Най-добрите блокери на реклами за iPhone и iPad през 2023 г.

Начинаещи

Ръководство за начинаещи в областта на криптовалутите

Междинен

Ръководство за средно напреднали в областта на блокчейн и крипто

Експерт

Криптовалутни новини за експерти

Има ли iPhone вграден блокер за реклами?

В iPhone има вграден основен инструмент за блокиране на реклами. Той обаче не е толкова ефективен и надежден, колкото премиум абонаментния инструмент за блокиране на изскачащи прозорци, видео реклами и други.

Безопасно ли е да използвате блокери на реклами в iPhone?

Да, използването на надежден блокер на реклами в iPhone е напълно безопасно. Препоръчваме ви да инвестирате в най-добрите блокери на реклами, за да сте сигурни, че получавате най-доброто изживяване и резултати.

Позволява ли Apple блокирането на реклами?

Да, Apple разрешава използването на блокери на реклами в iPhone и iPad. Препоръчваме ви обаче да изберете надежден доставчик, например Total Adblock, за да бъдат рекламите блокирани ефективно и да не заразите случайно устройството си с безплатен зловреден софтуер, като използвате ненадежден безплатен блокер за реклами.

iPhone и iPad могат да блокират много основни и опростени реклами, докато сърфирате онлайн. За да защитите напълно устройството и данните си обаче, това просто не е достатъчно. Много от рекламите, с които се сблъскваме в уебсайтовете, могат да бъдат заплахи от зловреден софтуер, които вградените блокери на реклами не могат да блокират успешно.

Кой е най-добрият блокер на реклами за iPhone и iPad?

Най-добрият инструмент за борба с тези злонамерени реклами е блокер за реклами за iPhone или iPad. Надеждният инструмент не само ще блокира обикновените изскачащи прозорци или ще спре видео рекламите в YouTube, но и ще може да блокира реклами с изображения, тракери и други. Освен това един наистина надежден блокер на реклами ще ви помогне да се предпазите и от други видове киберзаплахи.

За да ви предложим само най-добрите блокери на реклами за iPhone или iPad, тествахме възможностите на доставчиците да блокират различни видове реклами, тракери и други злонамерени заплахи. Проверяваме и за допълнителните функции, които доставчиците предлагат, платформите, с които са съвместими, и цената.

Работят ли блокерите на реклами на iPad?

Топ 5 на най-добрите блокери на реклами за iPhone и iPad за 2023 г.

 1. Общо AdBlock – най-добрият рекламен блокер за iPhone през 2023 г.
 2. Surfshark CleanWeb – отличен блокер на реклами с най-добре оценена VPN услуга за iPhone
 3. Atlas VPN SafeBrowser – блокиране на реклами, фокусирано върху мобилни устройства
 4. Proton VPN NetShield – бюджетен блокер на реклами за устройства с iOS
 5. Avast Secure Browser – адаптивен блокер за реклами за iPhone и iPad

Какво да търсите в най-добрия блокер за реклами за iPhone и iPad?

Когато избирате най-добрия блокер за реклами за вашия iPhone или iPad, трябва да търсите:

Работи ли някой от блокерите на реклами за iPhone?
 • Различни блокери на реклами. Независимо дали става въпрос за изскачащи прозорци, банери, фалшиви близки планове или други реклами, надеждният блокер на реклами ще успее да блокира всички тези злонамерени реклами. Освен това уеб страниците, до които се опитвате да получите достъп, ще се зареждат много по-бързо с блокирането на всички тези реклами.
 • Блокиране на проследяването. Някои блокери на реклами автоматично блокират проследяващите устройства, докато други позволяват да персонализирате този избор. Винаги обаче трябва да избирате да активирате тази функция и да защитите дейността си при сърфиране, както и да я направите по-лична. Тъй като тракерите следят движенията ви онлайн.
 • Функцията “бял списък”. Тя дава възможност да персонализирате уебсайтовете, в които ще виждате реклами. Тя е особено полезна, когато искате да подкрепите страниците на любимите си създатели, така че можете да изключите тези сайтове и след това все пак да виждате реклами на тях.
Какъв блокер на реклами препоръчва Apple за iPhone?
 • Съвместимост с платформи. Най-добре оценените блокери на реклами работят с различни устройства или браузъри, тъй като най-вероятно притежавате различни устройства, които искате да защитите от злонамерени реклами. Затова изберете доставчици, които поддържат различни операционни системи и в идеалния случай имат и разширения за браузъри.

Най-добрите блокери на реклами за iPhone – нашият подробен списък

Намирането на надежден блокер за реклами може да е трудно. Не си мислете, че единствената цел на блокирането на реклами е да премахне досадните изскачащи реклами, които получавате, когато сърфирате на вашия iPhone или iPad.

Позволява ли Apple блокирането на реклами?

Има още много неща, за които трябва да внимавате, докато сърфирате онлайн, като например проследяващи реклами, злонамерени връзки или спам. Ето защо подбрахме и тествахме някои от най-популярните блокери на реклами, за да съставим списъка на 5-те най-добри блокери на реклами за iPhone.

Блокерите на реклами в нашия списък гарантират сигурността ви онлайн, тъй като не само блокират реклами, но и предпазват от злонамерени връзки и сайтове, предотвратяват проследяването и други заплахи, с които се сблъсквате, докато сърфирате.

1. Total Adblock – най-добрият блокер за реклами за iPhone и iPad

Total Adblock - най-добрият блокер на реклами за iPhone и iPad
Безплатна версия:Да (безплатна 7-дневна пробна версия)
Блокиране на реклами в YouTube:Да
Поддържани платформи:Android, iOS, Chrome, Firefox, Safari, Opera и Edge
Текуща сделка:🔥Получете 75% от общия Adblock!🔥

Посетете Общо AdBlock

Total Adblock е нашият най-добре оценен блокер за реклами, който съдържа широк набор от филтри, които успешно блокират различни видове реклами. Освен това той е част от пакета за сигурност TotalAV – един от най-добрите доставчици на антивирусни програми на пазара. Така че ще получите най-добрата защита от злонамерени и целенасочени реклами.

Характеристики: Ще получите функцията “бял списък”, така че можете да персонализирате сайтовете, на които искате да разрешите реклами, тъй като някои сайтове няма да се зареждат без реклами. Също така Total Adblock има филтри за поверителност, които предотвратяват проследяването, за социалните мрежи, за сигурност, за защита от злонамерени URL адреси и спам, и др.

Total Adblock е нашият най-добре оценен блокер за реклами

Резултати от теста: Тествахме Total AdBlocker с AdBlock Tester, където той получи много висока оценка, като единствените реклами, които не бяха спрени, бяха GIF файлове и статични изображения. По време на други тестове този рекламен блокер успя да блокира дори невидими тракери. И накрая, той успешно блокира рекламите в YouTube в приложението и в браузъра Safari, който е вграденият браузър на iPhone.

Съвместимост: Можете да получите Total AdBlock, като го изтеглите от App Store. Има разширение за Safari, което ви позволява да персонализирате начина на работа на браузъра си. Освен това, въпреки че няма приложение за macOS, има разширения за браузъри, които работят със Safari, Chrome, Edge и други.

Цена: Обща цена на абонамента за AdBlocker Premium е 2,42 долара/месец. Освен това има 14-дневна гаранция за връщане на парите и 7-дневен безплатен пробен период. Като алтернатива можете да закупите пакета TotalAV Total Security за 49,00 USD/година, за да получите блокиращото рекламите устройство заедно с антивирусния пакет.

Total Adblock

За повече информация относно пълния пакет за сигурност разгледайте нашия преглед на антивирусната програма TotalAV.

Плюсове

 • Включва функцията “бял списък
 • Блокира рекламите в YouTube
 • Съвместимост с повечето браузъри
 • Има филтри за блокиране на реклами
 • Безплатна версия

Против

 • Не блокира реклами с GIF файлове или статични изображения

2. Surfshark CleanWeb – отличен блокер на реклами с най-добре оценена VPN услуга за iPhone

Surfshark CleanWeb - отличен блокер на реклами
Безплатна версия:Да (безплатна 7-дневна пробна версия)
Блокиране на реклами в YouTube:Да
Поддържани платформи:Chrome, Firefox, Edge, Windows, macOS, Linux, Android, iOS, FireTV, Android TV
Текуща сделка:🔥84% OFF Surfshark CleanWeb 2.0 + 2 месеца БЕЗПЛАТНО!🔥

Посетете Surfshark Adblock

Surfshark е отличен и сигурен VPN доставчик с най-висок рейтинг, който се предлага с включен блокер за реклами, наречен CleanWeb. Surfshark CleanWeb не само блокира злонамерени реклами и зловреден софтуер, но този инструмент също така ще подобри вашето преживяване при сърфиране онлайн, ще направи сърфирането по-бързо и ще защити поверителната ви информация онлайн.

Характеристики: Блокирането на реклами Surfshark CleanWeb спестява мобилните ви данни и намалява времето за зареждане за по-гладко сърфиране. Също така, с рекламния блокер можете да блокирате реклами, изскачащи прозорци, банери, видео реклами, изскачащи прозорци със съгласие за бисквитки, тракери и зловреден софтуер. Освен това има списък за заобикаляне, за да изберете кои сайтове могат да ви показват реклами.

Surfshark CleanWeb - отличен блокер на реклами с най-добре оценена VPN услуга за iPhone

Резултати от теста: Surfshark CleanWeb получи висока оценка от тестера на AdBlock. Този доставчик не блокира инструментите на Google Analytics, GIF файловете, статичните изображения и не премина тестовете за наблюдение на грешки. Въпреки това той успешно предпазва от проследяващи реклами, невидими тракери и блокира рекламите в YouTube в приложението и браузъра.

Съвместимост: Surfshark е съвместим с всички популярни операционни системи и FireTV. Разширението за браузър CleanWeb е налично в Chrome, Firefox и Edge.

Цена: Блокирането на реклами на Surfshark се предлага като част от много изгоден VPN пакет. Целият абонамент струва само 2,05 долара на месец, осигурява неограничен брой едновременни връзки и 30-дневна безрискова гаранция за връщане на парите.

Surfshark е отличен и сигурен VPN доставчик с най-висок рейтинг

За да научите повече за пакета за сигурност, който включва блокиране на реклами, разгледайте нашия преглед на Surfshark One.

Плюсове

 • Спестяване на мобилни данни
 • Блокира рекламите в YouTube в приложението и браузъра
 • Съвместимост с различни платформи
 • Списък с байпаси
 • Увеличава скоростта на интернет връзката

Против

 • Работи само с VPN връзка

3. Atlas VPN SafeBrowser – блокиране на реклами за мобилни устройства

Atlas VPN SafeBrowser - блокиране на реклами за мобилни устройства
Безплатна версия:Не (Само VPN услугата има безплатна версия)
Блокиране на реклами в YouTube:Да
Поддържани платформи:Android, iOS, macOS и Windows
Текуща сделка:🔥81% OFF Atlas VPN SafeBrowse!🔥

Посетете Atlas VPN

Atlas VPN предлага един от най-надеждните блокери на реклами за вашия iPhone или iPad с функцията си SafeBrowser. Този блокер на реклами ще защити данните ви онлайн и ще ви предпази от злонамерени реклами, зловреден софтуер, фишинг атаки и други киберзаплахи.

Характеристики: SafeBrowser се предлага с VPN абонамент и изисква VPN връзка, за да работи. Блокирането на реклами ще ви предпази от зловреден софтуер, фишинг, криптоджакинг и други. Той също така ще предотврати посещаването на злонамерени уебсайтове. Освен това ще изведе списък с всички тракери, които са били отбелязани и блокирани.

Atlas VPN предлага един от най-надеждните блокери на реклами

Резултати от теста: Тестерът на AdBlock маркира Atlas VPN Safe Browser като надеждна опция. Този доставчик не премина успешно тестовете за инструментите на Google Analytics, GIF файловете, флаш банера и наблюдението на грешки. Той обаче предлага частично блокиране на проследяващи реклами и невидими тракери и успешно блокира рекламите в YouTube в приложението и браузъра Safari.

Съвместимост: Можете да използвате приложението Atlas VPN за устройства с iOS, macOS, Android и Windows. Няма налични разширения за браузъри.

Цена: За да се възползвате от функцията SafeBrowser, трябва да изберете платения абонамент за Atlas VPN, който струва 2,05 долара на месец. С един абонамент можете да покриете неограничен брой устройства и също така ще получите 30-дневна гаранция за връщане на парите.

За повече информация относно пълния пакет от функции посетете нашето подробно ревю на Atlas VPN.

Atlas VPN

Плюсове

 • Блокира рекламите в YouTube
 • Защита от зловреден софтуер
 • Предлага се с VPN услуга
 • Списъци на открити и блокирани тракери

Против

 • Няма бял списък
 • Без разширения на браузъра

4. Proton VPN NetShield – бюджетен блокер на реклами за устройства с iOS

Proton VPN NetShield
Безплатна версия:Не (Само VPN услугата има безплатна версия)
Блокиране на реклами в YouTube:Да
Поддържани платформи:Android, iOS, Linux, macOS и Windows
Текуща сделка:🔥Получете до 50% от цената на Proton VPN NetShield!🔥

Посетете ProtonVPN

Друг надежден блокер на реклами за вашите iOS устройства се предлага с абонамент за Proton VPN и се нарича NetShield. Това е чудесна функция за блокиране на реклами и тракери, предотвратяване на заплахи от зловреден софтуер и сърфиране в YouTube без реклами.

Характеристики: NetShield е вградената функция за блокиране на реклами на Proton VPN. Тя блокира реклами, тракери и заплахи от зловреден софтуер, работи с блокиране на DNS и увеличава скоростта на сърфиране. Няма много настройки, които можете да направите, за да решите кои страници все още могат да ви показват реклами.

Резултати от теста: Тествахме този инструмент с тестера на AdBlock и резултатите бяха впечатляващи. Единствените точки, които будят безпокойство, бяха инструментите на Google Analytics, GIF файловете и статичните изображения, както и тестовете за наблюдение на грешки, които този блокер на реклами не успя да изпълни. Също така, с рекламния блокер Proton VPN ще можете да блокирате само рекламите в YouTube в приложението.

Proton VPN NetShield отличен блокер на реклами

Съвместимост: За съжаление няма налични разширения за браузъра. Така че тази VPN услуга е съвместима само с устройства с Windows, macOS, Linux, Android и iOS като приложение.

Цена: NetShield се предлага с абонамент за Proton VPN, който позволява 10 едновременни връзки само за 4,99 долара на месец. Освен това получавате и 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да изпробвате безопасно този продукт за себе си.

За да научите повече за този VPN доставчик, посетете нашето ревю за Proton VPN.

Плюсове

 • Работи с блокиране на DNS
 • Блокира рекламите в YouTube в приложението
 • Увеличава скоростта на сърфиране
 • Блокира реклами, проследяващи устройства и зловреден софтуер

Против

 • Няма разширение на браузъра
 • Не е включен в белия списък

5. Avast Secure Browser – адаптивен и богат на функции блокер за реклами за iPhone и iPad

Avast Secure Browser - адаптивен и богат на функции блокер за реклами
Безплатна версия:Да
Блокиране на реклами в YouTube:Да
Поддържани платформи:Android, iOS и Windows
Текуща сделка:🔥Набавете си Avast AntiTrack, сега $54,99/година!🔥

Посетете Avast Secure Browser

Блокирането на реклами на Avast е снабдено с функцията Secure Browser. Това е адаптивен блокер за реклами, който не само ви позволява да изберете строгостта на блокиране на рекламите, но и да настроите сайтовете, на които искате да виждате реклами.

Характеристики: Avast Secure Browser работи чрез скрипт, блокиращ рекламите. Можете да персонализирате режимите на блокиране – Основно, Балансирано и Строго блокиране. Ще получите и функцията Whitelisting (бял списък), за да изберете кои сайтове могат да ви показват реклами, Web shield (уеб щит), secure DNS over TLS (защитен DNS през TLS) и др.

Avast Secure Browser блокер за реклами за iPhone и iPad

Резултати от теста: По време на теста на AdBlock Avast получи много висока оценка както в балансиран, така и в строг режим. Въпреки това този блокер на реклами не успя да блокира наблюдението на грешки, бореше се с изскачащите реклами и рекламите с директни връзки. Той също така не блокираше рекламите в YouTube в браузъра.

Съвместимост: Avast Safe Browser е съвместим само с различни версии на операционните системи, включително macOS, iOS, Android и Windows. Няма налични разширения за браузъра, които да използвате, тъй като блокирането на реклами работи само в Avast Safe Browser.

Цена: Можете да се възползвате от ограничената безплатна версия или да инвестирате, за да получите повече функции в платения абонамент, който струва 4,58 долара годишно. Освен това ще получите безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Avast Secure Browser

Научете повече за други функции на антивирусната програма Avast в нашия преглед на антивирусната програма Avast.

Плюсове

 • Персонализирани режими за блокиране на реклами
 • Функцията “бял списък
 • Реклами за блокиране на скриптове
 • Антивирусен софтуер

Против

 • Не блокира рекламите в YouTube в браузъра
 • Работи само с Avast Secure Browser
 • Без разширения на браузъра

Как избрахме и тествахме блокерите на реклами за iPhone

Най-добрите блокери на реклами за iPhone - нашият подробен списък

За да изберем само най-добрите блокери на реклами за вашия iPhone или iPad, проведохме няколко теста, за да се уверим във възможностите на тези инструменти. Ето основните точки:

 • Независими тестове. Тествахме доставчиците с AdBlocker Tester (adblocker-tester.com), за да видим колко добре се справят с блокирането на различни реклами.
 • Вътрешнофирмено тестване. Тествахме доставчиците, като заредихме уебсайт с множество различни видове реклами, включително изскачащи прозорци, известия за натискане, видео реклами и други.
 • Блокиране на проследяващи реклами. С coveryourtracks.org проверихме 3 основни точки: блокиране на проследяващи реклами, блокиране на невидими реклами и защита от пръстови отпечатъци на браузъра. Тези функции позволяват на рекламодателите да ви идентифицират по-лесно, така че беше важно да изберем само тези блокери, които успяват да предотвратят тези реклами.
Какво да търсим в най-добрия блокер за реклами за iPhone и iPad?
 • Блокиране на реклами в социалните медии. Независимо дали става въпрос за YouTube, Facebook или други сайтове на социални медии, избрахме рекламни блокери, които могат да блокират видео реклами, изскачащи прозорци и други.
 • Съвместимост. Надеждният блокер на реклами ще работи на повече от едно устройство. Затова подбрахме само тези рекламни блокери, които покриват различни операционни системи. Също така предлага разширения за браузъри за най-добро потребителско изживяване.
 • Характеристики. Най-добре оценените блокери на реклами трябва не само да блокират досадните изскачащи прозорци, но и да предлагат допълнителни функции. Избрахме тези, които предлагат “бял списък” (Whitelisting), за да персонализирате кои сайтове все още могат да ви показват реклами. Освен това, дали блокират рекламите на ниво DNS или на ниво скрипт, като нивото на скрипта е по-добрият вариант, или колко лесно се персонализират.
Заслужава ли си Total Adblock за iPhone?

Защо трябва да блокирате рекламите в iPhone?

Тук ще ви представим най-важните причини, поради които трябва да блокирате рекламите в iPhone:

 • Ускоряване на времето за зареждане на уебсайта. Блокерите на реклами ще попречат на браузъра ви да изтегля вредни, спам скриптове, рекламен софтуер или дори зловреден софтуер, които могат да забавят скоростта на връзката ви.
 • Защитете дейността си онлайн. Възможно е да срещнете злонамерени реклами, които могат да бъдат насочени към чувствителна информация. С помощта на блокер за реклами можете да блокирате тези реклами и по този начин да се наслаждавате на по-сигурно сърфиране.
Защо AdBlock не работи на iPhone?
 • Предотвратяване на нежелани реклами. Блокирането на реклами онлайн може да бъде спорно, но вие като потребител трябва да имате контрол върху съдържанието, с което взаимодействате или което ви се натрапва.
 • Пестете батерията на iPhone и мобилните си данни. Страниците, които са изпълнени с реклами, се зареждат много по-дълго и изискват повече енергия от устройството ви, за да функционират. Като премахнете рекламите, зареждането ще отнема по-малко енергия и мобилни данни.

Как да блокирате рекламите в YouTube в iPhone и iPad

Рекламите в YouTube са едни от най-често срещаните реклами в ежедневието ни. При толкова много активни потребители, които се стичат към платформата на YouTube, не е изненадващо, че много компании се стремят да се рекламират там и на свой ред да отделят много средства, за да се появяват продуктите им пред вирусни видеоклипове.

Как да блокирам рекламите в цялата система на iOS?

Тъжното обаче е, че по-голямата част от видеорекламите в YouTube са безсмислени, спам, злонамерени и досадни за потребителите. Най-лошото е, че някои от тези реклами не могат да се прескачат, така че в крайна сметка оставате да гледате, ако имате късмет, безполезно 30-секундно видео.

Ето защо търсенето на най-добрия блокер за реклами в YouTube за вашия iPhone е популярно. И така, след като инсталирате надежден блокер на реклами, можете да се наслаждавате на видеоклипове без реклами в приложението и браузъра на YouTube.

Блокирането на реклами в YouTube не е толкова трудно. Всичко, което трябва да направите, е надежден блокер на реклами. Нашето най-добро предложение за най-добрия блокер на реклами в YouTube за iPhone е TotalAdblock. Тествали сме този доставчик и можем да ви уверим, че той работи с версията на приложението и браузъра Safari и успешно блокира видео рекламите.

Работи ли Adblock Plus в iOS?

След това просто трябва да следвате нашето ръководство за активиране на блокирането на съдържание на вашите устройства с iOS и ето ви – приятно стрийминг в YouTube без реклами!

Как да включите блокирането на реклами в iPhone и iPad

За да блокирате рекламите, докато използвате своя iPhone или iPad, трябва да направите няколко допълнителни стъпки, а не просто да изтеглите блокер за реклами. За да работи това, ще трябва да разрешите блокирането на съдържание на вашето устройство.

Не се притеснявайте, подготвили сме ви бързо и ясно ръководство за това как да блокирате рекламите на вашето устройство с iOS. Всичко, което трябва да направите, е да следвате тези стъпки:

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението за блокиране на реклами от App Store. Нашето най-добро предложение е TotalAdblock.
Как да блокирате реклами в iPhone и iPad
 1. Отворете Настройки на iOS.
 2. Намерете и щракнете върху Safari.
 1. В зависимост от модела на iOS отидете на Разширения или Блокери на съдържанието.
 1. Включете всички блокери на съдържание.
 1. Сега можете да се наслаждавате на сърфиране без реклами в своя iPhone!

Безопасни ли са безплатните блокери на реклами за iPhone?

Не препоръчваме да избирате безплатни блокери на реклами за вашия iPhone. Много от безплатните блокери на реклами могат сами да бъдат зловреден софтуер. Освен това повечето от тях не успяват да блокират изскачащите прозорци, банерите и видео рекламите в YouTube, които могат да хабят ценната ви честотна лента и енергия на батерията.

Най-добрите блокери на реклами за iPhone и iPad

Ето защо трябва да инвестирате в платен блокер на реклами. Избирайки надежден доставчик, можете да сте сигурни, че той няма да събира данните ви с цел да ги продаде на трети страни.

Освен това платените абонаменти блокират по-надеждно реклами, включително изскачащи прозорци или видео реклами в YouTube, например. Освен това е много малко вероятно те да заразят устройството ви със зловреден софтуер.

Освен това получавате много възможности за персонализиране и достъп до екипа за поддръжка на клиенти при възникване на проблеми. Така че е по-добре да инвестирате в платен блокер на реклами за цялостно по-сигурно и по-добро изживяване онлайн.

5 най-добри блокатора на реклами за iPhone и iPad

Вместо безплатен блокер на реклами ви предлагаме да изберете Total Adblock – нашето приложение номер едно в класацията. Това е най-сигурният и надежден блокер на реклами. То не само блокира различни реклами, но и премахва тракерите, за да защити информацията ви онлайн, подобрява времето за зареждане на страницата и пести мобилните ви данни и живота на батерията на iPhone.

Заключение

Блокерите на реклами са полезни не само за борба с досадните изскачащи прозорци или дразнещите видео реклами в YouTube. Те са и чудесен инструмент за защита от злонамерени онлайн заплахи, насочени към вашето iOS устройство и личните ви данни.

Има ли Safari за iOS Adblock?

Total Adblock е нашият най-добре оценен блокер за реклами за iPhone и iPad в момента. Той поддържа различни операционни системи и разширения на браузъра, успешно блокира различни видове реклами, включително реклами в социалните мрежи и видео реклами в YouTube. Като цяло това е един от най-сигурните и добре работещи блокери на реклами за iPhone на пазара в момента.

Начинаещи

Ръководство за начинаещи в областта на криптовалутите

Междинен

Ръководство за средно напреднали в областта на блокчейн и крипто

Експерт

Криптовалутни новини за експерти