10 най-добри кредитни карти Visa Crypto през 2023 г.

Начинаещи

Ръководство за начинаещи в областта на криптовалутите

Междинен

Ръководство за средно напреднали в областта на блокчейн и крипто

Експерт

Криптовалутни новини за експерти

Table of Contents

⚡️ Какво е карта за криптовалута?

Карта за криптовалута е кредитна карта, която ви позволява да харчите както фиат, така и криптовалута и да получавате награди в последната. Криптовалутите са виртуални валути, които напоследък станаха доста популярни. Биткойнът, който е създаден през 2009 г., е най-известният, но съществуват над 4000 алтернативни криптовалути.

⚡️ Криптовалута ли е кредитна карта?

Картата Visa Crypto.com Rewards е единствена по рода си кредитна карта, насочена към любителите на криптовалути. В действителност обаче тя не е кредитна карта, а предплатена дебитна карта.

⚡️ да плащам с криптокартата?

За да направите покупка, отворете приложението Crypto.com и изберете иконата на количката за пазаруване на главния екран. Като алтернатива можете да използвате бутона “Плащане” в лентата с инструменти. 5. Сканирайте QR кода, за да платите, след като натиснете бутона “Сканиране”.

⚡️ Как да изтеглите пари от Crypto?

Отворете приложението Crypto.com.
Ако все още не сте свързали предпочитаната от вас банкова сметка, ще видите изскачащ прозорец с две опции: “nИзберете “Изтегляне”.

Карта за криптовалута

Ако искате да използвате криптовалутна дебитна или кредитна карта, предлагаме ви списък с най-популярните от тях, както и с техните характеристики:

Поради многото банкови ограничения върху трансакциите с криптовалута, в момента се разчита на крипто дебитни и кредитни карти. Много от картите са подходящи за обикновени потребители, тъй като функционират като карти с награди, които ви позволяват да получавате пари обратно при покупки.

Какво представлява криптокартата?
Коя Карта за криптовалута е по-добра?

Въпреки че няма много карти, които да ви позволяват да получавате лихва от баланса си в криптовалута, повечето от тях ви позволяват да я превърнете в обикновени пари, да я изтеглите от банкомат или да плащате за неща в магазини, които приемат Visa и MasterCard.

В криптовалутата парите се печелят. Те не депозират кешбек веднага след покупката, но можете да го използвате по-късно. Не поддържат всички криптовалути.

Съществува ли криптодебитна карта?
Можете ли да получите криптографска кредитна карта?

10-те най-добри кредитни и дебитни карти за криптовалута.

Ето списък с кредитни и дебитни карти за криптовалута:

 1. Crypto.com.
 2. Карта Coinbase Visa
 3. Кредитна карта BlockFi Bitcoin Rewards
 4. Карта Wirex Visa
 5. Nexo
 6. Криптовалута Карта Visa Crypterium
 7. Кредитна карта Sophie
 8. Карта TenX Visa
 9. Карта за разходи Visa
 10. Криптографска кредитна карта Gemini
Криптокартата представлява ли кредитна карта?
Как да платя с моята крипто карта?

Crypto.com – Идеалният отговор за търговци и постоянни купувачи.

От юли 2021 г. Crypto.com вече поддържа над 100 криптовалути за покупка и използване, с глобален обхват от почти 10 милиона души. Потребителите могат да получат до 8% парична възвръщаемост при покупки, когато харчат криптовалута чрез него, използвайки металната предплатена карта на Visa. Картодържателите могат да използват картата си навсякъде, където се приемат дебитни карти Visa, което я прави една от най-широко разпространените криптокарти на разположение

Как мога да изтегля биткойните си в брой?
Как мога да получа карта с биткойн?

Картата може да бъде заредена с пари в брой, както и с криптовалута. Фирмата приема повече от 20 фиатни валути. Тя може да се използва на 40 милиона места по света, включително в магазини за търговия на дребно и банкомати, на които са изобразени символите на Visa. Съвместима е с над 1000 салона на 400 летища по света. С други думи, тя ви позволява да зареждате своите портфейли с биткойни или други криптовалути с редовен доход, а след това да използвате предплатената карта за извършване на ежедневни покупки.

Броят на закупените и съхранени в портфейла за криптовалута токени CRO определя нивото на картата. Потребителите трябва да извършат проверка на KYC.

Криптоком е дебитна карта?
Какво прави крипто картата com?

Характеристики:

 • Криптоплащания се приемат от Netflix, Spotify, Expedia, Lounge, Expedia, Airbnb и Prime.
 • В зависимост от картата можете да изтеглите безплатно до 1000 долара в брой от банкомати.
 • Amex Gold е чудесна заради бонусите за връщане на пари, включително от 1% до 8% при покупки с карта и CRO – токен на платформата crypto.com с вашата карта.
 • Позволява ви да използвате до 5 различни дизайна на карти с различни награди за подреждане на CRO и максимални тегления. Петте нива варират от 0 до 400 000 долара в изискванията за натрупване.
 • С този базиран в облака CMS можете да контролирате всеки елемент от маркетинговата си програма без разходи – независимо от размера на компанията ви. CRO токените са безплатни за притежателите и няма месечни или годишни абонаментни такси.
 • Приложението е достъпно за изтегляне от Android и iOS.
Коя е най-добрата карта за криптоком?
Получавате ли карта с crypto com?

Coinbase Card – силно препоръчителна за големи инвеститори, които са свикнали да работят с банки.

Coinbase Card е предплатена карта, която, макар и все още да не е пусната в продажба в цял свят, позволява на клиентите да харчат всяка криптовалута в портфейла си и да получават пари обратно за всяка покупка. Картата дава възможност на потребителите да правят покупки с криптовалути навсякъде, където пазаруват. Потребителите могат да получат до 4% парична възвръщаемост за покупки, направени с дебитната карта Visa.

Коя е най-добрата карта за криптоком?
Мога ли да получа карта от Coinbase?

Характеристики:

 • Използването на услугата не се таксува.
 • Картата Visa работи по същия начин като другите карти Visa. Тя автоматично трансформира цялата криптовалута в щатски долари и дава възможност за покупки от търговци, както и за теглене на пари в брой от банкомат с логото на Visa.
 • Функциите за сигурност включват проверка в две стъпки, незабавно замразяване на картата, защита на световно ниво чрез проверка в две стъпки и защита с ПИН код или безконтактно теглене на пари за защита на криптовалутите.
 • Налично е мобилно приложение.
 • Чрез мобилното приложение можете да преглеждате разписките си, резюмета на разходите и незабавни известия за транзакции.
 • При покупки на стоки и услуги ще получите 4% обратно в крипто награди за всеки похарчен долар с картата.
 • Таксата за конвертиране на криптовалута във фиат е 2,49% от преведената сума при сделка, която включва плащане с банкова карта или PayPal.
Добра ли е картата на Coinbase?
Физическа карта ли е Coinbase Card?

Кредитна карта BlockFi Bitcoin Rewards – Това е идеално решение за инвеститорите в биткойн.

Кредитната карта BlockFi ще бъде налична през второто тримесечие на 2021 г. Жителите на САЩ, които отговарят на условията за получаване на картата, ще я получат по това време. Кредитната карта функционира като карта за връщане на пари, като ви дава точки за използване на криптовалута, които след това могат да бъдат реинвестирани.

Мога ли да използвам кредитната си карта BlockFi, за да си купя биткойни?
Картата BlockFi кредитна карта ли е?

Можете да печелите до 2% годишно, ако поддържате стабилни активи в монети във Вашата BlockFi Interest Account (BIA) с кредитна карта. Това не ви позволява да обменяте биткойн награди за други криптовалути и плащанията не са незабавни, така че не можете да печелите пари, когато цените на биткойн се покачват.

Прави ли кредитната карта BlockFi силно теглене?
Начислява ли се годишна такса за кредитната карта BlockFi?

Най-разпространените видове фолио за прозорци са:

 • Получавате 1,5% възвръщаемост на биткойн за всички покупки.
 • Ако похарчите 3000 долара през първите три месеца, Bank of America ще ви даде бонус от 250 долара за регистрация в биткойн.
 • След като сте използвали картата си в продължение на 120 дни, ще можете да получите допълнителни бонуси в размер до 3,5% през следващите четири до шест месеца. Можете да получите възнаграждения от 3,5% в биткойни, след като авторизирате картата си през първите 90 дни. Освен това, ако харчите повече от 50 000 долара годишно с BlockFi
 • Можете да спечелите допълнителна лихва, като препоръчате приятели. За всеки препратен клиент ще получите 30 долара в биткойни.
 • С VEN можете да плащате сметките си и да купувате или теглете криптовалута от всеки магазин, търговски обект или банкомат на VISA.
 • За да отговаряте на условията, не е необходима кредитна проверка.
 • За използването на тази карта няма такси. Можете да я използвате в цял свят, а през първата година сметката е без такси. Няма разходи за чуждестранни транзакции или други разходи, свързани с тази карта.
Преглед на Visa Signature Card 2022
Преглед на картата Visa Rewards на BlockFi

Карта Visa Wirex – Клиентите, които се занимават с повторни плащания и/или са любители на алткойните, ще я оценят.

Потребителите могат да управляват както фиатни, така и криптовалутни сметки, което им позволява да обменят криптовалута за обикновена валута. Те могат също така да получават награди за кешбек при покупки, направени с картата Wirex Visa. Когато потребителите харчат пари или придобиват стоки с помощта на картите си, те получават процент от покупката обратно в брой.

С тази карта можете да контролирате и множество подписи.

Преглед на картата Wirex 2022:
Wirex Card – преглед

Характеристики:

 • Предлага се 2% възстановяване на средства при трансакции с карта. Кешбекът, изплащан от WXT, е криптовалута на платформата, която може да се обменя за всяка друга криптовалута.
 • Освен това неограниченият лимит за теглене на пари в брой е увеличен на 1 400 сингапурски долара на ден и 2 500 долара на седмица за теглене от банкомат и депозити с дебитна/кредитна карта.
 • В приложението можете да настроите известия за конкретни проблеми, свързани с картата. Приложението ви позволява да следите покупките си.
 • Този портфейл е сигурен и лесен за използване. В момента той поддържа 36 криптовалути, както и над 150 национални валути.
Карта Wirex - характеристики
Карта Wirex – как работи
 • Превръщането на криптовалута в местна валута в предприятията и банкоматите спестява до 3% от чуждестранните транзакции.
 • Трябва да получите специален APB код от уебсайта на WXT и да го въведете в платформата. Ще получавате по 0,1 WXT за всеки препоръчан потребител, който се присъедини към вашата група, независимо от това дали той използва редовно вашата платформа или не.
 • Има няколко дебитни карти за криптовалута, които изискват годишна такса, но те не си заслужават. Таксата често е между 1 и 2 долара на трансакция, което може да се увеличи, ако правите много покупки за кратък период от време. Тя зависи и от вида на картата (дебитна или кредитна). При конвертиране на биткойн във фиатни пари има
Карта Wirex - плюсове и минуси
Карта Wirex – за кои валути е подходяща

Тегленето от банкомат е безплатно до месечен лимит от 400 SGD, след което се начислява такса от 2%. Тегленето на криптовалута започва от 10 000 долара и достига до 50 000 долара на ден

Колко печели един криптоминьор?

Nexo – Най-добър за тези, които се интересуват от криптовалути.

Карта Nexo
По-добър ли е Nexo или крипто?

Потребителите могат да заемат до 2 млн. щатски долара в криптовалута с физическата криптовалутна карта Nexo MasterCard.

Използвате криптовалутата си, за да гарантирате или застраховате заема, поради което можете да получите само заем, който е по-малък от стойността на криптовалутата ви. Трябва да избягвате продажбата на биткойн и излизането от позицията си. Понастоящем тя поддържа над 20 различни криптовалути.

Добре ли е Nexo за лихвите?
Коя борса е по-добра за закупуване на криптовалута в Coinbase или Nexo?

Корпоративно уеб базирано табло за управление, което да предоставя отчети и анализи, или вградено в системата.

 • Единствените покупки, за които можете да получавате парична възвръщаемост, са тези, направени с вашата сметка Wells Fargo CashBack Checking Account.
 • Предоставя мобилно приложение за iOS и Android, което ви позволява да управлявате картата си, например да я замразявате и да настройвате известия за всички трансакции. Ако е необходимо, актуализирайте ПИН кода си и изтеглете пари в брой от банкомат.
Може ли да се вярва на Nexo?
Преглед на Nexo 2023
 • Създайте акаунт, спазвайте процедурите KYC и депозирайте криптовалута в портфейла си, за да кандидатствате за кредит. Вече имате право на това.
 • Възможно е да вземете заем в криптовалута или фиат и да плащате лихва по него.
 • Приема се в цял свят, което означава, че има 40 милиона търговци и банкомати, които я приемат.
 • Създайте виртуална карта, която да ви помага да използвате интернет безопасно.
 • Няма месечни или годишни такси и не е необходимо да кандидатствате.

Подходящи ли са криптовалутите за дневна търговия?

Причини, поради които ми харесва да използвам Nexo
Какво представляват комисионите Nexo?

Карта Visa Cryptocurrency Crypterium – Това е най-добрият вариант за хора, които вече са закупили от вас.

С Crypterium можете да закупите и използвате виртуална или пластмасова предплатена дебитна карта, която може да бъде заредена с криптовалута. Тези карти могат да се използват за обмен на криптовалути срещу фиатни пари, които можете да харчите навсякъде по света, където се приема VISA. С тях можете също така да теглите пари в брой от банкомати по целия свят.

Crypterium: крипто портфейл с неограничени функции
Как работи картата Crypterium?

Виртуалната карта е налична само за няколко минути, а не за дни. Това е огромна мрежа с повече от 30 000 карти в обращение и над 1 милион трансакции месечно.

Какви са видовете поръчки в криптовалутите?

Характеристики:

Crypterium портфейл ли е?
Как да добавя карта Crypterium към Apple Pay?
 • Можете да теглите до 2976 долара на месец от картата си VISA. Можете да теглите пари в почти 200 държави и да правите покупки както онлайн, така и във физически магазини по целия свят. Дневният максимум е 5000 евро.
 • Това е биометричен четец, който ви позволява да отваряте входната си врата само с лицето си. Той се свързва и с ApplePay.
 • Съхранявайте сигурно своя Crypterium Gold на всеки настолен или преносим компютър. Добавихме възможност за заключване, преместване и обмен на средства чрез мобилно приложение. С биометричните технологии като Touch ID и лицево разпознаване транзакциите са по-бързи от всякога!  –
 • 3 вида карти – виртуални, пластмасови и пълен пакет.
 • Тя има месечна такса за поддръжка в размер на 3,56 долара, която може да бъде избегната, ако зареждате картата с 356 долара всеки месец. Действителната пластмасова карта струва 14,99 EUR за изпращане.
Как се използва картата Crypterium?
Как мога да получа виртуална карта Crypterium?

Кредитна карта SoFi – Вярваме, че най-добрата стойност за инвеститорите и притежателите е да инвестират в продукт със значителен потенциал за растеж.

Потребителите могат да печелят награди за покупки с кредитната карта SoFi. Понастоящем тя поддържа само Bitcoin и Ethereum.

Истинска криптокарта ли е SoFi?
Коя банка издава кредитната карта SoFi?

Характеристики:

 • Можете да печелите по 2 точки за всеки похарчен долар, а всяка точка може да бъде обменена за едно пени, като я прехвърлите в сметката си в SoFi. Тоест, като ги внесете в SoFi Money, SoFi Invest или като изплатите студентските си заеми в SoFi.
 • Инвестирайте в SoFi Money или Инвестирайте 100 USD и получете кредитна карта от SoFi.
 • Получавате 2% кешбек при покупки с карта.
 • Ако направите 12 месечни плащания на минималната сума, можете да спестите 1% от годишния си лихвен процент.
Какъв е лихвеният процент на кредитната карта SoFi?
Какви са предимствата на SoFi?
 • Лихвеният процент за покупки варира от 12,99% до 24,99% в зависимост от кредитния ви рейтинг. При прехвърляне на баланс лихвеният процент е между 12,99 и 24,99 процента. Авансовото плащане в брой ви струва 26,99% отгоре.
 • Годишната такса се освобождава за първата година. Няма такси за чуждестранни транзакции. При всяко прехвърляне на баланс се начислява такса от 10 долара или 5 %, а при всеки паричен аванс – 10 долара или 5 %. Таксите за просрочено плащане и измама с кредитна карта са между 39 и 50 долара за всеки отделен случай.

TenX Visa Card – Тази карта е идеална за хора, които често харчат криптофючърси.

Плащайте навсякъде с дебитна карта Visa
Карта TenX Visa

С тази дебитна карта можете да харчите биткойни, етери и литекоини при търговци, които приемат Visa. Това означава, че можете да теглите криптовалути във фиат или да плащате за стоки и услуги навсякъде, където се приема Visa.

Потребителите могат да поръчват карти чрез приложението, а доставката отнема от 7 до 9 дни в страните от Европа/ЕИП и до 5 седмици в регионите на АПАК. За да харчат, потребителите просто трябва да заредят картите си с криптовалута, като използват приложенията за iOS и Android.

Как работи картата Visa на Binance?
Crypto COM Visa кредитна карта ли е?

Картата е издадена от Wirecard Card Solutions Ltd през 2017 г. Програмата за създаване на PayPal включва компанията. TenX разполага с токени за платформата PAY и TENX, които се използват като токени за услуги. Първият е регулиран субект, докато вторият не е

Характеристики:

Как работи биткойн картата Visa?
За какво е предназначена картата Crypto com Visa?
 • Предотвратяване на измами с Visa 3-D Secure.
 • За да предпазим картата ви от измамници, изискваме чип + ПИН или чип и подпис за всички офлайн покупки на стойност над 30 GBP; след това се заплаща по 10 GBP за всяка допълнителна транзакция. Освен това ще получите известия в реално време в приложението, възможност за заключване и отключване на картата, както и двуфакторна автентикация.
 • В сравнение с Mastercard тя поддържа по-малко криптовалути, но през 2020 г. се сблъска с проблеми с платежоспособността.
 • Можете да платите за VPN услуга само с криптовалути.
 • Можете да следите разходите си в реално време с помощта на мобилното приложение. Правете месечни отчети и организирайте финансите си.
 • Такси: Има еднократна такса от 15 долара за потребители от ЕС/ЕИП и 19 долара за потребители от Азиатско-тихоокеанския регион. В зависимост от страната може да ви бъде начислена такса от 3,25 долара или 3 евро за всяко теглене.

Какво е криптовалута Хелий

Харчете с картата си Visa – чудесно решение за всекидневни разходи.

Най-добрата визова криптовалута за 2023 г.
Как работи крипто картата Visa?

Дебитната карта Swipe Visa е истинска карта с двоен интерфейс NFC/EMV и възможност за теглене на пари от банкомати. Това означава, че потребителите имат възможност да избират от четири допълнителни нива на картата, всяко от които е с различен процент на възнаграждение: Saffron, Sky, Steel и Slate.

Клиентите могат да получат пари обратно при закупуване на продукти в Netflix, Apple Music, Hulu и Amazon Prime. Получавате допълнителна възвращаемост за Travala, Uber, Starbucks и Airbnb, ако препоръчате на сайта приятели или членове на семейството си.

Има ли Visa дебитна Карта за криптовалута
За какво се използва криптографската карта?

Минималният залог е един жетон, който струва 1 USD. Картата за начално ниво струва 25 USD и не изисква използването на жетони. Можете да спечелите 1% кешбек в биткойни. Sky предлага 2% кешбек, което е задължително условие за извършване на залог от 300 SXP. Ще получите 4% кешбек с плана Steel

Потребителите могат да печелят още SXP токени, като ги харчат в Ethereum и Binance Chain. Потребителите могат да печелят награди за всеки залог, направен с токена.

Крипто картата на Visa предплатена карта ли е?
Как да изтегля пари от Карта за криптовалута Visa?

Характеристики:

 • Потребителите вече могат да правят покупки с картата си благодарение на интеграцията със Samsung Pay, Apple Pay и Google Pay.
 • Възстановяването на средства е налично при покупки на стойност 50 USD или повече.
 • Не можете да изпратите своя NFT от борса към портфейл или друга платформа.
 • Тя ви позволява да управлявате парите си по лесен и гъвкав начин. Поддържа и седем криптовалути, които могат да бъдат зареждани за харчене по картата
 • Периодът на блокчейн за получаване на карти е 6 месеца, когато вложите токени, за да придобиете карти.
 • Потребителите на Steel и Slate не трябва да плащат такси за чуждестранни транзакции, за разлика от други. В допълнение към таксите за пара, трябва да заплатите между 25 и 50 долара за картите. За да получите множество нива на картите, трябва да депозирате токени в платформата. При това се начислява такса от 2% за конвертиране на валута.
Как мога да изтегля своята карта за криптовалута Visa?
Коя крипто карта е по-добра?

Кредитна карта Gemini Crypto – само на базата на усещането и външния вид, това е видът шоколад, който ще ви достави незабавно удоволствие.

Кой издава кредитната карта Gemini?
Преглед на кредитната карта Gemini 2023

Въпреки че кредитната карта за криптовалута все още не е налична, тя може да бъде пусната това лято за всички по света. Скоро пуснатата в продажба карта, свързана с MasterCard, ще предлага възнаграждения в реално време за покупки, направени с биткойни или други криптовалути на Gemini, нещо, което другите кредитни карти за биткойни не позволяват на потребителите да правят.

Ще получите до 3% паричен бакшиш за разходи в ресторанти, 2% бакшиш за покупки в супермаркети и 1% бакшиш за други разходи. Gemini ви позволява да съхранявате 30 различни вида криптовалута. WebBank е институцията, която издава картите; тя е фирма за цифрово кредитиране.

Налична ли е Карта за криптовалута Gemini?
Можете ли да получите Карта за криптовалута

Характеристики:

 • До 3% от сумата за възстановяване ще бъде изпратена директно в сметката ви в Gemini.
 • За хората, които искат да пазаруват чрез своите дебитни или кредитни карти от всяка точка на света, Visa Checkout предлага приложение за iOS и Android. Можете да използвате програмата за незабавно замразяване на картата си, преглед на разходите и др.
 • Жителите на Съединените щати могат да използват информацията от кредитната си карта, както и Apple Pay и/или Google Pay, ако им бъде предоставен достъп. Жителите на всички 50 щата вече могат да се включат в списъка на чакащите. Не е необходимо да сте потребител на Gemini, за да кандидатствате; вместо това трябва да създадете акаунт в криптовалута Gemini, за да получавате награди.
 • Метални карти в черно, сребърно и розово злато.
 • Осигурява съдействие от агент на живо двадесет и четири часа в денонощието, седем дни в седмицата. След подаване на заявлението – практически незабавен достъп до картата.
 • Такси: Няма такси, свързани с тази карта. Няма такса за използване на картата.
Как мога да платя с моята карта за криптовалута?
Мога ли да използвам Карта за криптовалута, за да купя криптовалута в Gemini?

Данък върху крипто дебитните карти

Когато харчите криптовалута, за разлика от традиционната фиатна валута като доларите, може да се наложи да платите данък върху капиталовите печалби.

Това е така, защото от данъчна гледна точка криптовалутите се считат за капиталов актив. Ако продадете, изтъргувате или похарчите капиталов актив и реализирате печалба (капиталова печалба), ще дължите данък върху капиталовата печалба за сделката.

Капиталовата печалба е всяко увеличение на печалбата от даден актив. Така че, ако стойността на вашата криптовалута се е повишила, откакто сте я закупили, това е капиталова печалба – и ще трябва да платите данък върху капиталовата печалба при продажбата. Ако обаче цената е намаляла, това се счита за загуба; не е необходимо да плащате Данък върху капиталовата печалба.

Как мога да изтегля пари от своята Карта за криптовалута Visa?
Crypterium: крипто портфейл с неограничени функции

Въпреки че загубите могат да ви обезсърчат, важно е да помните, че те могат да ви помогнат да намалите данъка върху капиталовите печалби. Ето повече информация за това как да се възползвате максимално от тези загуби.

Точният размер на данъка върху капиталовата печалба зависи от редовния ви доход и от това колко дълго притежавате криптовалутата. Разгледайте страницата ни за данъчните ставки на данъка върху капиталовите печалби от криптовалути, за да научите повече за това как се облагат криптовалутите.

Оттегляне

Въпреки че на пазара има много различни кредитни карти за криптовалути, в тази статия ще се спрем само на Gemini и BlockFi. Останалите карти са дебитни. От друга страна, много от тях ви позволяват да печелите крипто бонуси, когато правите покупки с тях или дори с криптовалути.

Препоръчваме Crypto.com (бивша BitPay) на всички, които искат да печелят награди за криптовалута при покупки, тъй като предлага до 8% кешбек. Друга възможност е Coinbase, която предлага 4%, но имайте предвид, че може да има такси за кандидатстване и поддръжка.

Карта за криптовалута ➨Топ 10
Как да изтегля пари от Карта за криптовалута Visa?

Ако имате бизнес, Crypto.com се отличава с най-много достъпни опции за плащане с криптовалута, за да можете да получавате компенсация за стоки и услуги. Ако се нуждаете от кредити от Nexo Card и възстановяване на средства при покупки с карта, само картата ще ви бъде достатъчна.

Кредитната карта Gemini, която ще бъде пусната на пазара в началото на 2019 г., ще осигури бърза парична възвръщаемост при покупки, каквато няма друга карта на пазара в момента.

Начинаещи

Ръководство за начинаещи в областта на криптовалутите

Междинен

Ръководство за средно напреднали в областта на блокчейн и крипто

Експерт

Криптовалутни новини за експерти