Топ крипто

  Последен шанс да купите Bitcoin под 70 хил. долара, казва анализаторът на PlanB!

  Квантовият анализатор PlanB казва, че Биткойн (BTC) изглежда като през 2017 г., преди голямото си покачване.
  PlanB споделя със своите 1,9 милиона последователи в X, че BTC е навлязла в бичия си пазар за четири месеца. Той посочва четирите червени точки на графиката си като доказателство.

  „Вибрации от 2017 г.“

  Пазарен цикъл на Bitcoin

  През 2017 г., когато BTC достигна четвъртата си червена точка, тя се търгуваше на цена от около 1200 долара. След това се покачи до 20 000 долара до края на годината.

  PlanB също така проучва различни версии на индикатора за цената на реализираните разходи на Биткойн. Този показател показва стойността на монетите на дадена група въз основа на цената на последната им транзакция. Неговата графика включва петмесечната, двугодишната и общата реализирана себестойност на BTC.
  Графиката показва, че цената на BTC е над и трите показателя. Това предполага, че BTC може скоро да се отдалечи от сегашните си нива.

  „Последен шанс да купите Биткойн под 70 000 долара?“

  Реализирана цена на Bitcoin

  PlanB добавя, че в исторически план съществува връзка между приходите на миньорите и цената на BTC. Той очаква цената на BTC да се повиши в края на 2024 г., когато приходите на миньорите се възстановят от намаляването наполовина.

  „Исторически погледнато, приходите на миньорите от Биткойн се възстановяват от два до пет месеца след намаляването наполовина, а след това цената на Биткойн тръгва вертикално.“

  Приходи на биткойн миньорите

  В момента Биткойн се търгува на цена от 67 105 USD.

  Запознайте се с Яна, нашия експерт по криптовалути с повече от седем години опит. Тя има обширни познания в областта на технологиите, особено в иновативните области на блокчейн и децентрализираните финанси. Яна умее отлично да пише подробни ръководства, известни като бели книги, и да дава съвети по токеномика, които помагат на хората да разберат ..

  Свързани статии