Топ крипто

  Solana поскъпва 7 пъти през 2023 г. и ще се разрасне с 400% в периода на биковете!

  Крипто анализатор, който следи отблизо пазара, предполага, че конкурентен на Етериум (ETH) цифров актив е нараснал с около 600% от началото на годината досега и е готов за ново възходящо движение.

  В неотдавнашна видео актуализация водещият на InvestAnswers, с 458 000 абонати в YouTube, твърди, че Solana (SOL), платформа за интелигентни договори, все още има значителен потенциал за растеж, въпреки значителните си печалби през тази година.

  Солана нараства 7 пъти през 2023 г.
  Solana Bull Run 2023

  Анализаторът набляга на доминиращата позиция на Solana, като проследява частта от общата пазарна капитализация на криптопазара, която се приписва на SOL. Според водещия на InvestAnswers той очаква доминиращата роля на SOL да се увеличи до 3% при следващото разширяване на пазара, което е сигнал за допълнителни възможности за растеж.

  Що се отнася до доминацията на Солана досега през тази година, [това], което ме взриви, е, че сме на почти 2,2%. Най-високата стойност за всички времена за доминацията на Solana беше около 2,5 % или нещо подобно, така че отново сме толкова рано, но доминацията на Solana се покачва.

  Въпросът е: какво ще стане, ако пазарната капитализация на [крипто] достигне 5 трилиона долара?
  …В рамките на 18 месеца или 24 месеца, а може би дори и година, можем да достигнем пазарна капитализация от 5 трилиона долара – разбира се, голяма част от нея ще се дължи на Биткойн, но очаквам доминацията на Соланата да достигне поне 3%. Така че въпросът е, ако [пазарната капитализация на] CMC (криптопазара) достигне 5 трилиона долара [и] доминирането на SOL достигне 3%, каква ще е цената на SOL?

  Стратегът продължава да прогнозира потенциалната цена на SOL, като взема предвид обща пазарна капитализация на крипто пазара от 5 трилиона долара и 3% доминация на Солана. Според водещия се очаква цената на Солана да достигне 363 долара.

  Ако CMC достигне 5 трлн. долара, това означава, че пазарната капитализация на SOL ще достигне 150 млрд. долара, а сегашната пазарна капитализация на SOL е 31 млрд. долара, а това е 4,84-кратно [увеличение] от мястото, на което се намираме днес. [Тази цифра, умножена по 75 долара, би довела до смешната цена на SOLC от 363 долара.

  Към момента на изготвяне на настоящия доклад Solana се търгува на цена от 69,31 USD. Постигането на цена от 363 USD би означавало забележително поскъпване от 423 %.

  Въведение

  Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

  Свързани статии