Най-добрите блокери на реклами за Twitch през 2023 г.

Как да спрете рекламите в Twitch?

За да спрете рекламите да развалят преживяването ви при стрийминг в Twitch, можете да си купите надежден блокер за реклами. Нашето най-добро предложение е функцията за защита от заплахи на NordVPN. С този блокер на реклами ще можете да избягвате злонамерени изскачащи прозорци, видео реклами и много други онлайн заплахи, докато стриймвате или сърфирате онлайн. Това ще направи гледането много по-приятно, а скоростта на връзката ви – по-висока.

Можете ли да се отървете от всички реклами в Twitch?

С помощта на надежден блокер на реклами с най-висок рейтинг би трябвало да можете да се отървете от повечето, ако не и от всички реклами в Twitch. Така ще получите по-приятно и безпроблемно стрийминг изживяване. Препоръчваме ви да инвестирате в блокер на реклами като NordVPN Threat Protection, така не само ще получите най-високо оценен блокер на реклами, но и ще получите включен VPN инструмент за по-разнообразно потребление на съдържание.

Какво представлява грешката в лилавия екран на Twitch и как да я отстраня?

Грешката с лилавия екран на Twitch се появява, докато гледате стриймове в браузъра си, и означава, че използваният от вас блокер за реклами пречи на скриптовете на Twitch. Има няколко начина за отстраняване на този проблем, като можете да започнете с деактивиране на вашия блокер за реклами, да преминете към друг блокер за реклами, като NordVPN Threat Protection, или да използвате приложението Twitch за по-малко реклами.

https://youtu.be/UilDawNt-zQ

Тъй като в Twitch се появяват все повече реклами, не е чудно, че възникна и нуждата от надежден блокер за реклами. Видеорекламите в началото, midrolls или дори шумните реклами, плашещи с прескачане, пречат на гледането и могат да откажат зрителите от платформата.

Като инвестирате в надежден и сигурен блокер за реклами за Twitch, можете да избегнете всички дразнещи реклами, които се появяват в платформата. Освен това един блокер на реклами с най-висок рейтинг ще предотврати и други онлайн заплахи, насочени към сигурността на вашите данни и устройства.

В тази статия ще ви представим най-добре оценените блокери на реклами за Twitch и начините, по които можете да се отървете от рекламите в Twitch като цяло. Така че можете да продължите да се наслаждавате на часовете си на поточно съдържание без реклами и без други прекъсвания.

Има ли AdBlock за блокиране на Twitch?
Съдържание

Топ 5 на най-добрите блокери на реклами в Twitch за 2023 г.

 1. NordVPN Защита от заплахи – най-добрият блокер на реклами за Twitch като цяло
 2. Общо Adblock – надежден блокер за реклами за потоци в Twitch
 3. Surfshark CleanWeb – бюджетен блокер за реклами за Twitch
 4. Proton VPN NetShield – адаптивен блокер на реклами за Twitch
 5. Atlas VPN SafeBrowser – безопасно блокиране на реклами с VPN

Какво да търсите в най-добрия блокер за реклами за Twitch?

Какъв AdBlock работи в Twitch Firefox?

Изборът на най-добрия блокер за реклами в Twitch може да бъде дезориентиращ. При наличието на множество доставчици е трудно да решите кой от тях предлага всички необходими функции и защита. Ето списък с основните критерии, на които трябва да обърнете най-голямо внимание:

 • Блокиране на реклами в Twitch. Изберете блокер за реклами, който може да блокира видео реклами и особено тракери. Освен това обаче най-добре оценените блокери на реклами ще работят с блокиране на различни злонамерени реклами и други заплахи онлайн.
 • Приложения или разширения за вашите устройства. Преди да изберете на сляпо най-популярния блокер за реклами на пазара, трябва да се уверите, че той ще работи с предпочитания от вас браузър за гледане на потоци в Twitch и е съвместим с операционната система на вашето устройство.
 • Допълнителни функции. Блокирането на реклами не е единствената функция, която си заслужава да бъде разгледана при избора на блокер за реклами. Ако вземете високо оценен и надежден блокер на реклами с включен VPN инструмент или антивирусна програма, това ще осигури допълнителна защита на вашите данни и сигурност на устройството.
 • Цена. Изберете блокер на реклами въз основа на стойността, която предлага за парите. Това, че един блокер е скъп, не означава, че той ще отговори на вашите нужди или дори ще има необходимите за вас функции.
Можете ли да изключите рекламите в Twitch?

Най-добрият блокер на реклами за Twitch – подробен списък

Нашият списък с 5-те най-добри блокери на реклами е съставен само от изпитани и тествани блокери на реклами, които действително работят с блокирането на реклами в Twitch. Така че, продължете да четете, за да научите повече за всеки доставчик, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

1. NordVPN Защита от заплахи – най-добрият блокер на реклами с VPN за Twitch като цяло

Топ 5 на най-добрите блокери на реклами в Twitch

NordVPN Threat Protection е най-добрият блокер за реклами, който предотвратява рекламите в Twitch. Без значение дали са реклами във видеоклипове, тракери или зловреден софтуер, този блокер на реклами успешно ще ги блокира и ще направи стрийминга ви бърз и без забавяне.

Блокиране на рекламите в Twitch. NordVPN Threat Protection блокира рекламите на ниво DNS. Този блокер за реклами лесно блокира рекламите във видеото и тракерите за Twitch. Освен това можете да сте сигурни, че тя ще ви предпази и от изскачащи прозорци, злонамерени банери и заплахи от зловреден софтуер.

Характеристики. Този блокер на реклами може да премахне параметрите за проследяване, прикрепени към URL връзките, за да увеличи поверителността на браузването. Също така той блокира зловреден софтуер и предотвратява изтеглянето на заразени файлове, като можете да персонализирате функциите за защита. С активирания блокер на реклами ще можете да зареждате страници много по-бързо и ще получавате 7-дневно обобщение на защитата на всички блокирани реклами.

Най-добрите блокери на реклами за Twitch

Съвместимост. Можете да използвате блокирането на реклами Threat Protection с приложението NordVPN за Windows, macOS, Linux, Android и iOS устройства. Освен това има разширения за браузъри Chrome, Firefox и Edge за лесно използване.

Цена. Можете да закупите този блокер на реклами с VPN услуга за едва 3,29 долара на месец и да получите безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите. Още по-добре, можете да се възползвате от 7-дневната безплатна пробна версия на NordVPN, за да изпробвате дали този блокер на реклами наистина е най-добрият за блокиране на реклами в Twitch.

Научете повече за пълния пакет от функции в прегледа на NordVPN Threat Protection.

Безопасно ли е да използвате AdLock?

Плюсове

 • Блокира рекламите и тракерите в Twitch
 • Функция за подрязване на URL
 • Блокиране на злонамерени сайтове
 • Предлага се с VPN услуга
 • Безплатна 7-дневна пробна версия

Против

 • Няма бял списък

2. Total Adblock – надежден блокер на реклами за потоци в Twitch

Спира ли турбото на Twitch рекламите?
Безплатна версия:Да (безплатна 7-дневна пробна версия)
Сървъри в:Литва, Мексико, Панама, Полша и др.
Поддръжка на клиенти:Електронна поща, база знания
Текуща сделка:🔥 Вземете 75% OFF Общо Adblock! 🔥

Total Adblock е чудесен инструмент за блокиране на различни реклами и защитава устройството ви от зловреден софтуер. Така ще можете да се наслаждавате на безпроблемно стрийминг изживяване и да предпазвате себе си и устройството си от злонамерени онлайн заплахи.

Блокиране на рекламите в Twitch. Разширенията на браузъра Total Adblock блокират рекламите на ниво блокиране на скриптове. По време на нашите тестове разширението за Chrome успешно блокира реклами във видеоклипове, други реклами и тракери в Twitch. Освен това то премахва и изскачащите прозорци, банерите и тракерите на трети страни.

Характеристики. Този блокер на реклами има раздел „Приемливи реклами“ за персонализиране и потребителят може да определи кои сайтове могат да показват реклами или изскачащи прозорци. Той също така ще подобри скоростта на зареждане на страниците ви и ще предостави обобщения за това колко реклами са били блокирани и колко данни са спестени.

Най-добрите блокери на реклами за Twitch 2023

Съвместимост. Въпреки че този блокер на реклами има приложения само за устройства с iOS и Android, можете да получите разширения за браузъра на компютрите си. Total Adblock е наличен в браузърите Chrome, Edge, Safari, Opera и Firefox.

Цена. Има възможност да изпробвате този блокер на реклами със 7-дневен безплатен пробен период, но ако възнамерявате да използвате премиум функциите, можете да го закупите за 2,42 долара на месец с 14-дневна гаранция за връщане на парите. В противен случай можете да получите този блокер на реклами, включен в антивирусния пакет с плана TotalAV Total Security за 49,00 USD/година.

Научете повече за пълния пакет за сигурност в прегледа на TotalAV.

Можете ли да използвате VPN услуга, за да блокирате рекламите в Twitch?

Плюсове

 • Блокира рекламите във видеоклипове на Twitch, проследяващите устройства
 • Функция „бял списък
 • Блокиращи филтри
 • Безплатна пробна версия

Против

 • Приложения само за iOS и Android

3. Surfshark CleanWeb – бюджетен блокер на реклами с VPN за Twitch

Има ли програма за блокиране на реклами, която блокира Twitch?
Безплатна версия:Да (безплатна 7-дневна пробна версия)
Сървъри в:Литва, Мексико, Панама, Полша и др.
Поддръжка на клиенти:24/7 чат на живо, имейл, база знания, често задавани въпроси
Текуща сделка:🔥 84% OFF Surfshark CleanWeb 2.0 + 2 месеца БЕЗПЛАТНО! 🔥

Surfshark CleanWeb е друг надежден блокер за реклами, който ви осигурява безпроблемно стрийминг изживяване в Twitch. Той не само блокира видео реклами, но и изскачащи прозорци, тракери и предпазва от заплахи от зловреден софтуер.

Блокиране на рекламите в Twitch. Surfshark CleanWeb блокира рекламите на ниво DNS. Така че при тестването разширението за Chrome успешно блокира реклами, видеореклами и тракери в Twitch. Освен това този блокер за реклами може да блокира и изскачащи прозорци, банери, съгласия за бисквитки, тракери и зловреден софтуер.

Характеристики. С блокатора на реклами Surfshark CleanWeb ще можете да персонализирате кои страници все още могат да ви показват реклами, да увеличите скоростта на сърфиране и да използвате безопасна търсачка. Освен това ще получите и първокласна VPN услуга. за да подсладите сделката, има и предупреждения за нарушения на уебсайтове и обобщения за блокирани реклами, злонамерен софтуер и други заплахи.

Има ли AdBlock, който действително блокира рекламите в Twitch?

Съвместимост. Можете да използвате Surfshark CleanWeb за блокиране на реклами на различни устройства и платформи. Оригиналната версия на CleanWeb е налична за устройства с Windows, macOS, Linux, Android, iOS и FireTV. Обновената версия CleanWeb 2.0 е налична само на разширенията на браузъра: Chrome, Firefox и Edge.

Цена. Можете да закупите блокирането на реклами с VPN абонамента на Surfshark, който струва само 2,30 долара на месец за неограничен брой устройства. Освен това ще получите 7-дневен безплатен пробен период и безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите. Като алтернатива можете да получите пакета Surfshark One с блокиращото рекламите устройство, VPN и антивирусен инструмент за 41,88 USD/година.

За повече информация относно всички включени функции разгледайте прегледа на Surfshark One.

Работи ли общият AdBlock в Twitch?

Плюсове

 • Блокира рекламите в Twitch, видео рекламите и проследяващите устройства
 • Функция „бял списък
 • Частна търсачка
 • Съвместимост с различни платформи

Против

 • Версиите на приложенията не са толкова добри в блокирането на реклами

4. Atlas VPN SafeBrowser – безопасно блокиране на реклами с VPN

Как да блокирам напълно рекламите в Twitch?
Безплатна версия:Не (Само VPN услугата има безплатна версия)
Сървъри в:Литва, Мексико, Панама, Полша и др.
Поддръжка на клиенти:24/7 чат на живо, имейл, база знания, често задавани въпроси
Текуща сделка:🔥 81% OFF Atlas VPN SafeBrowse! 🔥

Atlas VPN SafeBrowser е безопасно решение за блокиране на рекламите в Twitch. То се справя ефективно с видео реклами и тракери, защитава устройството ви от зловреден софтуер и предлага допълнителни VPN екстри за потребителите.

Блокиране на рекламите в Twitch. Вграденият блокер за реклами SafeBrowser в приложението Atlas VPN за Windows лесно блокира рекламите на видеоклипове от Twitch и много тракери. Нещо повече, с този блокер на реклами можете също така да предотвратите тракери на трети страни и заплахи от зловреден софтуер.

Характеристики. Блокирането на реклами Atlas VPN SafeBrowser предпазва от различни онлайн заплахи, включително криптоджакинг и шпионски софтуер, и предотвратява достъпа до злонамерени уебсайтове. Освен това получавате обобщение на всички блокирани реклами и тракери. Не разполагате обаче с функция за включване в бял списък.

Има ли програма за блокиране на реклами, която блокира Twitch?

Съвместимост. Atlas VPN SafeBrowser се предлага само като приложение за устройства с Windows, macOS, Android и iOS. Този блокер на реклами обаче работи само когато сте свързани с VPN връзка.

Цена. Блокирането на реклами SafeBrowser се предлага с абонамент за Atlas VPN, който струва 2,05 долара на месец и обхваща до 10 устройства едновременно. Освен това има и безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да тествате безопасно сами блокатора на реклами.

Научете повече за всички функции, които ще получите с този VPN абонамент, в ревюто на Atlas VPN

Можете ли да използвате VPN услуга, за да блокирате рекламите в Twitch?

Плюсове

 • Блокира видео рекламите и тракерите на Twitch
 • Защита от злонамерени сайтове
 • Блокирането на реклами се предлага с VPN услуга
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • Няма версия на разширението на браузъра
 • Няма бял списък

5. Proton VPN NetShield – адаптивен блокер за реклами за Twitch

Proton VPN NetShield - адаптивен блокер за реклами за Twitch
Безплатна версия:Не (Само VPN услугата има безплатна версия)
Сървъри в:Литва, Мексико, Панама, Полша и др.
Поддръжка на клиенти:Имейл, база знания и често задавани въпроси
Текуща сделка:🔥 Вземете до 50% от Proton VPN NetShield! 🔥

Блокирането на реклами в Proton VPN NetShield ще предотврати дразнещите реклами, които развалят изживяването при гледане на любимите ви потоци в Twitch. Освен това ще получите и надежден VPN абонамент.

Блокиране на рекламите в Twitch. Вграденият блокер за реклами NetShield на Proton VPN работи на ниво блокиране на DNS и може да блокира видео реклами в Twitch. Освен това той може да блокира и тракери и заплахи от зловреден софтуер.

Характеристики. Има възможност за персонализиране на нивата на защита от злонамерени реклами – не блокирай, блокирай само злонамерен софтуер и блокирай злонамерен софтуер, реклами и тракери. Няма обаче функция за включване в бели списъци. Нещо повече, при активирано блокиране на реклами целият спам, който забавя връзките ви, ще бъде блокиран, а освен това ще получите и VPN инструмент за защита на данните ви онлайн.

Коя VPN услуга блокира рекламите в Twitch?

Съвместимост. Proton VPN NetShield е наличен само в приложението и не поддържа никакви браузъри. Можете да получите приложението на устройства с Windows, macOS, Linux, Android и iOS. Също така, за да използвате блокирането на реклами, ще трябва да се свържете чрез VPN тунел.

Цена. Въпреки че Proton VPN има безплатна версия, за да се възползвате от функцията за блокиране на реклами NetShield, ще трябва да инвестирате в платен абонамент, който започва от 4,99 долара на месец с до 10 едновременни връзки. Освен това можете да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите.

За да се запознаете с пълния пакет от функции, посетете нашия подробен преглед на Proton VPN.

Кои блокери на реклами работят за Twitch?
Burger menu promotion social media instagram banner template set

Плюсове

 • Блокира видео рекламите в Twitch
 • Функция за двойна VPN услуга
 • Блокирането на реклами се предлага с VPN услуга
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • Няма версия на разширението на браузъра
 • Няма бял списък

Как избрахме и тествахме блокерите на реклами в Twitch

Има ли програма за блокиране на реклами, която блокира Twitch?

За да съставим списъка на най-добрите блокери на реклами за Twitch, се уверихме, че сме тествали всички възможни опции. След като изключихме безплатните и ненадеждните, тествахме способността на тези блокери на реклами да блокират злонамерени реклами, тракери и други заплахи:

 • Резултати от блокирането на реклами в Twitch. На първо място, тествахме възможностите на всеки блокер на реклами да блокира рекламите в Twitch, независимо дали става въпрос за междинни реклами, видеореклами преди потока или дори изскачащи прозорци отстрани.
 • Допълнителни функции. Най-добрите блокери на реклами се предлагат с допълнения като бял списък, защита от злонамерен софтуер и включват VPN или антивирусна програма, така че да извлечете максимална полза от покупката си.
 • Поддържани операционни системи и браузъри. Когато инвестирате в блокер на реклами, е добре да се уверите, че той не само ще работи с операционната система на предпочитаното от вас устройство, но и ще работи с конкретния ви работен процес.
 • Цена. Това, че даден блокер на реклами е много скъп, не означава, че е толкова добър. Въпреки това безплатните блокери на реклами също не се препоръчват, тъй като могат да бъдат заразени със зловреден софтуер. Затова избрахме тези, които носят най-добрата стойност за парите.
Има ли програма за блокиране на реклами, която блокира Twitch?

Защо да блокирате рекламите в Twitch?

Рекламите носят много пари на Twitch, компания с многомилионна печалба, която е собственост на Amazon. Въпреки това, да бъдеш неудобен за корпорациите и да разпространяваш антикапиталистическата си програма не са единствените причини да блокираш рекламите в Twitch.

Ето и някои от другите причини, поради които трябва да се сдобиете с надежден блокер за реклами в Twitch:

Кои държави блокират рекламите в Twitch?
 • Безпроблемно стрийминг. Рекламите често прекъсват стриймовете и колкото по-дълго е съдържанието, толкова повече реклами ще получите. Блокирането на реклами може да предотврати тези прекъсвания и на свой ред да направи цялото преживяване на стрийминга безпроблемно, без забавяне и без реклами. Така че нищо няма да ви разсейва от гледането на няколко часа съдържание.
 • Спрете абонаментните реклами. Twitch предлага платена абонаментна услуга и безплатна услуга с членството ви в Amazon Prime. Абонаментът обаче не означава, че вече няма да срещате реклами в Twitch. Така че блокерът на реклами ви спасява от неприятностите, свързани с рекламите, дори когато плащате пари на Twitch.
 • Избягвайте шумните реклами. В Twitch има някои шумни видеореклами, които могат да ви изплашат и наистина да развалят преживяването от гледането на любимия ви стриймър. С помощта на блокер за реклами за Twitch можете да сте сигурни, че ще избегнете плашещите реклами и ще се насладите на шумно, а не на забавно съдържание от най-добрите стриймъри в платформата.

Поправка на лилавия екран на Twitch

Ако някога сте се сблъсквали с ужасяващия лилав екран, докато гледате предаване в Twitch, това е просто начинът, по който Twitch изисква да спрете да използвате блокировач на реклами, защото той пречи на кода на Twitch.

Поправка на лилавия екран на Twitch

Всичко това се прави, за да може платформата да печели пари, а вие да седите с огромно количество реклами, които понякога могат да достигнат до 8 поредни реклами.

Въпреки това не се притеснявайте, ако видите този лилав екран в Twitch, има начини да го избегнете и да предотвратите натрапчивите реклами, докато гледате как любимият ви стриймър се подлага на поредния многодневен подратон.

Най-лесният начин да предотвратите появата на лилавия екран на Twitch е да смените блокиращото устройство за реклами. Може би сте използвали безплатен инструмент или по-малко надежден такъв. Така че, инвестирането в тестван и надежден премиум доставчик може да гарантира, че ще можете успешно да блокирате реклами. Нашият най-добър избор за най-добър блокер на реклами е NordVPN Threat Protection.

Има ли специален блокер за реклами за Twitch?

Освен това Twitch обикновено показва най-много реклами за хората в САЩ, Великобритания, Германия и други подобни страни. Така че, ако имате VPN услуга с блокиране на реклами, просто променете страната на свързване на такава, в която се показват по-малко реклами, като Литва, Мексико, Панама, Полша или други подобни места.

Можете също така да изпробвате да гледате потоците в режим Инкогнито, който изглежда работи доста добре, когато се опитвате да избегнете рекламите и лилавия екран. Други популярни опции включват използването на приложение на Twitch или алтернативни сайтове за стрийминг.

И накрая, можете също така да се абонирате за любимите си стриймъри в Twitch в замяна на обещанието, че никога няма да виждате реклами. Въпреки това е много вероятно все пак да виждате реклами. Така че блокирането на реклами е най-добрият вариант за гледане на непрекъснати потоци в Twitch.

Кой е най-добрият рекламен блокер за Twitch 2023?

Заключение

Най-добрият начин да предотвратите дразнещите видео реклами е като си купите надежден и сигурен блокер за реклами за Twitch. Рекламите за стрийминг в Twitch са не само дразнещи, но може да са и злонамерени, така че най-добрият начин е да защитите данните и устройството си.

Нашият основен претендент за това е NordVPN Threat Protection. Този блокер за реклами се бори с видео реклами, тракери, изскачащи прозорци и други злонамерени онлайн заплахи. Освен това той подобрява преживяването ви при сърфиране и стрийминг.

Нещо повече, блокерът за реклами NordVPN Threat Protection се предлага с VPN услуга, така че също така криптирате данните си онлайн и можете да избегнете блокирането на географско съдържание. Този блокер на реклами предлага много стойност за парите и защитава данните и устройството ви от киберзаплахи.

Въведение

Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

Свързани статии