Цената на токена Hamster Kombat спада след старта на борсата

Въпреки рязкото понижение в стойността на токена, Web3 играта на Telegram, Hamster Kombat, празнува пускането на своя токен HMSTR на криптовалутните платформи.

За да обяви официално началото на търговията с HMSTR, Hamster Kombat използва X (бивш Twitter). Малко след като обявиха, че airdrop-ът на HMSTR е активен, с опции за теглене на баланса, започващи приблизително в 12:00 UTC, бе публикувано съобщението за листинга.

HMSTR падна с цели 10% в рамките на час след новината.

Данните показват, че през последния ден стойността на HMSTR е спаднала с над 30%, от $0.012 до $0.0087.

Според официалното съобщение на Hamster Kombat, HMSTR в момента се търгува на водещи криптовалутни борси, включително Binance. HMSTR също така започна да се търгува на OKX, Bybit, KuCoin, MEXC и други платформи.

Хамстер Комбат Доклад

Според доклад на Hamster Kombat, Binance стартира търговия с фючърси за HMSTR малко след обявяването на първоначалния листинг на токена.

Възможно е да се търгува с до 75x ливъридж, според Hamster Kombat в X.

Освен това Binance вече обяви, че HMSTR ще бъде достъпен на Binance Super Earn, тяхната програма за награди. Чрез продуктите Simple Earn Locked, притежателите на токени могат да печелят определен годишен процент за ограничен период от време и с квота.

Според Binance, притежателите на токени HMSTR могат да печелят до 300% по време на седемдневен период на блокиране. Всеки потребител трябва да има минимален абонамент за 100 HMSTR.

Запознайте се с Яна, нашия експерт по криптовалути с повече от седем години опит. Тя има обширни познания в областта на технологиите, особено в иновативните области на блокчейн и децентрализираните финанси. Яна умее отлично да пише подробни ръководства, известни като бели книги, и да дава съвети по токеномика, които помагат на хората да разберат ..