Топ крипто

  Sony ребрандира Amber Japan на S.BLOX и планира голям рестарт на криптообмена

  Миналата година Sony направи стратегическо, но дискретно придобиване на Amber Japan, известна преди това като DeCurret, местна борса за криптовалути.

  Това придобиване, осъществено чрез дъщерното дружество на Sony Quetta Web, мина под радара поради липсата на публично присъствие на Quetta Web.

  Неотдавна Amber Japan обяви ребрандирането си на S.BLOX, разкривайки официално собствеността си в Sony. S.BLOX заяви, че през януари е обновила своето криптопредложение WhaleFin и планира по-нататъшни подобрения. Борсата има за цел да си сътрудничи с различни бизнеси на Sony Group.

  В момента тя предлага промоционална сделка за клиентите на Nuro Mobile, дистрибутор на договори за мобилни услуги на Sony. Новорегистриралите се в WhaleFin получават Биткойн на стойност 3000 йени, което е приблизително 18,60 долара. Nuro Mobile работи в рамките на Sony Network Communications.

  Съдържание

  Стратегически инвестиции увеличават присъствието на Sony в блокчейн

  Миналата година същото подразделение на Sony инвестира в Startale Labs, създател на мрежата Astar, парачин на Polkadot.

  Освен това Sony и Startale Labs създадоха съвместно предприятие за разработване на блокчейн на Sony, като възнамеряват да използват интелектуалната собственост на групата в метавселената.

  С активи като Sony Pictures, Music и PlayStation зад гърба си, Sony разполага с многобройни марки, които да интегрира в блокчейн инициативите си.

  Натискът на Sony Bank в областта на НФТ и цифровите финансови иновации

  Sony Bank също така разширява своя дигитален отпечатък с предстоящото стартиране на приложението Sony Bank Connect, предлагащо NFT награди за забавление, обвързани с финансови продукти. Предварителната регистрация за приложението в уеб3 започна преди две седмици.

  Освен това Sony управлява пазар за НФТ, SNFT, където потребителите могат да оценяват своите НФТ.

  Цифровата банка е активна в блокчейн пространството, като планира да емитира стабилни монети в блокчейна на Polygon.

  През март тя пилотно емитира токен за ценни книжа в областта на зеленото финансиране на стойност 1 млн. долара, насочен към инвеститори на дребно, като използва долари, след като преди това пусна свой собствен токен за недвижими имоти.

  Смела стъпка на пазара на криптообмена

  Sony планира да възобнови криптоборсата WhaleFin с ново приложение, както беше обявено в PR Times. Този ход бележи значителното навлизане на Sony в крипто пространството.

  Преди това Sony беше проучила Web3 чрез инвестиции и партньорства, включително програма за инкубиране на Web3 с мрежата Astar и подаване на патент за прехвърляне на нефунгиращи токени (NFT) между различни игри и конзоли.

  Запознайте се с Яна, нашия експерт по криптовалути с повече от седем години опит. Тя има обширни познания в областта на технологиите, особено в иновативните области на блокчейн и децентрализираните финанси. Яна умее отлично да пише подробни ръководства, известни като бели книги, и да дава съвети по токеномика, които помагат на хората да разберат ..

  Свързани статии