Топ крипто

  Кога алткойните ще достигнат 1 трилион долара? Експерт по криптовалути се отказва от прогнозата

  На фона на преобладаващото съживяване в по-широкия сектор на криптовалутите сегментът на алткойните не прави изключение от тази възходяща траектория. Понастоящем пазарната капитализация на алткойните стои устойчиво над ключов праг – развитие, което не убягва от проницателното око на криптоаналитика Михаел ван де Поп.

  Според неговите прозрения, изложени в обширна публикация от 30 януари, общата пазарна капитализация на криптовалутите, с изключение на Биткойн (BTC), е надхвърлила значителния етап от 675 млрд. долара. Ван де Поппе е оптимист за траекторията, като очаква устойчиво възходящо движение към заветната граница от 1 трилион долара или евентуално дори надхвърляне на 1,25 трилиона долара в рамките на следващите два до четири месеца.

  Най-силните алткойни

  Наблюденията на Ван де Попе навлизат по-дълбоко в динамиката на пазара на алткойни, подчертавайки забележителна промяна, тъй като успешно възвръща 200-седмичната пълзяща средна стойност (ПС) и превръща някогашната съпротива при приблизително 675 млрд. долара в подкрепяща основа. Тази стратегическа маневра постави началото на възходящ тренд, като следващите нива на съпротива

  идентифицирани от експерта по криптотърговия, са позиционирани съответно на около 1 трлн. и 1,257 трлн. долара.

  В рамките на този динамичен алткойн пейзаж някои криптовалути проявяват по-голяма устойчивост и сила от други. Показателен случай е Polygon (MATIC), която показва стабилни технически и фундаментални показатели. Въпреки че се сблъска с предизвикателства през предходната година, MATIC се стреми да удвои цената си, насочвайки се към диапазона между 1,25 и 1,50 долара.

  Освен това Етериум (ETH), водещият алткойн по пазарна капитализация, наскоро постигна важен етап, като надмина Биткойн за първи път от октомври 2022 г. насам. Едновременно с това повишената активност на пазара на деривати за Етериум предполага потенциално пренастройване на капиталовите потоци, както е посочено в последния доклад на Glassnode.

  В голямата схема на нещата алткойн пазарът колективно демонстрира забележителна устойчивост, което засилва положителните прогнози на Ван де Поппе за бъдещи печалби. Струва си обаче да се отбележи, че пейзажът на криптовалутите е динамичен и подлежи на бързи промени. Поради това благоразумният подход предполага провеждането на задълбочени проучвания преди вземането на инвестиционни решения.

  Въведение

  Запознайте се с Рахул Намбиампурат, опитен писател на свободна практика, който пише за криптовалути и е родом от динамичния щат Керала, Индия. Със задълбочен образователен опит от университета Сиким Манипал, Рахул се е превърнал в забележителна фигура в света на криптовалутите, специализирайки в областта на НФП, криптовалутите ..

  Свързани статии