много за безплатна VPN услуга.

  Ако желаете да имате дори повече от всичко това, тогава би било разумно да се абонирате за платен план на Windscribe. Да не говорим за факта, че ще бъдете и в по-голяма безопасност.

  Ако искате да получите повече информация, прочетете нашия подробен преглед на Windscribe VPN.

  Windscribe плюсове

  Плюсове

  • 10 GB безплатни данни
  • Политика за забрана на записите
  • Безплатната версия деблокира американската услуга Netflix
  • 11 държави, от които да избирате
  • Поддръжка на клиенти за безплатни потребители

  Против

  • Базиран в Канада (алианс 5-Eyes)
  • Безплатните потребители не получават WireGuard
  • Средни скорости

  Как тествахме тези безплатни VPN услуги за iOS

  Как тествахме тези безплатни VPN услуги за iOS

  За потребителите на iOS не е лесно да изберат най-добрата безплатна VPN услуга. Има няколко важни детайла, на които трябва да обърнете внимание, за да я изберете. Ето защо по-долу ще намерите списък, на който се основахме за намирането на най-добрата безплатна VPN услуга за iPhone.

  • Сигурност. Потърсете AES-256 криптиране и сигурни протоколи за тунелиране като OpenVPN или WireGuard. Не се хващаме лесно на VPN, която не използва тези инструменти.
  • Неограничени данни. Колкото по-голямо е ограничението, толкова по-малко количество защитена мрежа ще имате.
  • Скорост. Никой не обича, когато мрежовата връзка започва да буферира. Следователно, колкото по-бърза е VPN услугата, толкова по-добро сърфиране ще получите.
  • Характеристики. Безплатните VPN услуги вече са доста бедни на функции, така че търсенето на доставчик с богати функции е задължително.
  • Толерантност към iOS. Множество доставчици на VPN услуги оставят iOS зад гърба на Android. Затова търсим тези VPN услуги, които все още предлагат ценни функции за iOS.

  Как мога да настроя VPN услуга в моя iPhone безплатно?

  Регистрирането и настройването на вашето iOS устройство за безплатна VPN услуга е лесна и бърза задача. По-долу ще намерите кратко ръководство за това как да направите това с NordVPN. Вземете своя iPhone или iPad и следвайте инструкциите:

  Как мога да настроя безплатна VPN услуга на моя iPhone?
  1. Отидете в Apple App Store, потърсете и изтеглете приложението NordVPN.
  2. След като инсталацията приключи, отворете я и се регистрирайте.
  3. Изберете абонаментния план. Ще можете да се възползвате от 30-дневна гаранция за връщане на парите.
  4. Стартирайте приложението и щракнете върху иконата „Настройки“ в раздела на профила си. Там ще намерите раздела VPN връзка, където можете да изберете един от протоколите за тунелиране, включително NordLynx, IKEv2 или OpenVPN (вариант UDP или TCP).
  5. Свържете се със сървър и започнете да сърфирате безопасно!

  Сравнение на безплатните VPN приложения за iPhone

  За да разберете колко гъвкави ще бъдете с безплатна VPN услуга за iPhone, трябва да обърнете внимание на няколко детайла. Те включват ограничения на честотната лента и данните, рейтинг, допълнително поддържани устройства, възможности по отношение на стрийминг услугите и, разбира се, политика за поверителност. И за да улесним проучването ви за тях, сме включили тази информация в таблицата по-долу.

  Сравнение на безплатните VPN приложения за iPhone
  NordVPNSurfsharkAtlasVPNExpressVPNCyberGhostIPVanishPureVPNIvacy VPNProton VPNЩит на гореща точкаWindscribe
  Горна граница на даннитеНеограниченНеограничен5GBНеограниченНеограниченНеограниченНеограниченНеограниченНеограничен500 MB дневно10GB
  Оценка в App Store4.74.94.84.74.14.23.953.94.24.6
  Работи с Apple TVДаДаНеДаДаДаДаДаДаНеДа
  Отблокиране на NetflixДаДаДа (само платено)ДаДаДа (само платено)Да (само платено)Да (само платено)Да (само платено)Да (само платено)Да
  РегистриранеПолитика за забрана на записитеПолитика за забрана на записитеПолитика за забрана на записитеПолитика за забрана на записитеПолитика за забрана на записитеПолитика за забрана на записитеПолитика за забрана на записитеПолитика за забрана на записитеПолитика за забрана на записитеПолитиката за липса на дневници не се одитираПолитика за забрана на записите

  Победител

  Защо безплатните VPN услуги могат да бъдат опасни

  Защо безплатните VPN услуги могат да бъдат опасни

  Въпреки някои ограничения, които се появяват заедно с безплатната VPN услуга, има и допълнителни недостатъци. Това са тези, които могат да бъдат заплаха за вашия Mac или друго устройство с iOS.

  • Безплатните VPN услуги могат да позволят на правителството да събира данни за потребителите. Някои безплатни VPN мрежи позволяват на правителството да следи, за да може дадена VPN мрежа да работи в някои силно ограничени държави. Например, Китай. В резултат на това обещаната поверителност с VPN изчезва.
  • Безплатните VPN услуги имат намерение да поставят проследяващо устройство по неуточнени причини. Причините за това могат да бъдат различни. Например, насочване към вас на търговско съдържание въз основа на вашето местоположение и активност. Освен това той може да бъде допълнителен източник на пари, тъй като позволява на доставчика да проследява всяка ваша стъпка, докато сте свързани.
  • Безплатната VPN услуга може да е източник на заразяване със зловреден софтуер. Тъй като безплатните VPN услуги печелят пари, като притесняват потребителите си с изскачащи реклами от трети страни, зловредният софтуер попада в Mac-а ви чрез реклама.
  • Безплатната VPN услуга води до нежелани реклами. Тъй като безплатните VPN услуги не печелят директно от вас, те вършат работата на дявола и позволяват на трети страни да се намесват във вашето сърфиране. Следователно, свързвайки се с безплатна VPN услуга, може да получавате повече изскачащи реклами или видеореклами, отколкото преди.
  Безплатни VPN приложения за iPhone, които да избягвате
  Trendy isometric 3d illustration of vpn security software for computers and smartphones. Notebook and app screen showing vpn connectiion. Gradient vivid electric color template for web banners.
  • При използване на безплатна VPN услуга браузърът ви може да бъде отвлечен. Щом браузърът ви бъде отвлечен, може да бъдете пренасочени към уебсайтове, които не сте искали да посещавате. А често споменатите уебсайтове са злонамерени, за които знаете, че не са здравословни за вашето iOS устройство и за поверителността ви.
  • Безплатните услуги вероятно ще ви предложат компрометирана сигурност. При безплатната VPN услуга е по-вероятно да разполагате с изключително ограничен списък от протоколи за тунелиране. Един от тях може да е протоколът PPTP, който е остарял и не криптира трафика ви. Следователно се натъквате на пропуски в сигурността и оставяте поверителността си онлайн зад гърба си.

  Както вече можете да предположите, безплатните VPN услуги трябва по някакъв начин да печелят пари, за да поддържат услугите си (въпреки че те са моментни решения). Така че оттук нататък вие се превръщате в продукт, който гарантира приходи. Възможно е да пожертвате собствената си безопасност вместо парите, които бихте платили за първокласна VPN услуга. При това положение плащането за VPN ви създава много по-малко проблеми.

  Безплатни VPN приложения за iPhone

  Прочетете нашето подробно ръководство, за да научите повече за разликите между безплатните и платените VPN услуги.

  Безплатни VPN услуги за iPhone, които да избягвате

  Всички ще се съгласим, че има някои безплатни VPN услуги, които са достатъчно надеждни, за да имат достъп до истинския ви IP адрес. Но нека се съгласим с още нещо – няма да попаднете на VPN услуга, която е включена в черния списък, който ще намерите по-долу.

  1. Betternet – въпреки че този доставчик се счита за един от най-добрите безплатни VPN услуги за iOS, действията му по отношение на вашата сигурност говорят за други неща. Имаме предвид, че при Betternet може да се стигне до изтичане на вашия IP адрес или до заразяване със зловреден софтуер.
  2. Hotspot Shield – ако искате да останете възможно най-анонимни, просто заобиколете Hotspot Shield. Установено е, че този безплатен VPN доставчик използва проследяващи устройства в своето приложение. Открито е и изтичане на DNS.
  3. Opera VPN – вероятно познавате Opera като браузър. Но тя също така твърди, че разполага с безплатна VPN услуга, която се оказва само прокси сървър за браузъра, който може да ви помогне да останете анонимни, но нищо друго. И все пак Opera VPN не е успешна в това отношение, тъй като широко събира потребителски данни и е собственост на китайска компания.
  Най-добрите VPN оферти

  Видео преглед: безплатни VPN услуги за iPhone

  Заключение

  Всъщност безплатната VPN услуга може да се окаже полезен инструмент за сигурност в случаи като защита на личните ви данни, докато сте свързани към публична Wi-Fi мрежа, или намиране на функция, която отговаря на вашите нужди. Но струват ли си тези ползи да продавате личните си данни?

  Докато сте свързани с безплатна VPN услуга, историята на сърфирането и личната ви информация може да са в опасност. Обратно, абонирането за платена VPN услуга за iPhone изисква да изпразните малко портфейла си, но ви спестява много нерви и гарантира силна защита.

  Като цяло, винаги трябва да преценявате даден доставчик на VPN услуги, преди да се впуснете в услугите му.

  Въведение

  Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

  Свързани статии