Топ крипто

  Авторът на книгата „Богат татко, беден татко“ прогнозира, че Bitcoin ще се издигне до 350 хил. долара

  Известният автор на книги за лични финанси Робърт Кийосаки смята, че до 25 август 2024 г. биткойнът ще достигне 350 000 долара. Авторът на „Богат татко, беден татко“ винаги е подкрепял Биткойн като надеждна алтернатива на традиционните пари.

  В неотдавнашна публикация Кийосаки прогнозира, че Биткойн ще достигне 350 000 долара поради липсата му на доверие в лидерите на САЩ. Той разкритикува президента Байдън, министъра на финансите Джанет Йелън и председателя на Фед Джером Пауъл, като ги нарече „3-мата Стоуги в реалния живот“ и изрази убеждението си в тяхната некомпетентност.

  Кийосаки посъветва да се купуват повече биткойни, за да се предпазим от лошо икономическо управление. Той често критикува политиките на правителството на САЩ по отношение на разходите и печатането на пари под ръководството на Байдън.

  Въпреки че вярва в Биткойн в дългосрочен план, целта на Кийосаки от 350 000 долара за два месеца е много оптимистична. За да може Биткойн да достигне тази цена до август, той ще трябва да се увеличи с над 380% от сегашното си ниво от около 71 000 долара.

  Въпреки това Кийосаки вижда потенциал за силен растеж на Биткойн и казва, че прогнозата му „не е лъжа“. По-рано тази година той подкрепи дългосрочната прогноза на Ark Invest за цената на Биткойн от 2,3 млн. долара.

  Тази смела прогноза следва рязкото нарастване на американските спот Биткойн ETF-и, които във вторник отбелязаха втория по големина дневен приток в историята – над 880 млн. долара.

  Нарастващото приемане от страна на масовия потребител засили прогнозата на Кийосаки. С големите финансови центрове като Австралия, Великобритания и САЩ, които възприемат спот Bitcoin ETFs, доверието се повишава.

  Макар че 350 000 долара до август изглежда прекалено оптимистично, Кийосаки вярва в потенциала на биткойна като защита срещу това, което той смята за лоши правителствени политики. Той призовава инвеститорите да продължат да купуват Биткойн.

  Запознайте се с Яна, нашия експерт по криптовалути с повече от седем години опит. Тя има обширни познания в областта на технологиите, особено в иновативните области на блокчейн и децентрализираните финанси. Яна умее отлично да пише подробни ръководства, известни като бели книги, и да дава съвети по токеномика, които помагат на хората да разберат ..

  Свързани статии