Мениджъри на пароли в Chrome: Най-добрите разширения през 2023 г.

Кой е най-добрият мениджър на пароли за Chrome?

Keeper е най-добрият мениджър на пароли за Chrome. Той е лесен за използване, интегрира се перфектно, има редица функции, като например скенер за тъмни мрежи, и също така е сигурен. Това е сериозно подобрение на обикновения мениджър на пароли за Chrome.

Безопасен ли е мениджърът на пароли в Chrome?

Стандартният мениджър на пароли в Chrome е сигурен, но може да бъде много по-сигурен. Специализиран мениджър на пароли като Keeper или NordPass не само съхранява паролите ви, но и ги оценява по отношение на тяхната сила, криптира данните ви и като цяло е много по-добър начин да се предпазите от хакерски атаки.

По-добър ли е NordPass от мениджъра на пароли в Chrome?

Да, NordPass е значително по-добър от мениджъра на пароли в Chrome. NordPass е подобрен във всяко отношение – той е напълно криптиран, има двуфакторно удостоверяване, дава ви опции за организация и др.

Следенето на онлайн паролите и потребителските имена може да е трудно, особено когато ви насърчаваме да ги направите възможно най-трудни за разбиване. На всички ни се е налагало да натискаме връзката „забравих паролата си“ след няколко неуспешни опита за влизане в системата! Отговорът? Добър мениджър на пароли.

Chrome е един от най-добрите налични браузъри и има свой собствен мениджър на пароли, но за да сте в безопасност, ще трябва да си вземете такъв, който предлага по-добра защита и повече функции. От запомнянето на произволен низ от символи до предлагането на нови пароли, ако настоящите не са достатъчно силни, един приличен мениджър на пароли е от жизненоважно значение.

Мениджъри на пароли в Chrome

Как да изберете най-добрия мениджър на пароли, който работи с Chrome? Просто, просто прочетете следното ръководство и ще получите цялата необходима информация.

 1. Keeper – най-добрият мениджър на пароли за Chrome
 2. NordPass най-сигурният мениджър на пароли за Chrome
 3. Roboform – най-доброто автоматично попълване за всички случаи
 4. Dashlane – отличен мениджър на пароли за Chrome
 5. 1Password – идеален за множество потребители
Кой е най-добрият мениджър на пароли за лична употреба?
Съдържание

Най-добрите мениджъри на пароли за Chrome – подробен списък:

Загубата или забравянето на парола е истинска болка, а в днешно време е много важно да имате няколко пароли, които да са възможно най-сложни – което прави запомнянето им още по-трудно! Ето защо не е необходимо да се сдобиете с мениджър на пароли. Нека се потопим в нашия списък с най-добрите, за да проверим техните функции, използваемост и колко добре работят с Chrome.

1. Keeper – най-добрият мениджър на пароли за Chrome

Има ли безплатна версия на мениджъра на пароли Keeper?
Съхранение в облак:5 GB
Безплатна версия:Не, 30-дневен безплатен пробен период
Плъгини на браузъра:Chrome, Firefox, Opera, Edge, Internet Explorer
Текуща сделка:🔥Получете 50% OFF Keeper Unlimited и семейни планове!🔥

Посещение на Keeper

Солидното разширение за Chrome и някои уникални функции гарантират, че Keeper има място в този списък.

Плъгинът за Chrome на Keeper прави всичко, от което се нуждаете, а именно запазва всичките ви пароли, за да не се налага да ги помните, и автоматично попълва всички формуляри, вписвания и регистрации, с които се сблъсквате.

Освен че улеснява живота ви в браузъра, Keeper разполага и с някои интересни функции, като например KeeperChat – собствена услуга за сигурни съобщения. Напълно криптирана, KeeperChat ви позволява да изтривате съобщения, които вече сте изпратили, да настройвате съобщенията да се самоизтриват и да запазвате видеоклипове и снимки в защитена галерия.

Добър ли е безплатният Keeper?

Keeper включва и множество функции, като например многобройни опции за 2FA, скенер за тъмни мрежи Breach Watch и автоматично попълване на KeeperFill. Има и полезна функция за одит на сигурността, която преглежда съществуващите ви пароли, за да провери дали са достатъчно силни за използване, а ако не са, Keeper ще ви предложи нови варианти, които са подходящи за тази задача.

Началната цена на Keeper е 1,46 долара на месец, но трябва да платите допълнително за функции като мониторинг на тъмни мрежи.

Безопасен ли е мениджърът на пароли Keeper?

Плюсове

 • Работи перфектно с Chrome
 • Функциите включват проверка на пароли и скенер за тъмни мрежи
 • Може да добавите 2FA
 • Услуга за криптирани съобщения KeeperChat
 • 24/7 чат на живо

Против

 • Няколко опции за износ

2. NordPass – най-сигурният мениджър на пароли за Chrome

Безплатен ли е мениджърът на пароли Nord?
Съхранение в облак:3 GB (с приложението NordLocker)
Безплатна версия:Да
Плъгини на браузъра:Chrome, Firefox, Safari, Opera, Brave, Vivaldi и Edge
Текуща сделка:🔥Набавете си NordPass, сега с 52% отстъпка и 1 месец БЕЗПЛАТНО!🔥

Посетете NordPass

NordPass е дело на същата компания, която създава отличния NordVPN, а нейният мениджър на пароли е също толкова добър.

Разширението за Chrome на NordPass е толкова сигурно, колкото можете да получите, благодарение на следващото поколение криптиране XChaCha20 – стъпка напред в сравнение с по-често срещаното 256-битово криптиране AES.

Работи фантастично с Chrome, като създава и запазва сигурни пароли винаги, когато ви трябват.С настройката на NordPass в Chrome ще разполагате с набор от силни пароли за всички сайтове, а най-хубавото е, че никога няма да ви се налага да ги помните.

От гледна точка на функциите NordPass предлага силен избор. Генератор на пароли, скенер за тъмни мрежи, автоматично запазване и автоматично попълване – този мениджър на пароли работи усилено, за да направи онлайн преживяването ви по-малко трудоемко.

Безопасна ли е безплатната версия на NordPass?

NordPass също така улеснява живота ви, като ви позволява да създавате папки с лесен достъп, в които можете да организирате данните си точно както искате. Можете също така да импортирате паролите си от различни платформи.

NordPass има безплатна версия, но с премиум версията получавате много повече функции, а цената ѝ е само 1,43 долара на месец, което е по-евтино от чаша кафе. Освен това получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че размислите.

Каква е разликата между безплатния и премиум NordPass?

Плюсове

 • Перфектна приставка за Chrome
 • Няма съхранение в облака
 • Удостоверяване 2FA
 • Силно криптиране XChaCha20
 • 24/7 поддръжка в чат на живо

Против

 • Няма съхранение в облака

3. RoboForm – най-доброто автоматично попълване

Безплатен ли е RoboForm Password Manager?
Съхранение в облак:Не
Безплатна версия:Да
Плъгини на браузъра:Chrome, Edge, Firefox, Opera
Текуща сделка:🔥Получете RoboForm и спестете до 50%🔥

Посетете RoboForm

Мениджърът на пароли на Roboform съществува от дълго време и е услуга, на която можете да се доверите за данните си.

Безпроблемно интегриран с Chrome, Roboform е вероятно най-добрият автоматичен запълващ инструмент, който можете да получите. Повечето мениджъри на пароли предлагат прилично автоматично попълване на кредитни карти и адреси, но RoboForm ви дава осем различни опции за автоматично попълване на неща като данъчен идентификатор, паспортни данни, регистрация на автомобил и др. Просто избирате конкретната самоличност, която искате да попълните, щраквате върху общежитието и то мигновено се попълва – без значение колко сложен е онлайн формулярът.

От гледна точка на сигурността можете да зададете удостоверяване 2FA, за да запазите трезора си възможно най-сигурен, а освен това има и криптиране от военен клас AES-256, така че данните ви винаги са в безопасност.

Има ли RoboForm безплатна версия?

RoboForm е добър избор за екипи, тъй като дава възможност за лесно споделяне на идентификационни данни между множество потребители, а освен това можете да очаквате обичайните функции като проверка на пароли и генератор на пароли.

RoboForm има безплатна версия, която можете да изпробвате, а планът Premium започва само от 0,99 USD на месец.

Как мога да инсталирам RoboForm безплатно?

Плюсове

 • Широка гама от опции за автоматично попълване
 • Лесно споделяне на пароли в екипа
 • Криптиране от военен клас
 • Защитено хранилище с удостоверяване 2FA

Против

 • Безплатната версия не разполага с чат на живо

4. Dashlane – най-добрият цялостен мениджър на пароли за Chrome

Безплатен ли е Dashlane Password Manager?
Съхранение в облак:1-5 GB
Безплатна версия:Да
Плъгини на браузъра:Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge
Текуща сделка:🔥Намерете Dashlane и спестете до 25%! 🔥

Посещение на Dashlane

Dashlane е един от най-добрите ни избори за Chrome. Като начало, тя има отлично разширение за Chrome, което е удоволствие да се използва. Можете да синхронизирате неограничен брой пароли от огромен брой източници, а функцията му за автоматично попълване е много по-ефективна от стандартната версия за Chrome. Използвахме я за бързо попълване на всякакъв вид информация в сложни формуляри – данни за плащане, адрес, шофьорска книжка и др.

Освен безпроблемната интеграция с Chrome, Dashlane разполага и с множество функции, които го отличават от другите мениджъри на пароли. Киберпрестъпленията са голямо притеснение, а скенерът за тъмни мрежи на Dashlane проверява дали данните ви не са били част от изтичане на данни, така че ако те са в ръцете на престъпници, можете бързо да ги промените.

Безплатен ли е Dashlane Password Manager?

Dashlane дори включва VPN услуга в своя мениджър на пароли, така че можете да криптирате трафика си и да маскирате IP адреса си.

Криптиране от военен клас, удостоверяване с 2FA – Dashlane прави всичко, което ви е необходимо за мениджър на пароли, и още много. Можете дори да го изпробвате безплатно, а ако искате да преминете към премиум плана, можете да го направите за 3,75 долара на месец.

Има ли по-добър мениджър на пароли от Dashlane?

Плюсове

 • Отлична интеграция с Chrome
 • Вградена VPN услуга
 • Импортиране на пароли от различни платформи
 • Функция за сканиране на тъмни мрежи
 • Поддръжка в чат в реално време

Против

 • Не импортира пароли от смартфони

5. 1Password – отлична за множество потребители

Има ли безплатна версия на 1Password?
Съхранение в облак:1-5 GB
Безплатна версия:Не
Плъгини на браузъра:Chrome, Brave, Firefox, Edge
Текуща сделка:🔥Получете 40% OFF 1Password!🔥

Посетете 1Password

Сигурен, лесен за използване, интуитивен, оптимизиран за Chrome – 1Password може да бъде единственият мениджър на пароли, от който се нуждаете

Както споменахме, този мениджър на пароли има разширение специално за Chrome, наречено 1Password X. То работи добре и прави всичко, от което се нуждаете – запазване на пароли и данни за вход/плащане, генератор на силни пароли и др. Когато става въпрос за запомняне на пароли и създаване на нови, 1Password е вашият универсален магазин за Chrome.

Безплатна ли е версията на 1 password 8?

Има и някои забележителни функции: Watchtower е скенер за тъмни мрежи, който се използва и като одитор на пароли – той подчертава слаби пароли, дублирани или твърде често срещани. Режимът за пътуване скрива данните ви, ако пътувате, за всеки случай, ако загубите устройството си.

Основите също са добре покрити – 2FA, лесно импортиране, 256-битово AES криптиране и неограничен брой едновременни връзки. С цени, започващи от 1,79 долара на месец, с включена 30-дневна гаранция за връщане на парите, 1Password се препоръчва горещо.

Има ли безплатен добър мениджър на пароли?

Плюсове

 • Неограничени едновременни връзки
 • Импортиране на пароли в Chrome от множество източници
 • Функции, включително скенер за тъмни мрежи
 • Удостоверяване 2FA
 • 24/7 поддръжка по имейл

Против

 • Няма чат на живо

6. Passwarden – управление на пароли за всички ваши устройства

Мениджър на пароли - Passwarden
Съхранение в облак:Не
Безплатна версия:Да
Плъгини на браузъра:Chrome, Edge, Firefox или Opera
Текуща сделка:🔥Набавете си Passwarden и спестете до 50%!🔥

Посещение на Passwarden

Passwarden е чудесно решение за управление на пароли в хром за съхранение на различни лични данни, включително пароли, удостоверения, кредитни карти и т.н.

С разширението за Chrome на Passwarden можете да скриете информацията си в спешни ситуации благодарение на режима Duress.

Passwarden ви предпазва с пазарния стандарт, но едно от най-сигурните криптирания AES-256. Получавате и генератор на пароли – което е задължително, когато става въпрос за избор на мениджър на пароли за Chrome. В края на краищата е много по-бързо една машина да генерира парола, която не може да бъде открадната.

Преглед на Passwarden

Не искате да правите компромис с комфорта в името на сигурността и няма да ви се наложи, тъй като Passwarden предлага функцията за автоматично попълване.

За ваше улеснение това разширение ви позволява да използвате биометрично отключване. С този мениджър на пароли можете да избирате и между няколко метода за двуфакторно удостоверяване. Това включва използване на приложение за удостоверяване или еднократен код за електронна поща.

Разширението за браузър Passwarden има безплатна версия, но ако искате да отключите целия му потенциал, цените започват от 3,33 долара на месец.

Можете да намерите всички подробности в нашия подробен преглед на Passwarden.

Най-добър безплатен мениджър на пароли

Плюсове

 • AES-256 криптиране
 • Безплатна версия
 • Удостоверяване 2FA
 • Режим на принуда
 • 24/7 поддръжка по имейл

Против

 • Ограничен внос от други източници

7. Sticky Password – лесен за начинаещи мениджър на пароли в Chrome

Безплатен ли е Sticky Password?
Съхранение в облак:Не
Безплатна версия:Да
Плъгини на браузъра:Chrome, Firefox, Safari, Opera, Internet Explorer
Текуща сделка:🔥Направете си Sticky Password с 60% отстъпка!🔥

Посетете Sticky Password

Sticky Password е чудесно решение за тези, които искат прост и лесен за използване мениджър на пароли за Chrome.

Можете да инсталирате разширението за Chrome директно от приложението Sticky Password за настолни компютри. То е идентично с десктоп приложението както по отношение на външния вид, така и по отношение на функционалността.

Първо, получавате генератор на пароли, който ще премахне досадната задача да измисляте силна парола за всеки уебсайт. Освен това, докато разглеждате любимите си сайтове, няма да се налага да попълвате всяко потребителско име и парола, тъй като функцията за автоматично попълване ще го прави вместо вас.

Добър ли е Sticky Password?

Както повечето първокласни мениджъри на пароли, Sticky Password използва 256-битово криптиране AES. Казано по-просто – съхранявате личната си информация във виртуален криптиран балон, който е защитен от хакери.

Ако искате да импортирате пароли от други източници, да споделяте пароли по сигурен начин и да използвате синхронизация между различни устройства, ще трябва да изберете премиум версията.

Цените на Sticky Password започват от $29,99/година. Имайте предвид, че получавате и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Можете да намерите всички подробности в нашия подробен преглед на Sticky Password.

Има ли мобилна версия на Sticky Password?

Плюсове

 • AES-256 криптиране
 • Двуфакторно удостоверяване
 • Режим офлайн
 • Отличен генератор на пароли
 • Сигурно споделяне на парола

Против

 • Ограничена безплатна версия

8. LastPass – безплатно и сигурно управление на пароли в Chrome

Безплатен ли е мениджърът на пароли LastPass?
Съхранение в облак:1GB
Безплатна версия:Да
Плъгини на браузъра:Chrome, Firefox, Opera, Safari и Edge
Текуща сделка:🔥Направете LastPass само за $3.00/месец!🔥

Посетете LastPass

LastPass е безплатно разширение за управление на пароли в Chrome за потребители, които искат решение за множество устройства.

Разширението за Chrome се настройва изключително лесно. Можете да го добавите директно от разширенията в уеб магазина на Chrome и безплатно. Можете да съхранявате всичко – от данни за вход до паспорти, банкови данни и т.н.

Най-хубавото е, че имате безплатен достъп до хранилището си от всяко устройство. Освен това всичко, което запазите, ще бъде синхронизирано с всички други устройства.

Има ли LastPass все още безплатна версия?

256-битовото AES криптиране е важна, но не единствената мярка за сигурност, която LastPass ви предоставя. Получавате също така табло за сигурност, което анализира и ви предоставя преглед на повторно използваните и лесно хаквани пароли. След това можете да ги подобрите с помощта на неговия генератор на пароли.

Има дори функция за наблюдение на тъмната мрежа, която ви уведомява в случай на изтичане на данните ви. Да не говорим, че има и двуфакторна автентикация, така че сте в безопасност.

LastPass може да бъде закупен от 3,00 долара на месец. Ако искате да изпробвате мениджъра на пароли, има и безплатна версия.

Можете да намерите всички подробности в нашия подробен преглед на LastPass.

Каква е разликата между безплатната и премиум версията на мениджъра на пароли LastPass?

Плюсове

 • AES-256 криптиране
 • Мониторинг на тъмната мрежа
 • Отличен генератор на пароли
 • Авариен достъп

Против

 • Няма чат на живо
 • Петниста репутация

9. Enpass – най-удобният за потребителя интерфейс

Безплатен ли е мениджърът на пароли Enpass?
Съхранение в облак:Не
Безплатна версия:Да
Плъгини на браузъра:Chrome, Firefox, Safari, Edge, Brave, Vivaldi
Текуща сделка:🔥Получете до 25% OFF Enpass!🔥

Посетете Enpass

С прост и изчистен интерфейс, който е лесен за навигация и използване, Enpass е идеален, ако търсите прост мениджър на пароли за Chrome.

С лесната интеграция в Chrome Enpass ще бъде готов и ще работи в браузъра или Chromebook за няколко минути. Enpass не само ще запазва паролите ви, за да не се налага да ги помните, но можете да запазвате и други ежедневни данни като информация за плащания, адрес, ЕГН и др.

Може ли Enpass да бъде хакнат?

Enpass също така предлага надеждна защита на вашите пароли и данни. Има сигурен генератор на пароли, който ви позволява да създадете солиден набор от пароли, които не могат да бъдат откраднати, и програма за проверка, за да видите дали настоящите ви пароли са подходящи. Всяка създадена нова парола също се записва незабавно във вашето хранилище.

Сървърите на Enpass са напълно криптирани с военния шифър AES-256. Можете също така да заключите всичките си данни с главен ключ и комбинация от ключови файлове, така че никой хакер да не може да влезе.

Можете да използвате Enpass безплатно, но само на настолен компютър. За да получите достъп до други устройства, ще трябва да се абонирате или да изберете еднократно плащане.

Как мога да изтегля Enpass?

Плюсове

 • Отличен генератор на пароли
 • Криптиране от военен клас
 • Лесен за използване интерфейс
 • Набор от ръководства за поддръжка

Против

 • Не предлага чат на живо

Как избрахме и тествахме тези мениджъри на пароли

Как избрахме и тествахме тези мениджъри на пароли

Когато избирахме най-добрите мениджъри на пароли за Chrome, имахме предвид няколко ключови фактора.

 • Надеждно разширение за Chrome. Това е очевидно, но ако избирате мениджър на пароли за Chrome, той трябва на първо място да работи добре с браузъра. Търсете лесна инсталация, лесно импортиране на пароли и ефективно автоматично попълване като основни задължителни характеристики.
 • Функционалност. Изчистен интерфейс, лесна навигация, работа с много устройства и приложения – препоръчваните от нас мениджъри на пароли са универсални и лесни за използване.
 • Сигурност. Необходимо е паролите и данните ви да не могат да бъдат откраднати и да са сигурни. Многофакторната автентикация прави почти невъзможно някой друг освен вас да влезе в трезора ви – дори и да разполага с основната ви парола.
Безопасни ли са за използване безплатните мениджъри на пароли?
 • Криптиране. Стандартното разширение за Chrome не предлага криптиране на паролите и данните ви. Потърсете опция с 256-битово AES криптиране от военен клас или дори с XChaCha20 криптиране.
 • Допълнителни функции. Най-добрите мениджъри на пароли не само съхраняват данните ви, но и предлагат функции като скенер за тъмни мрежи, програма за проверка на пароли, а в някои случаи дори вградена VPN услуга или платформа за частни съобщения.
 • Поддръжка на клиенти. Най-добрите мениджъри на пароли винаги ще могат да помогнат при запитвания и проблеми чрез телефонна поддръжка, 24/7 чат на живо или подробни онлайн ръководства.

Как да изберем най-добрия мениджър на пароли за Chrome

Когато избирате мениджър на пароли, който да работи с Chrome, трябва да се погрижите за набор от функции, за да получите най-доброто изживяване. Разбира се, той трябва да работи с Chrome, но трябва да проверите и с какви други приложения и устройства работи – колкото по-съвместим е, толкова повече ползи можете да извлечете от него.

Кой мениджър на пароли никога не е бил хакван?

Също така трябва да изберете мениджър на пароли, който има приличен набор от допълнителни функции. Искате паролата и данните ви да са възможно най-сигурни, затова одитите на пароли, генераторите на пароли и скенерите за тъмни мрежи са много полезни.

Освен това трябва да сте сигурни, че усещането ви харесва, затова ви препоръчваме да изпробвате колкото се може повече. Тъй като повечето мениджъри на пароли предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите (ако нямат напълно безплатна версия), можете да изпробвате всички, за да видите кой ви харесва най-много, без да харчите пари. След това, след като откриете идеалното приложение с удобен потребителски интерфейс, можете да се решите и да се регистрирате.

И накрая, проверете колко едновременни връзки предлага мениджърът на пароли. Това е броят на хората, които могат да използват един акаунт.

Кое е най-безопасното приложение за съхраняване на пароли?

Имам ли изобщо нужда от мениджър на пароли за Chrome?

Да, имате нужда от мениджър на пароли за Chrome! Запомнянето на пароли не е лесно, особено след като се препоръчва да имате различна, сложна парола за всеки сайт, в който се регистрирате. Твърде много хора използват една и съща стара, лесна парола за всеки сайт. Разбира се, тя е лесна за запомняне, но ви излага на риск от хакерски атаки, кражба на данни и киберпрестъпления.

Тук идва ред на мениджъра на пароли. Той не само е удобно място за съхранение на всички пароли, за да не се налага да ги помните, но и може да оценява паролите ви, за да провери дали са достатъчно силни, да ги променя на такива, които никога няма да бъдат хакнати, и да попълва автоматично всичко, в което трябва да се регистрирате, за да не се притеснявате да помните сложния низ от символи.

Кои безплатни приложения за съхранение на пароли са безопасни?

Кой е най-добрият безплатен мениджър на пароли за Chrome?

От всички мениджъри на пароли, които сме тествали, NordPass има най-добрата безплатна версия.

Безплатната версия на NordPass ви позволява да съхранявате неограничен брой пароли, така че ако искате да я използвате само за това, никога няма да ви се наложи да надграждате, независимо колко пароли създавате.

Безплатният NordPass също така синхронизира паролите ви на всичките ви устройства и дори ви позволява да съхранявате информация за кредитни карти и лични бележки.

Най-добрите безплатни мениджъри на пароли

Въпреки това има някои ограничения. Получавате само една едновременна връзка, което означава, че тя може да се използва само на едно устройство в даден момент. Когато се замислите за броя на устройствата, които използваме ежедневно – смартфон, таблет, лаптоп – това всъщност е доста ограничаващо и малко неприятно.

Въпреки това, ако не искате да харчите пари и нямате нищо против да излизате/влизате всеки път, когато сменяте устройствата, NordPass е най-добрият вариант.

Заключение

Като цяло е ясно, че мениджърът на пароли е жизненоважен инструмент за вашия Chrome. Добавянето на мениджър на пароли към браузъра ви е разширение, което ще подобри живота ви онлайн – от това да подсилите сигурността на паролите си до това да ви даде някои допълнителни полезни функции, с които да си играете.

Не само че никога повече няма да ви се налага да помните парола (или да кликвате разочароващо върху връзката „забравих паролата си“), но и ще получите някои бонуси. А в нашия препоръчителен списък има няколко най-добри опции, от които да избирате, и за всекиго има по нещо.

Кой е най-добрият безплатен мениджър на пароли?

Ако искате да получите най-подходящия универсален продукт, изберете Keeper. Търсите максимална сигурност? Изберете NordPass. Може би се нуждаете от мениджър на пароли с интегрирана VPN услуга, тогава Dashlane е за вас. Ако искате да се наслаждавате на неограничени връзки, 1Password е това, което търсите. На всичкото отгоре, за прост мениджър на пароли без излишни функции, който върши чудесна работа, можете да изберете Enpass, а ако просто искате много опции за автоматично попълване, изберете RoboForm.

Ако не успеете, можете да ги изпробвате с безплатни версии и гаранции за връщане на парите, за да видите кой от тях отговаря най-добре на нуждите ви.

Въведение

Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

Свързани статии