Polymarket Посочва Ниска Вероятност за Споменаване на Криптовалути по Време на Дебатите Тръмп-Харис

Акциите „Yes“ по договора „Какво ще каже Тръмп по време на дебатите?“ за теми като „криптовалута/Биткойн“ се търгуваха във вторник по обед в Ню Йорк на Polymarket на цена от 17 цента. Това показва, че трейдърите прогнозират 17% вероятност Тръмп да спомене един от тези термини или и двата. Ако прогнозата се окаже точна, всяка акция ще изплати 1 долар в биткойни; ако прогнозата се окаже грешна, няма да има изплащане.

Въпросите, които най-вероятно ще бъдат повдигнати от бившия президент и кандидат на Републиканската партия, включват „аборти“ (най-голяма вероятност — 83%) и обиди в стил Тръмп, като „другарко Камала“ (40%).

Вицепрезидент Харис има още по-ниска вероятност да спомене Биткойн или криптовалута — едва 13%. Основната тема за дискусия на кандидата от Демократическата партия отново ще бъде „аборти“ (87% вероятност), последвана от обвинението към нейния опонент, че е „осъден престъпник“ (58%).

Прогнозиране на Резултатите с Polymarket

Трейдърите могат да залагат на всичко — от войни и епидемии до рейтинги на Rotten Tomatoes на пазарите за прогнози. Докато някои смятат, че тези пазари са просто друга форма на хазарт, техните поддръжници твърдят, че те предоставят по-точни прогнози от анкетите и анализаторите. Според тях трейдърите, които правят прогнози, са мотивирани да проучат внимателно ситуациите и да изкажат честното си мнение, защото рискуват собствените си пари, за разлика от тези, които просто казват това, което другите искат да чуят.

Залаганията на избори значително нараснаха тази година, и Polymarket е водещ в тази активност, дори след като регулаторно решение го принуди да блокира потребители от САЩ (въпреки че някои трейдъри все още може да използват платформата чрез VPN). Миналия петък отбеляза рекорден ден за Polymarket с търговски обем от 34 милиона долара, съобщава Dune Analytics.

Polymarket показва ниски шансове за споменаване на криптовалута в дебата Тръмп-Харис

Междувременно, на Manifold, платформа за прогнози с „игрови пари“, вероятността думата „биткойн“ да бъде спомената по време на дебатите във вторник е едва 12%. Това е малко над вероятността за споменаване на „unburdened“ (8%) и „coconut“ (6%). Потребителите на Manifold залагат, използвайки мана — некриптовалутна цифрова валута, която не може да бъде изтеглена. Вместо това участниците я използват, за да изградят репутация за точни прогнози.

Запознайте се с Яна, нашия експерт по криптовалути с повече от седем години опит. Тя има обширни познания в областта на технологиите, особено в иновативните области на блокчейн и децентрализираните финанси. Яна умее отлично да пише подробни ръководства, известни като бели книги, и да дава съвети по токеномика, които помагат на хората да разберат ..