Топ крипто

  Крипто инсайдър превръща 1000 долара в 1 милион долара само за 3 часа

  Ралито на криптопазара през 2024 г. показа типичните признаци на бичи пазар. Те включват пускането на нови монети, нов исторически връх за Биткойн и много истории за бързо натрупване на богатство.

  Една от последните истории за успех се появи на 6 юни. Данни от Solscan разкриха, че вътрешен човек е купил над 190 милиона токена Hulkamania (HULK). Това е било 19% от общото предлагане и е струвало само 7,1 Солана (SOL), на стойност 1200 долара по това време.

  В рамките на три часа вътрешният човек е продал токените HULK за повече от 5760 СОЛ, което е почти 1 млн. долара. Тази сделка е с възвръщаемост от над 81 000%, увеличавайки инвестицията около 812 пъти, според Lookonchain.

  Тази масивна разпродажба срина цената на токена HULK с около 85%.

  Масовата продажба на пари доведе до понижаване на цената на токените HULK с около 85 %

  Токенът продължи да пада, а мистерията се задълбочи, когато Хълк Хоган заяви в Instagram, че профилът му в X е бил хакнат. Той призова феновете си да игнорират всички публикации, свързани с крипто.

  Солана продължава да привлича нови проекти

  През 2024 г. Солана е популярен блокчейн за нови криптовалути. Нейното постоянно време за работа, мащабируемост и рентабилност я правят привлекателна. Токенът Solana (SOL) също е спечелил значителен ентусиазъм.

  В края на 2023 г. цената на SOL скочи от около 20 USD през октомври до над 100 USD до Нова година. Силното му представяне продължи и през 2024 г., като днес достигна 171,76 USD. Това повишение отразява 69% ръст от началото на годината досега.

  Цената на SOL скочи от около 20 долара до над 100 долара

  Върхове и спадове на бичия пазар на криптовалути

  Въпреки многото успешни сделки, предпазливостта все още е от решаващо значение на криптопазара. През 2024 г. на бичия пазар също така се наблюдаваха много казуси и измами.

  Например, член на екипа зад мемори монетата Slerf (SLERF) случайно изгори инвестиции на стойност 10 млн. долара малко след старта. Междувременно екипът, стоящ зад CondomSol, сякаш проведе класическо издърпване на килимчето.

  Запознайте се с Яна, нашия експерт по криптовалути с повече от седем години опит. Тя има обширни познания в областта на технологиите, особено в иновативните области на блокчейн и децентрализираните финанси. Яна умее отлично да пише подробни ръководства, известни като бели книги, и да дава съвети по токеномика, които помагат на хората да разберат ..

  Свързани статии