Подем на AI Token: Може да достигне 250% ръст при 7,5 долара

Начинаещи

Ръководство за начинаещи в областта на криптовалутите

Междинен

Ръководство за средно напреднали в областта на блокчейн и крипто

Експерт

Криптовалутни новини за експерти

Малко след като Worldcoin (WLD), новаторска инициатива за цифрова идентичност, съоснована от пионера на ChatGPT Сам Алтман, се покачи до забележителен нов исторически връх (ATH) от 7,46 долара, широко следеният токен за изкуствен интелект (AI) показва силни индикации за разширяване на бичия си импулс, като потенциално може да се катапултира с изумителните 250%.

Всъщност Worldcoin наскоро излезе от възходящия си паралелен канал на дневната графика, сигнализирайки за това, което изглежда е прелюдия към потенциална възходяща траектория, която може да го изстреля на по-големи висоти. Този анализ съвпада с прозренията, споделени от експерта по криптовалути Али Мартинес в неотдавнашна публикация на 19 февруари.

Навлизайки в конкретиката, Мартинес формулира сценарий, при който Worldcoin може да се издигне до 15 долара и потенциално дори да достигне 26 долара, отбелязвайки поразителен скок от 250% в последния случай, при условие че този пробив е устойчив, в съответствие с историческите модели на графиката на WLD от август 2023 г. насам.

Струва си да се отбележи, че неотдавнашният ценови скок на Worldcoin съвпада с представянето на последната иновация на OpenAI – модел на AI за преобразуване на текст във видео, наречен Sora, който някои нарекоха “Холивудският убиец” поради способността му да генерира 60-секундни видеоклипове, които са практически неразличими от реални кадри.

Създаването на Worldcoin

Припомняме, че генезисът на Worldcoin може да се проследи до участието на главния изпълнителен директор на OpenAI в съосноваването на проекта под шапката на Tools for Humanity, като неговият токен беше официално пуснат през юли 2023 г. При този старт криптоактивът почти мигновено поскъпна с 60%, задвижван от огромното търсене и възраждането на интереса към технологията на генеративния изкуствен интелект.

Въпреки това Worldcoin не е бил застрахован от скептицизъм, особено в Силициевата долина, където неговият неконвенционален подход към онлайн проверката на самоличността, включващ сфери за сканиране на ириса на очите, е предизвикал критики, определяйки го като “зло творение” с “голяма вероятност за провал”.

Въпреки това тези критики не са възпрели потребителите, за което свидетелстват честите сканирания на ириса на очите на всеки осем секунди и надхвърлянето на 4 милиона изтегляния на приложението World App през ноември. Наблюдаваното през декември рязко нарастване на транзакциите с китове, както отбелязва Мартинес, предполага подготовка за значително движение на цените.
Към момента на писане на статията токенът на Worldcoin се търгува на цена от 7,45 USD, отбелязвайки забележително увеличение от 42,82% през последните 24 часа, съчетано с още по-впечатляващ скок от 196,58% през предходните седем дни и месечен ръст от 190,1%.

В заключение, неотдавнашният безпрецедентен скок в цената на WLD може да означава подновен ентусиазъм за технологичните постижения на компанията и оптимизъм по отношение на бъдещото представяне на нейния криптоактив. Въпреки това е разумно инвеститорите да проведат задълбочено проучване и да оценят свързаните с него рискове, преди да се гмурнат.

Начинаещи

Ръководство за начинаещи в областта на криптовалутите

Междинен

Ръководство за средно напреднали в областта на блокчейн и крипто

Експерт

Криптовалутни новини за експерти