Топ крипто

  Масивен залог за 1,5 млн. долара за съдбата на Bitcoin ETF

  Потребителите на Redditors споделиха реакциите си на залога, като един от тях отбеляза, че е на път да изчерпи спестяванията на детето си за колеж, а друг оприличи залога на „залагане на долари, за да спечелиш стотинки“.

  На фона на очакването в криптообщността за присъдата на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) относно предложенията за спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF), някои трейдъри използват този период на несигурност, за да спекулират с резултата до 15 януари.

  На платформата Polymarket, която функционира в мрежата Polygon, търговците залагат своите прогнози с „Да“ или „Не“ за одобрението на заявленията за Биткойн ETF. Към момента са направени залози на обща стойност около 1,5 млн. долара, предимно в полза на „Да“.

  Платформа Polymarket
  Прогнози за Полимаркет

  Стойността на акциите, която е показателна за вероятността за резултат „да“ или „не“, отразява волатилността, наблюдавана на криптопазара. Понастоящем цената на акция „Да“ е 0,84 щатски долара, докато цената на акция „Не“ е 0,20 щатски долара. Известен участник, използващ псевдонима „kiwi“, притежава акции „Yes“ на стойност приблизително 440 000 щатски долара. Обратно, водещият притежател на „Не“ има инвестиция от едва около 15 000 USD.

  Съгласно указанията на Polymarket, пазарният резултат ще се счита за „Да“, ако някой спот Bitcoin ETF получи одобрението на SEC до 15 януари 2024 г., 23:59:59 ч. по Гринуич. Ако това не стане, по подразбиране ще бъде „Не“. Следователно заинтересованите страни ще станат свидетели на своите печалби или загуби въз основа на определения краен срок.

  Платформата постановява, че официалната информация на SEC ще определи преди всичко решението на пазара. И все пак, те също така споменаха, че колективното споразумение от авторитетни източници също може да повлияе на резултата.

  В подредбата Криптовалута, докато някои Redditors изразиха неодобрението си към залагането, други поръсиха с хумор. По-специално един потребител определи залога като „глупав“ и го оприличи на „залагане на долари, за да се спечелят стотинки“. За разлика от него, друг член сподели опасенията си от потенциалното изчерпване на фонда за колеж на детето си, докато още един закачливо изрази съжалението си пред „крипто внуците“ за предстоящите си действия.

  Въведение

  Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

  Свързани статии