Топ крипто

  Пробив за 160 долара на Solana: Неизбежно?

  На растящия пазар на криптовалути Solana (SOL) също бележи значителни печалби, като за един ден поскъпна с близо 13%, отразявайки инерцията на първенеца в бранша, Bitcoin (BTC), и се позиционира за по-нататъшни значителни увеличения на цената в скоро време.

  Изглежда, че Solana формира бичи флаг на часовата си графика, а „решително затваряне над нивото на съпротива от 110 долара може да бъде катализатор за значително възходящо движение“, отбеляза криптоаналитикът Али Мартинес в публикация на X от 9 януари.

  Освен това анализът на Мартинес предполага, че предвид устойчивостта на наблюдавания графичен модел, Солана може да се „насочи към впечатляваща цел от 163 долара“ до края на месеца, при условие че петият по големина крипто актив по пазарна капитализация успее да поддържа изложения графичен модел, както предполага графиката на анализатора.

  Бича флагова формация на часовата графика на Solana
  Технически анализ: Бичият флаг на Solana сочи към потенциално рали

  Анализ на цената на Solana

  Към момента на изготвяне на този доклад цената на Solana възлиза на 101,65 долара, отбелязвайки ръст от 12,49% през последните 24 часа, спад от 11,17% през предходната седмица, но все пак забележителен скок от 40,63% през последния месец, както е показано на последните графики.

  Растеж на екосистемата на Solana - 600 000 активни адреса за един месец
  Екосистемата на Solana процъфтява: 600 000 нови адреса за един месец

  По същество екосистемата на Solana преживява рязък скок на вниманието, видно от добавянето на приблизително 600 000 активни адреса само за един месец, подхранвано от инициативите ѝ за децентрализирани финанси (DeFi) и тенденцията за мемори монети в рамките на нейната платформа.

  Освен това Солана се превърна в един от най-изявените изпълнители на криптоарена през 2023 г., като скочи с впечатляващите 920% през годината, което се дължи отчасти на повишената ангажираност на мрежата, която засили стойността на нейната екосистема и търсенето на нейния местен токен SOL.

  Въведение

  Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

  Свързани статии