Претендентът на Polygon гледа към 50% бум и Cardano е готов да се издигне

Анализаторът и търговец Али Мартинес посочва, че техническите показатели за два алткойна са оптимистични, тъй като общата капитализация на криптопазара достига 19-месечен връх.

Започвайки с конкурента на Polygon (MATIC) – Optimism (OP), Мартинес информира последователите си в социалната платформа X, че този крипто проект от втория слой на Ethereum е развил възходящ паралелен канал на тридневната графика и в момента е в режим на „откриване на цената“.

Възходящият паралелен канал се появява, когато цената на даден актив е ограничена от три паралелни трендови линии. Движение под централната линия на канала обикновено се разглежда като мечешко, а движение над нея – като бичо.

„При този модел OP може да се насочи към горната граница на канала, като потенциално може да се насочи към цена около 6 USD.“

Разгледайте техническите индикатори и пазарния анализ на оптимизма
Претендент на Polygon – Optimism (OP)

Към момента на последната актуализация цената на Optimism е 3,81 USD, което е с около 57% по-ниско от целевата стойност от 6 USD.

Премествайки фокуса върху Cardano (ADA), Мартинес отбелязва, че криптовалутата, заемаща осмо място по пазарна капитализация, е установила симетричен модел на триъгълник на четиричасовата си графика. Мартинес предполага, че Cardano може да преживее подем, ако успее да затвърди стабилно ниво на подкрепа над 0,63 долара.

„Такова движение [устойчиво затваряне на свещника над 0,63 долара] ще предизвика пробив, който може да подготви почвата за рали на ADA към 0,78 долара“.

Cardano (ADA), класирана на осмо място по пазарна капитализация, образува симетричен триъгълник на четиричасовата си графика
Модел на симетричен триъгълник на Cardano (ADA)

Понастоящем Cardano се търгува на цена от 0,648 USD.

Въведение

Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

Свързани статии